Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Κατασκευή E-shop Click Away | Client: Terkenlis

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην καθημερινότητα όλων μας αλλά και τα νέα δεδομένα στη λειτουργία των επιχειρήσεων, δημιούργησε την ανάγκη ύπαρξης ενός ψηφιακού καταστήματος, το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών online, προκειμένου να μειώνεται η συμφόρηση στα καταστήματα αλλά και να διασφαλίζεται η υγεία των πολιτών.

Ζητούμενο

Η InYourCity ανέλαβε τη δημιουργία του νέου eshop του Τερκενλή, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, δεδομένων των συνθηκών.

Η προσέγγισή μας

Στόχος μας ήταν, ο χρήστης που θα επισκεφθεί το νέο eshop του Τερκενλή, να εξοικειωθεί άμεσα και να αποκτήσει την αίσθηση της ευελιξίας, προκειμένου να περιηγηθεί με ευκολία σε όλα τα προϊόντα και να ολοκληρώσει με ασφάλεια τις αγορές του.

Μεθοδολογία

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι πολλοί από τους πελάτες της επιχείρησης, ενδεχομένως να είχαν ελάχιστη ή και καθόλου εξοικείωση με την τεχνολογία, δημιουργήσαμε ένα eshop απλό στη χρήση και ταυτόχρονα βασισμένο στην εταιρική ταυτότητα,  ικανό να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα.

Επιπλέον, ενσωματώσαμε μέσα στο eshop μία νέα δυνατότητα, το “click away”, η οποία θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τους χρήστες.

Τι είναι το Click Away e-shop;

Η δυνατότητα που δίνεται στον χρήστη που επισκέπτεται το e-shop, να ολοκληρώνει την παραγγελία του online και να έχει τη δυνατότητα παραλαβής της από το κατάστημα της επιλογής του (χωρίς κόστος).

Στην περίπτωση του Τερκενλή, πριν το τελικό checkout, εμφανίζονται στον χρήστη 6 συγκεκριμένα σημεία πώλησης, από τα οποία μπορεί να επιλέξει αυτό που τον εξυπηρετεί περισσότερο για να παραλάβει από εκεί την παραγγελία του. Ωστόσο, πέρα από τη δυνατότητα click away, προσθέσαμε και ως διαθέσιμη επιλογή, την αποστολή παραγγελίας μέσω courier.

Κατά τη διαδικασία κατασκευής του eshop, βασικό μας μέλημα ήταν το τελικό αποτέλεσμα να είναι responsive, δηλαδή το eshop να ανταποκρίνεται το ίδιο σωστά σε υπολογιστή, tablet ή smartphone. Πρόκειται για μία σημαντική ενέργεια, η οποία βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη και δεν τον αναγκάζει να αποχωρήσει από την ιστοσελίδα δυσαρεστημένος.

Η χρωματική παλέτα που επιλέχθηκε για να “ντύσει” το design βασίζεται στα χρώματα της εταιρικής ταυτότητας του Τερκενλή. Είναι πολύ σημαντικό η επιχείρηση να διατηρεί μία ενιαία εικόνα σε όλα τα σημεία επαφής με το κοινό, καθώς έτσι διασφαλίζεται η ομοιομορφία και η σωστή προβολή του brand, ως ένα ενιαίο σύνολο.

Δείτε το νέο Click Away Eshop του Τερκενλή live εδώ: https://terkenlis-eshop.gr/

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]