Διαχείριση Social Media

Η διαχείριση Social Media δεν είναι μια απλή υπόθεση. Η InYourCity, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της διαφήμισης, διαχειρίζεται την επικοινωνία στα Social Media για μια σειρά από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα ευέλικτα πακέτα διαχείρισης Social Media της InYourCity απευθύνονται σε κάθε επιχείρηση και επαγγελματία που θέλει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που παρέχει το σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον.

Social Media Marketing

Οι ειδικοί των Social Media

Διατηρείστε επαφή με το κοινό σας online

Εκτός από εξειδίκευση, εμπειρία και συστηματικότητα, η επαφή με το κοινό στα Social Media απαιτεί ένα σύνολο ενεργειών όπως: παραγωγή περιεχομένου, copywriting, χρονοπρογραμματισμός, συνεχής εποπτεία και ανατροφοδότηση.

CRO

Αύξηση Πωλήσεων

Διαφημίστε το e-shop σας με καμπάνιες στο Facebook

Η πολυετής εξειδίκευση και εμπειρία μας στη βελτιστοποίηση της απόδοσης διαφημίσεων (ROAS) μέσω Facebook & Instagram θα φέρει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πιο κοντά στους πελάτες σας, προσφέροντάς σας κερδοφορία από τους πρώτους κιόλας μήνες.

Lead Generation

Αύξηση Επαφών

Αναπτύξτε το πελατολόγιό σας και συλλέξτε πολύτιμα δεδομένα

Οι καμπάνιες lead generation στοχεύουν στην προσέλκυση στοχευμένων νέων
επαφών (φόρμες στοιχείων με τηλέφωνα και emails) με το χαμηλότερο δυνατό
κόστος διαφήμισης.

1000+

Clients

Μερικές από τις συνεργασίες με γνωστά brands και δυναμικές επιχειρήσεις.

HOW WE DO IT

CASE STUDIES

Οι δικές μας προτάσεις για τη διαχείριση των Social Media μέσα από παραδείγματα συνεργατών. Τα πακέτα social media που προτείνουμε στους πελάτες μας είναι δυναμικά και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής τους.

Testimonials

Η ικανοποίηση των συνεργατών μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με αυτούς είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

“Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet.”

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

“Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες.”

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO

OUR TEAM

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]