Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

A micro Influencer Success Story

Model Cafe. A micro Influencer Success Story

Brief

Το Model Urban Style Bar είναι ένα μοντέρνο café-bar στη δυτική πλευρά της πόλης, στην πλατεία Ευόσμου.

Ένα προσεγμένο all day café-bar-restaurant που προσφέρει από νωρίς το πρωί 100% café arabica, μοναδική ποικιλία πιάτων brunch και φαγητού από έμπειρους Chef και μέχρι αργά το βράδυ σας προσκαλεί να δοκιμάσετε την ξεχωριστή λίστα cocktails που προσφέρει.

Το Model Café θέλοντας να εκμεταλλευτεί την δυναμική που προσφέρουν τα Social Media στις επιχειρήσεις εστίασης, απευθύνθηκε σε εμάς ώστε να προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές επικοινωνιακές λύσεις βάση του διαθέσιμου budget.

Solution

Πραγματοποιώντας έρευνα για τον ανταγωνισμό στην περιοχή καταλήξαμε στην χάραξη στρατηγικής που αποτελούνται από τις εξής ενέργειες:

1. Δημιουργία Promo Video για το εστιατόριο, μέσα από το οποίο επικοινωνήσαμε την όλη διαδικασία προετοιμασίας και δημιουργίας των μοναδικών γευστικών επιλογών του Model.

Για το σκοπό αυτό η ομάδα παραγωγής μας επισκέφτηκε το Model Café για 2 συνεχόμενες μέρες και απαθανάτισε τον έμπειρο Chef ONOMA εν ώρα δράσης.

Το βίντεο που γυρίστηκε χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση του μενού στα Social Media σε χορηγούμενα post & story σε Facebook και Instagram

2. Σχεδιασμός εξατομικευμένων Instagram Branded Stickers

Τα stickers σχεδιάστηκαν με σκοπό οι χρήστες να μπορούν απευθείας μέσα από το Instagram να τα προσθέσουν στις ιστορίες τους.

Η κίνηση αυτή αύξησε κατακόρυφα το engagement των χρηστών με την επιχείρηση. Το συγκεκριμένο concept ήταν τόσο καινοτόμο που ενθουσίασε το κοινό σε τέτοιο βαθμό που τα χρησιμοποιούσε σχεδόν σε κάθε του story στο model.

3. Φωτογράφηση εξειδικευμένη για το Instagram με την συμμετοχή Μοντέλου-Influencer.


Ο σκοπός της φωτογράφησης αυτής ήταν διττός. Πρώτον, την δημιουργία περιεχομένου τα μηνιαία Instagram posts της επιχείρηση και δεύτερον την έμμεση προώθηση του μαγαζιού μέσω του Influencer Marketing.

Παράλληλα με την φωτογράφηση η Influencer πραγματοποίησε αναρτήσεις (post & story) και στο δικό της προφίλ με tag την τοποθεσία του μαγαζιού.

Results

Το Model Urban Style Bar κατάφερε μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόλις δύο μηνών να καταφέρει να αυξήσει σημαντικά του επισκέπτες του, προσελκύοντας παράλληλα νέους θαμώνες που το επέλεξαν όχι μόνο για τον καφέ του αλλά και για τα μοναδικά πιάτα του.


CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]