Υπηρεσίες SEO

Προώθηση Ιστοσελίδων

Υπηρεσίες SEO με στόχο την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Κατακτήστε τις πρώτες θέσεις αναζήτησης. Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας με τις κατάλληλες τεχνικές SEO.

Το SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί τη διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις στη Google, μέσω της οργανικής αναζήτησης, δηλαδή των μη διαφημιζόμενων αποτελεσμάτων.

SEO

Αποκτήστε ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Οι υπηρεσίες seο χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

Η βελτιστοποίηση On Page SEO σε μια ιστοσελίδα έχει άμεση σχέση με τους τίτλους, τις περιγραφές, τα links, τις λέξεις-κλειδιά και την ταχύτητα φόρτωσης.

Το Off Page SEO αναφέρεται στις τεχνικές που υλοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας σας για να καταστήσουν το website ασφαλές, αξιόπιστο και χρήσιμο για την Google. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων (backlinks) από άλλα websites προς το δικό σας, τα οποία αναπτύσσουν τη δημοτικότητα και την αξιοπιστία του brand.

Τεχνικές SEO

Αποτέλεσμα

Keyword research

Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που αναζητούν οι πελάτες σας

Το Keyword Research είναι απαραίτητη προϋπόθεση στην προώθηση μέσω SEO και αφορά τον κατάλληλο εμπλουτισμό των κειμένων με τις δημοφιλέστερες λέξεις κλειδιά, οι οποίες σχετίζονται με τις συναφείς αναζητήσεις του κοινού.

Η συγκεκριμένη τεχνική θα καταστήσει την ιστοσελίδα “σχετική” για την Google και θα οδηγήσει σε όλο και υψηλότερες θέσεις στις αναζητήσεις.

Οφέλη SEO

Αυξήστε την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας

Μια μεθοδικά σχεδιασμένη στρατηγική προώθησης SEO θα οδηγήσει σε σταδιακή αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας. Οι χρήστες θα μπορούν να σας βρουν εύκολα αναζητώντας το προϊόν/υπηρεσία που τους ενδιαφέρει στις μηχανές αναζήτησης, χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν ήδη το δικό σας brand.

Πλεονεκτήματα SEO

Διαφημιστείτε με μακροχρόνιο μηδενικό κόστος

Η προώθηση ιστοσελίδων SEO αποτελεί μια πλήρως αποδοτική μέθοδο διαφήμισης, η οποία όμως απαιτεί χρόνο και υπομονή.

Με την κατάλληλη στρατηγική SEO, η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα της Google για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις σχετικά με τον κλάδο της επιχείρησής σας, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσετε κάποιο επιπλέον κόστος.

1000+

Clients

Μερικές από τις συνεργασίες με γνωστά brands και δυναμικές επιχειρήσεις.

OUR TEAM

CONTACT