Υπηρεσίες digital marketing

360° Digital Services

Yπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα του Digital Marketing. Από τη δημιουργία εικόνας στο ψηφιακό περιβάλλον και τη βέλτιστη απόδοση των online διαφημίσεων μέχρι την εκπαίδευση των συνεργατών μας και την αξιοποίηση όλων των εργαλείων ψηφιακής προβολής και προώθησης.

Είστε έτοιμοι για μια ολοκληρωμένη 360° omnichannel προβολή της επιχείρησής σας;

Branding

Corporate Identity

Δημιουργούμε brands και εξελίσσουμε εταιρικές ταυτότητες με άξονα τον διακριτό και αναγνωρίσιμο χαρακτήρα της κάθε περίπτωσης, αναπτύσσοντας τη δική τους ξεχωριστή φιλοσοφία, ιστορία και αισθητική μέσα από σύμβολα, εικόνες και λέξεις.

UI/UX Strategy

Web Design

Η στρατηγική μιας ενοποιημένης και αποτελεσματική ψηφιακής προβολής ξεκινά με τον σχεδιασμό ενός εύχρηστου και καλαίσθητου website, με στόχο τη μέγιστη απόδοση διαφημίσεων, επισκεψιμότητας και πωλήσεων.

E-commerce

Data analysis

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία auditing για την αξιολόγηση του web design και της συμπεριφοράς του κοινού προς ένα eshop, προτείνουμε και καθοδηγούμε τη συνολική βελτιστοποίησή του για την επίτευξη των πολυπόθητων στόχων.

Social Media Marketing

Content Marketing

Η οργανωμένη, συστηματική και στοχευμένη επικοινωνία με τους δυνητικούς πελάτες και το ευρύ κοινό μέσω των δημοφιλών κοινωνικών δικτύων και των σημαντικών ψηφιακών πλατφορμών θα φέρει ακόμη πιο κοντά την επιχείρησή σας στους στόχους που έχετε θέσει.

Google Ads

Performance Marketing

Κατακτήστε μαζί μας τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης της Google και κερδίστε σημαντικό έδαφος, συγκριτικό πλεονέκτημα και μερίδιο αγοράς από τον ανταγωνισμό.

Conversion Rate Optimization

Performance Marketing

Στη γλώσσα του marketing, αύξηση πωλήσεων σε ένα eshop σημαίνει στρατηγική στόχευσης, απόδοση μετατροπών, μεθοδική ανάλυση και ανατροφοδότηση αποτελεσμάτων. Όλα αυτά με μια λέξη, αποτελεσματικότητα.

Search Engine Optimization

Keyword Research & Analysis

Η προσθήκη, παραμετροποίηση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας εξασφαλίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι της αγοράς και, μακροπρόθεσμα, δωρεάν επισκεψιμότητα από την Google.

Lead Generation

Performance Marketing

Οι καμπάνιες lead generation στοχεύουν στην προσέλκυση στοχευμένων νέων επαφών (φόρμες στοιχείων με τηλέφωνα και emails), με το χαμηλότερο δυνατό κόστος διαφήμισης.

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.
E-mail: [email protected]