Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Animated Promo Video: The complete process

Brief

Η Routee περνώντας δυναμικά στην νέα φάση ανάπτυξής της, χρειαζόταν έναν τρόπο να επικοινωνήσει αποτελεσματικά όλο το εύρος των API Marketing υπηρεσιών της.

Οι υπηρεσίες αυτοματοποιημένων ενεργειών μάρκετινγκ μέσω API είναι μια τεχνική διαδικασία που δυσκολεύει αρκετούς δυνητικούς πελάτες της να κατανοήσουν πλήρως την αξία των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η Routee απευθύνθηκε σε μας με σκοπό να μπορέσει να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό.

Solution

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε για τον κλάδο προτείναμε τη δημιουργία ενός animation promo video που θα παρουσίαζε τις υπηρεσίες της με έξυπνο και μοντέρνο τρόπο.

Implementation.

i. Σενάριο

Tο πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την δημιουργία του Promo video ήταν η συγγραφή του σεναρίου που θα ανέλυε λεπτομερώς όλα τα κομμάτια του παζλ με μεθοδικότητα και έχοντας πάντα στο μυαλό μας τον τελικό στόχο.

ii. Voice Over

Βασικό τμήμα του promo video αποτελεί voice over (αφήγηση). Το voice over πραγματοποιήθηκε από επαγγελματία Αμερικανό ηθοποιό και εν συνεχεία τοποθετήθηκε βάση του σεναρίου σε συγκεκριμένα σημεία πάνω στο βίντεο.

iii. Animation Text, Images & Vectors

Με σκοπό να δοθεί ένας πιο fun και μοντέρνος χαρακτήρας στο βίντεο δημιουργήσαμε από το 0 βάση της εταιρικής ταυτότητας της Routee εικονίδια (vectors) στα οποία εν συνεχεία ζωντανέψαμε δίνοντάς τους κίνηση μέσω του After Effects.

iv. Audio-Video Montage

Η τελική μορφή δόθηκε στο βίντεο με την ενσωμάτωση όλων των επιμέρους elements, text μουσικής επένδυσης σε αυτό η οποία ενίσχυε τον ευχάριστο kai fun χαρακτήρα του.

Results

Το τελικό βίντεο που δημιουργήσαμε χρησιμοποιήθηκε στην αρχική σελίδα της Routee ενώ αποτέλεσε βασικό εικαστικό υλικό για τις παρουσιάσεις τους σε παγκόσμια συνέδρια.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]