Διαφημιστικά Γραφεία InYourCity

Δεν είμαστε απλά ένα διαφημιστικό γραφείο

Η εμπειρία μας στους τομείς digital marketing και branding, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα & τη μεθοδικότητα, μας εδραίωσε ως ένα από τα δημοφιλέστερα διαφημιστικά γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με πρακτικές και ακαδημαϊκές γνώσεις σε business επίπεδο και είναι έτοιμη να σχεδιάσει μία εξατομικευμένη στρατηγική επικοινωνίας, βασισμένη στο προφίλ και τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Στην InYourCity χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όντας πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

διαφημιστικά γραφεία Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Διαφημιστικό Γραφείο

Το βασικότερο τµήµα της δουλειάς µας είναι να κατανοούµε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συνεργατών μας. Και αυτό, είναι που μας ξεχωρίζει από άλλα διαφημιστικά γραφεία.

Τι σημαίνει αυτό; Έρευνα, συνεχής αναζήτηση, εξειδικευμένη γνώση, μεθοδολογία.

Σχεδιάζουμε και χτίζουμε καμπάνιες που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στους επιχειρηματικούς σας στόχους. Χτίζουμε τη γέφυρα μεταξύ brand και ανθρώπων, με βάση τα σύγχρονα δεδομένα.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο, εμείς είμαστε εκεί για να σας παρέχουμε τις πιο πρωτοποριακές λύσεις επικοινωνίας.

 


Our Team

Γίνε το επόμενο μέλος της ομάδας μας!
[email protected] 


Contact

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα