Υπηρεσίες digital marketing

360° Digital Services

Yπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα του Digital Marketing. Από τη δημιουργία εικόνας στο ψηφιακό περιβάλλον και τη βέλτιστη απόδοση των online διαφημίσεων μέχρι την εκπαίδευση των συνεργατών μας και την αξιοποίηση όλων των εργαλείων ψηφιακής προβολής και προώθησης.

Είστε έτοιμοι για μια ολοκληρωμένη 360° omnichannel προβολή της επιχείρησής σας;

Branding

Corporate Identity

Δημιουργούμε brands και εξελίσσουμε εταιρικές ταυτότητες με άξονα τον διακριτό και αναγνωρίσιμο χαρακτήρα της κάθε περίπτωσης, αναπτύσσοντας τη δική τους ξεχωριστή φιλοσοφία, ιστορία και αισθητική μέσα από σύμβολα, εικόνες και λέξεις.

Website Development

UI/UX Design

Η στρατηγική μιας ενοποιημένης και αποτελεσματική ψηφιακής προβολής ξεκινά με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός γρήγορου, εύχρηστου αλλά και καλαίσθητου website.

Eshop Generation

Web Development

Το φυσικό σας κατάστημα δεν είναι πλέον αρκετό στη σύγχρονη, digital εποχή. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) αυξάνει την αναγνωρισιμότητα (brand awareness) της επιχείρησής σας και τις πωλήσεις σας. Εσείς θα μείνετε πίσω;

Social Media Marketing

Content Marketing

Η οργανωμένη, συστηματική και στοχευμένη επικοινωνία με τους δυνητικούς πελάτες και το ευρύ κοινό μέσω των δημοφιλών κοινωνικών δικτύων και των σημαντικών ψηφιακών πλατφορμών θα φέρει ακόμη πιο κοντά την επιχείρησή σας στους στόχους που έχετε θέσει.

Google Ads

Performance Marketing

Κατακτήστε μαζί μας την πολυπόθητη 1η θέση στις μηχανές αναζήτησης της Google και κερδίστε σημαντικό έδαφος, συγκριτικό πλεονέκτημα και μερίδιο αγοράς από τον ανταγωνισμό.

Conversion Rate Optimization

Performance Marketing

Στη γλώσσα του marketing, αύξηση πωλήσεων σε ένα e shop σημαίνει στρατηγική στόχευσης, απόδοση μετατροπών, μεθοδική ανάλυση και ανατροφοδότηση αποτελεσμάτων. Όλα αυτά με μια λέξη, αποτελεσματικότητα.

Search Engine Optimization

Performance Marketing

Η προσθήκη, παραμετροποίηση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, εξασφαλίζει ένα καθαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της αγοράς και, μακροπρόθεσμα, δωρεάν επισκεψιμότητα από την Google.

Lead Generation

Performance Marketing

Οι καμπάνιες lead generation στοχεύουν στην προσέλκυση στοχευμένων νέων επαφών (φόρμες στοιχείων με τηλέφωνα και emails) με το χαμηλότερο δυνατό κόστος διαφήμισης.

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.
E-mail: [email protected]