Υπηρεσίες SEO

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες SEO με στόχο τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας. Κατακτήστε τις πρώτες θέσεις αναζήτησης. Αυξήστε την οργανική επισκεψιμότητα με τις κατάλληλες τεχνικές SEO.

Τεχνικές SEO

On Page: Διασφαλίζουμε ότι κάθε τεχνικό και ποιοτικό στοιχείο της σελίδας σας είναι πλήρως optimized για τις μηχανές αναζήτησης. Από τη δημιουργία και το σετάρισμα των meta-tags μέχρι και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου με τη χρήση στοχευμένων keywords, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσετε στην κορυφή.

Off-Page: Συνεργαζόμαστε δυναμικά με τα μεγαλύτερα news sites στην Ελλάδα, για το χτίσιμο high-quality backlinks που θα μπορέσουν να σας δώσουν σημαντικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας.

UX Design

Προσφέρετε στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη

Μέσα από το συνεχές testing και βασιζόμενοι στο customer feedback που λαμβάνουμε καθημερινά, μπορούμε και σχεδιάζουμε για σας creative pathways με τη χρήση wireframing εργαλείων (Figma κ.α.) που προσθέτουν εμπειρία και βάθος στους επισκέπτες της σελίδας σας. 

Οφέλη SEO

Μια μεθοδικά σχεδιασμένη στρατηγική βελτιστοποίησης SEO θα οδηγήσει σε σταδιακή αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας. Οι χρήστες θα μπορούν να σας βρουν εύκολα αναζητώντας το προϊόν/υπηρεσία που τους ενδιαφέρει στις μηχανές αναζήτησης.

Online Visibility

Είτε η ψηφιακή σας παρουσία είναι μηδενική ή ελάχιστη, είτε ξεκινάτε τώρα και δεν ξέρετε το πώς, τότε μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε κατάλληλα για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για το χτίσιμο της online εικόνας σας.