Επικοινωνία

Request a Proposal

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία εξατομικευμένη πρόταση συνεργασίας

 

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

Σκοπός μιας διαφημιστικής εταιρείας είναι να μπορέσει να προσφέρει στους πελάτες της επικοινωνιακές λύσεις που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν αποτελεσματικότερα στο κοινό τους. Η InYourCity, μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες branding και μάρκετινγκ στην αγορά, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που προσφέρει το σύγχρονο digital marketing παρέχει στις επιχειρήσεις που συνεργάζεται μία ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο με υπηρεσίες που σχετίζονται με τον κλάδο της πληροφορικής και του μάρκετινγκ.

Η διαφημιστική εταιρεία InYourCity με δυναμική παρουσία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης σε όλες τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2310529700 και 2102203215, είτε μέσω email στο [email protected]

Με όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναβαθμίσουν την online εικόνα τους και να διαφημιστούν σε όλα τα ψηφιακά μέσα επαφής όπως η Google, Social Media, Youtube κ.α.

Η εταιρεία μας δίνει τη ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τον digital κόσμο, αναπτύσσοντας ικανότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως γνώσεις για το web, social media, google, marketing strategy και performance analytics.