Διαχείριση Social Media

Ολοκληρωμένη πρόταση διαχείρισης Social Media

Η διαχείριση Social Media δεν είναι απλή υπόθεση.  

Η InYourCity με πολυετή εμπειρία στο κλάδο της διαφήμισης, διαχειρίζεται λογαριασμούς Social Media σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Τα ευέλικτα πακέτα διαχείρισης Social Media της InYourCity ταιριάζουν σε κάθε επιχείρηση που θέλει να αναπτύξει τη διαδικτυακή της εικόνα και να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Social Media Marketing

Οι ειδικοί των Social Media

Διατηρείστε επαφή με το κοινό σας online

Εκτός από εμπειρία και εξειδίκευση, η επαφή με το κοινό σας στα Social Media απαιτεί ένα σύνολο ενεργειών όπως: παραγωγή περιεχομένου, copywriting, χρονοπρογραμματισμός, συνεχής εποπτεία και ανατροφοδότηση.

CRO

Αύξηση Πωλήσεων

Διαφημίστε το e-shop σας με καμπάνιες στο Facebook

Η πολυετής εμπειρία μας στη βελτιστοποίηση και απόδοση διαφημίσεων (ROAS) μέσω Facebook & Instagram μπορεί να φέρει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πιο κοντά στους πελάτες σας, προσφέροντάς σας κερδοφορία από τους πρώτους κιόλας μήνες.

Lead Generation

Αύξηση Επαφών

Αναπτύξτε το πελατολόγιό σας και συλλέξτε πολύτιμα δεδομένα

Οι καμπάνιες lead generation στα Social Media στοχεύουν στην προσέλκυση νέων επαφών (φόρμες στοιχείων, τηλέφωνα, emails) με το χαμηλότερο δυνατό κόστος διαφήμισης. 

1000+

Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.

HOW WE DO IT

CASE STUDIES

Η δική μας πρόταση για την διαχείριση των Social Media μέσα από παραδείγματα πελατών. Τα πακέτα social media που προτείνουμε στους πελάτες μας είναι δυναμικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής τους.

Testimonials

Στη διαφημιστική εταιρεία InYourCity η ικανοποίηση των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

“Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet.”

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

“Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες.”

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO

OUR TEAM

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το επόμενο project

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]