Διαφημιστικό Γραφείο

About InYourCity

Μία ομάδα νέων διαφημιστών που σκέφτονται έξω από το κουτί και βοηθούν όλες τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν την ψηφιακή τους εικόνα με φρέσκες και δημιουργικές ιδέες.

Η εμπειρία μας στους τομείς digital marketing και branding, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα & τη μεθοδικότητα, μας εδραίωσε ως ένα από τα δημοφιλέστερα διαφημιστικά γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

 

Διαφημιστικό Γραφείο InYourCity

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με πρακτικές και ακαδημαϊκές γνώσεις. Είναι έτοιμη να σχεδιάσει μία ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ, βασισμένη στο προφίλ και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Our Values

Στοχος Μας

«Να βοηθούμε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους να εισέλθουν στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας σωστές τεχνικές, με σκοπό να εξελίσσονται και να μην μένουν στάσιμες.»

Το βασικότερο τμήμα της δουλειάς μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συνεργατών μας. Και αυτό, είναι που μας ξεχωρίζει από άλλα διαφημιστικά γραφεία.

Team in action

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ PROJECT

Σχεδιάζουμε και χτίζουμε καμπάνιες που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στους επιχειρηματικούς σας στόχους. Γεφυρώνουμε τη σχέση μεταξύ brand και ανθρώπων, με βάση τα σύγχρονα δεδομένα.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο, είμαστε εκεί για να σας παρέχουμε τις πιο πρωτοποριακές λύσεις επικοινωνίας.

OUR TEAM

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το επόμενο project

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]