Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Valentine’s 3D Animation Approach

Ζητούμενο

Με ένα συγκροτημένο προφίλ στα social media, τα ζαχαροπλαστεία “Τερκενλής” αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους, συμβαδίζοντας παράλληλα με τα trends της εποχής.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στόχος μας ήταν να αναδείξουμε την εξειδίκευση στη ζαχαροπλαστική, επιλέγοντας να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα στην ψηφιακή τους εικόνα.

Η προσέγγισή μας

Κατόπιν έρευνας και εσωτερικού brainstorming, καταλήξαμε στο concept “Love is in the air”. Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι καινοτόμο, διαφορετικό και σίγουρα εντυπωσιακό.

Η ιδέα ενός 3D design animation μίας τούρτας σε σχήμα καρδιάς ήταν η ιδανική επιλογή για εμάς, για την αποτύπωση του concept που επιλέξαμε.

Μεθοδολογία

Αρχικά, φωτογραφίσαμε την τούρτα που μας δόθηκε σε διάφορες λήψεις και στη συνέχεια επιλέξαμε αυτήν που θα ταίριαζε ιδανικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεδομένου του concept, το μοντέλο της τούρτας θέλαμε να έχει μία ανοδική κίνηση, να δείχνει ότι πετάει, αποτυπώνοντας τον “έρωτα”.

Βασιζόμενοι στην αληθινή τούρτα κατασκευάσαμε ένα τρισδιάστατο μοντέλο της ενσωματώνοντας τα ίδια χρώματα και τις ίδιες υφές. Έπειτα δώσαμε την κίνηση του φτερουγίσματος για να δεθεί με το αρχικό concept. Το animation ολοκληρώθηκε με τη σωστή τοποθέτηση του copy, το οποίο συμπλήρωνε ιδανικά την εικόνα.

blank

Αποτέλεσμα

Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε, τόσο την ομάδα της InYourCity, όσο και τους ανθρώπους του Τερκενλή που εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή την ιδέα μας. Το post αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και μηνύματα από φίλους και ακόλουθους στα social media.

blank

blank

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]