Διαχείριση Social Media

Social Media & Creative Content

Με τη διαχείριση των Social Media δεν δημιουργούμε απλώς περιεχόμενο, κερδίζουμε την προσοχή. Κάθε κομμάτι περιεχομένου (copy, images, video κλπ.) που δημιουργούμε, είναι σχολαστικά σχεδιασμένο ώστε να είναι χρήσιμο και ενδιαφέρον για το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε.

Content Strategy

Από την ιδέα μέχρι και την εκτέλεση, οι στρατηγικές που ακολουθούμε είναι πάντοτε ευθυγραμμισμένες με το brand και τους στόχους σας.

Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε τη δημιουργία περιεχομένου με βάση τα τελευταία digital trends τόσο σε Ελλάδα και όσο και σε εξωτερικό, ενώ σε συνδυασμό με τα data που έχουμε στη διάθεσή μας, ξέρουμε ότι μπορούμε να παράγουμε για σας, περιεχόμενο που αποδίδει.

Visual Story Telling

Platform-Specific Περιεχόμενο

Είτε πρόκειται για γραφιστικά, για φωτογραφίες, ή βίντεο, γνωρίζουμε πώς να αφηγηθούμε οπτικά ελκυστικές ιστορίες. Κάθε digital πλατφόρμα εκεί έξω, επιτελεί και έναν διαφορετικό σκοπό έχοντας το δικό της μοναδικό κοινό. Είμαστε aligned με τα best practices για τη δημιουργία περιεχομένου σε κάθε μια από αυτές, είτε πρόκειται για την οπτική γοητεία του Instagram είτε για το rapid-fire raw content του TikTok.

Clients

Μερικές από τις συνεργασίες με γνωστά brands και δυναμικές επιχειρήσεις.

Testimonials

Η ικανοποίηση των συνεργατών μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με αυτούς είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

“Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet.”

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

“Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες.”

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO