Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Not just another Crossfit Promo Video

Brief

Tο +16 Strength & Conditioning είναι ένας πολυχώρος αθλητισμού και εκγύμνασης 1200τμ στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Μαθήματα Yoga, ορθοσωμικές προπονήσεις, ΤRX, judo for kids, sports performance training ομάδων, Olympic weightlifting κ.α.

Ναυαρχίδα όμως του προπονητηρίου όμως αποτελεί το Crossfit.

Το +16 Strength Box ήρθε σε μας με σκοπό να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά τα ανταγωνιστικά του πλεονέκτημα:

  • Την εμπειρία και εξειδίκευση των προπονητών του
  • Τη μοναδική δυναμική των εγκαταστάσεων του
  • Το ζωντανό και φιλικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των αθλούμενων
  • Την ευγενή άμιλλα που αναπτύσσετε μεταξύ τους η οποία ωθεί τους αθλητές στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Σε έναν κλάδο με έντονο ανταγωνισμό και πολλά προπονητήτρια-γυμναστήρια να προσφέρουν δελεαστικές προσφορές σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές, έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να καταφέρουμε να δείξουμε στον κόσμο γιατί το +16 Strength Box δεν είναι απλά ένα ακόμα Crossfitαδικο.

Solution

Μετά την έρευνα που πραγματοποιήσαμε στον τοπικό ανταγωνισμό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα promo video το οποίο θα μπορούσε μέσα σε 45’-60’ δευτερόλεπτα να μπορέσει να παρουσιάσει στους δυνητικούς πελάτες όλα τα παραπάνω θετικά του προπονητηρίου.

Το βίντεο αυτό θα έπαιζε τόσο στα social media, όσο και στο Youtube και το Website.

Τα γυρίσματα του βίντεο πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα μας στο χώρο του γυμναστηρίου με την συμμετοχή πραγματικών αθλούμενων και προσομοιάζοντας ένα ομαδικό Workout.

Παράλληλα με την δημιουργία του Promo Video και υποστηρικτικά τη προώθησης τους crossfit πραγματοποιήσαμε διαφημίσεις τόσο στο facebook & Instagram:

Results

Προωθώντας το Crossfit Training του +16 Strength Box στην περιοχή γύρω από το γυμναστήριο για περίπου έναν μήνα, καταφέραμε να κάνουμε γνωστό το γυμναστήριο στα άτομα τα οποία αναζητούσαν έναν διαφορετικό τρόπο εκγύμνασης που να ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια των κλασσικών γυμναστηρίων.

Το προπονητήριο κατάφερε να αυξήσει την πελατειακή του βάση προσθέτοντας νέους αθλητές και αθλήτριες στην μεγάλη οικογένεια του +16 Strength Box.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]