Διαφημιστικά γραφεία InYourCity

ABOUT US

Στην InYourCity είμαστε μία ομάδα νέων διαφημιστών που έχει μάθει να ελίσσεται μεταξύ ποικίλων επιχειρηματικών κλάδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να παράγει πρωτότυπες ιδέες και να τις υλοποιεί με σύγχρονα μέσα και τεχνικές. Στόχος μας να παραμένουμε μόνιμα ένα βήμα μπροστά από κάθε νέα εξέλιξη στον κόσμο της επικοινωνίας. Πώς το καταφέρνουμε αυτό; Διατηρώντας έναν στρατηγικό τρόπο σκέψης που δουλεύει γρήγορα, έξυπνα και δημιουργικά, με κύρια εργαλεία την εμπειρία & την εξειδίκευση.

διαφημιστικά γραφεία Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Διαφημιστικό Γραφείο

Η διαφημιστική εταιρεία InYourCity έχει εδραιωθεί ως το μεγαλύτερο διαφημιστικό γραφείο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στον χώρο του digital marketing & της ψηφιακής επικοινωνίας, τόσο για μικρομεσαίες, όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις.

Δεν είμαστε απλά ένα διαφημιστικό γραφείο.

Το βασικότερο τµήµα της δουλειάς µας είναι να κατανοούµε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συνεργατών μας. Και αυτό, είναι που μας ξεχωρίζει από άλλα διαφημιστικά γραφεία.

Τι σημαίνει αυτό; Έρευνα, συνεχής αναζήτηση, εξειδικευμένη γνώση, μεθοδολογία.

Σχεδιάζουμε και χτίζουμε καμπάνιες που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Χτίζουμε τη γέφυρα μεταξύ brand και ανθρώπων με βάση τα σύγχρονα δεδομένα.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο, εμείς είμαστε εκεί για να σας παρέχουμε τις πιο πρωτοποριακές λύσεις επικοινωνίας.

 

 


Our Team

Γίνε το επόμενο μέλος της ομάδας μας!
[email protected] 


Contact

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα