InYourCity Advertising
Διαφημιστική Εταιρεία
Scroll to read more

Εταιρεία Διαχείρισης Social Media InYourCity

Social Media Marketing Agency

Η InYourCity είναι μία ομάδα ειδικών στα Social Media με εξειδίκευση στη διαχείριση Facebook και Instagram για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Θεσσαλόνικη και Αθήνα. Τα ευέλικτα πακέτα διαχείρισης Social Media που προσφέρει ταιριάζουν σε κάθε επιχείρηση που θέλει να αναπτύξει την διαδικτυακή της εικόνα και να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Εταιρεία Διαχείρισης Social Media στη Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Social Media Marketing Skills

Η διαχείριση & εποπτεία των Social Media δεν είναι απλή υπόθεση. Η InYourCity είναι μία εταιρεία διαχείρισης Social Media που δίνει έμφαση στην παραγωγή ρεαλιστικού περιεχομένου, στην στρατηγική στόχευσης και την συνεχή εποπτεία. Έχοντας συνεργαστεί με πάρα πολλές επιχειρήσεις από το 2011 μπορεί να προσφέρει:

Facebook Campaigns

Social Media Strategy

Youtube Marketing

 

Instagram Ads

Content Marketing

Instagram Stories

 

Linkedin Campaigns

Animated Posts

Copywriting


Case Studies

Η εμπειρία μας στο χώρο του digital marketing δείχνει ότι το πλέον βασικό στοιχείο είναι η άμεση προσαρμογή στις τεχνολογικές και επικοινωνιακές απαιτήσεις των εκάστοτε ψηφιακών μέσων. 


Η δική μας πρόταση για την διαχείριση των Social Media δίνει έμφαση σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας

Πρόταση και Πακέτα Διαχείριση Social Media InYourCity

Τα πακέτα social media που προτείνουμε σε επιχειρήσεις είναι συγκεκριμένα ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους της κάθε επιχείρησης.

Μηνιαία Υποστήριξη και Προτεινόμενα Concepts

 Παρέχουμε πάντα σε μηνιαία βάση, συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και συνεχόμενη υποστήριξη και καθοδήγηση για δημιουργία νέων concept. Αυτό γίνεται σε επίπεδο περιεχομένου (προτεινόμενο concept φωτογράφισης, βίντεο) και στρατηγικής μάρκετινγκ.

Συνεχή Βελτιώση Χορηγούμενων Διαφημίσεων

Στη συνέχεια, ελέγχουμε και βελτιστοποιούμε συνεχώς τις χορηγούμενες διαφημίσεις στο Facebook και διαφημίσεις στο Instagram με αποτέλεσμα να αυξάνονται άμεσα οι πωλήσεις και να μειώνεται το κόστος της διαφήμισης για όλες τις καμπάνιες που προτείνουμε προς υλοποίηση.

ενεργές συνεργασίες

επιτυχημένες καμπάνιες

χορηγούμενες στο Facebook & Instagram

posts στο Facebook & Instagram


Συχνές Ερωτήσεις

Πόσες αναρτήσεις πρέπει να γίνονται στην επαγγελματική μου σελίδα στο Facebook;

Εξαρτάται από τον κλάδο της επιχείρησης και την μέγιστη οργανική απήχηση που μπορεί να δώσει το Facebook στην εκάστοτε σελίδα. Πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποίησε η ερευνητική ομάδα του Facebook, έδειξε ότι 1-2 αναρτήσεις την εβδομάδα μπορούν να δώσουν την μέγιστη οργανική απήχηση μιας σελίδας. Γενικότερα, οι οργανικές αναρτήσεις στα Social Media δεν έχουν μεγάλη απήχηση. Γι’αυτό και βλέπουμε συνεχώς χορηγούμενα post από σελίδες στο χρονολόγιο μας. Ωστόσο, τα εβδομαδιαία post που πρέπει να κάνουμε στην επαγγελματική μας σελίδα προσδίδουν ένα κύρος και μια αξιοποιστία στο brand  και λειτουργούν ως υπενθύμιση για τους χρήστες που μας ακολουθούν.

Διαχείριση στο Instagram ή Facebook;

Αυτό εξαρτάται ανάλογα το είδος της επιχείρησης του διαφημιζόμενου. Κάποιες επιχειρήσεις έχουν μεγαλύτερη απόδοση στο Instagram (Γυναικεία ρούχα, παπούτσια, προιόντα ομορφιάς) και κάποιες άλλες στο Facebook (Κατασκευαστικές εταιρείες, Γιατροί, Δικηγόροι, B2B εταιρείες κ.α.)

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η αναμετάδοση της διαφήμισης σε περισσότερα σημεία επαφής έχει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα σε σχέση με ένα σημείο επαφής. Οι χρήστες παρόλο που στο Facebook αλλιλεπιδρούν λιγότερο με τις αναρτήσεις που εμφανίζονται στο χρονολόγιο τους σε σχέση με το Instagram, το scrolling που κάνουν μπορεί πολλές φορές να έχει περισσότερη σημασία στο διαφημιστικό μήνυμα που εκτείθονται.

Γιατί να εμπιστευτώ την παρουσία της επιχείρησης μου στα Social Media στην InYourCity;

Γιατί στην InYourCity έχουμε εξιδεικευμένα άτομα όπως: Marketing Manager ο οποίος ορίζει την στρατηγική και την έρευνα μάρκετινγκ, Social Media Manager ο οποίος γνωρίζει το know-how για τις τοποθετήσεις διαφημίσεων που αποδίδουν περισσότερο, Graphic Designer για να υλοποιήσει είτε γραφιστικά είτε μέσω κινούμενων βίντεο την υλοποίηση της ιδέας, Copywriter που ξέρει το πως πρέπει να πλαισιώσει το content της διαφήμισης με κειμένο που θα δίνει αξία στο brand και θα προτρέπει τον διαδικτυακό χρήστη να προβεί σε αγορά.

Ποια είναι η στρατηγική για να πετύχω πωλήσεις μέσω Facebok ή Instagram;

Πριν ξεκινήσουμε τη διαχείριση της σελίδας είναι απαραίτητο να γίνει έρευνα με βάση τους ανταγωνιστές, την στρατηγική στόχευσης κοινού που θα απευθύνεται το brand και την παραγωγή περιεχομένου με ρεαλιστικές εικόνες και βίντεο. Με βάση αυτά, το περιεχόμενο πλαισιώνεται με λεζάντες που στοχεύουν στην διάδοση του διαφημιστικού μηνύματος στους χρήστες που ακολουθούν το επαγγελματικό profile της επιχείρησης.

Πως ακριβώς ορίζονται οι καμπάνιες διαφήμισης σε συνεργασία με ένα Digital Agency;

Η διαδικασία με την οποία ορίζουμε τις καμπάνιες προώθησης γίνεται με συνεννόηση από κοινού του διαφημιστή με τον διαφημιζόμενο.

Προτείνουμε το concept, θέτουμε την στρατηγική στόχευσης, εγκρίνεται από κοινού η σύλληψη της ιδέας, υλοποιούμε γραφιστικά, είτε φωτογραφικά είτε μέσω δημιουργίας βίντεο, εγκρίνεται το τελικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια πλαισιώνεται με το ορθό copywriting. Τέλος, ξεκινάει η καμπάνια και γίνεται εβδομαδιαία ανατροφοδότηση έως την λήξη της όπου και αποστέλετε συνολικό report απόδοσης στον πελάτη.

Πόσο κοστίζει η διαχείριση στο Facebook;

Αυτό εξαρτάται από τον αριθμ των ατόμων που θέλουμε να στοχεύσουμε σε μία χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook. Για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ένα μέσω εύρος για διαφημιστική δαπάνη χορηγούμενης διαφήμισης είναι 100-300 ευρώ ανα μήνα, ενώ στη περίπτωση μεγάλων επιχειρήσεων μπορεί το εύρος αυτών να φτάσει 1000-10000 ευρώ ανα μήνα. Στην InYourCity εξιδεικευόμαστε στο Performance Marketing, θέλουμε πάντα το διαθέσιμο budget για διαφήμιση οποιασδήποτε επιχείρησης να αξιοποιείται με συνέπεια και να δίνει άμεσα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας ημέρες συνεργασίας.

Φωτογράφηση Social Media

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Διαφήμιση Google Ads


Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.

Our Team

Γίνε το επόμενο μέλος της ομάδας μας!
[email protected] 


Contact

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα