Χορηγούμενη διαφήμιση Facebook: 23 περιορισμοί για το “Boost Post”

χορηγούμενη διαφήμιση Facebook

Μία αποτελεσματική χορηγούμενη διαφήμιση Facebook πρέπει να έχει τον κατάλληλο στόχο και να απευθύνεται στα σωστά άτομα. Μπορεί κάτι τέτοιο να επιτευχθεί με το κουμπί «Προώθηση δημοσίευσης» που εμφανίζεται ως προεπιλογή από το Facebook; Η απάντηση είναι, όχι! Με ποιον τρόπο όμως θα πετύχετε μία στοχευμένη διαφήμιση για το προϊόν ή την υπηρεσία της επιχείρησής σας;

χορηγούμενη διαφήμιση facebook

Το κουμπί προώθησης εμφανίζεται από το Facebook ακριβώς κάτω από κάθε δημοσίευση και είναι εύκολο στη χρήση του. Έχει δημιουργηθεί για να μπορεί ένας αρχάριος χρήστης του Facebook να κάνει μία χορηγούμενη δημοσίευση και γι’ αυτό άλλωστε είναι και αρκετά δελεαστικό, λόγω της απλής του χρήσης.

Αν και οι λειτουργίες του έχουν βελτιωθεί αρκετά τελευταία, λείπουν πολλές επιλογές που κάνουν τη διαφορά σε μία στοχευμένη χορηγούμενη διαφήμιση, τις οποίες θα βρείτε μόνο στη διαχείριση διαφημίσεων Ads Manager. Μπορεί να έχετε συνηθίσει το κουμπί “Boost post”, ωστόσο το εργαλείο που υπερισχύει όταν θέλουμε να έχουμε μία σωστή διαχείριση διαφημίσεων στο Facebook, είναι το Ads Manager.

Κύριος σκοπός αυτού του άρθρου είναι να επισημάνει τους 23 περιορισμούς στη χρήση του κουμπιού “Boost post”, έτσι ώστε να σας ωθήσει να χρησιμοποιείτε πιο εξειδικευμένα εργαλεία διαχείρισης διαφημίσεων, όπως το Ads Manager και να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

1. Στοχευμένη διαφήμιση με τη δημιουργία πολλαπλών Ad Set

Η δομή σε μία χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook ιεραρχείται σε 3 εικονικά στάδια (καμπάνια, υποσύνολο διαφήμισης, διαφήμιση). Έτσι, με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της διαφήμισης θα έχετε μία καμπάνια που περιλαμβάνει ένα ad set και ένα ad.

Στο επίπεδο ad set, διαμορφώνεται η στόχευση της διαφήμισης, δηλαδή τα άτομα, στα οποία απευθύνεστε και θέλετε να δουν την καμπάνια και η τοποθέτηση της διαφήμισης, δηλαδή τα σημεία, στα οποία θα θέλατε να εμφανιστεί η διαφήμισή σας (Facebook feed, Audience network κ.α).

Ωστόσο, τι συμβαίνει στην περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικό κοινό στόχευσης για την ίδια καμπάνια;

Για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανόν, σε μία χορηγούμενη διαφήμιση Facebook, να θέλετε να στοχεύσετε σε άτομα που ήδη σας ακολουθούν αλλά και σε νέους πελάτες, ταυτόχρονα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσετε παραπάνω από ένα ad sets για την ίδια καμπάνια.

Αυτό είναι αδύνατον να γίνει με την χρήση του κουμπιού “Προώθηση δημοσίευσης”. Αντιθέτως, μπορεί να υλοποιηθεί στο διαχειριστικό Ads Manager και συνήθως καταλήγει σε μία αποτελεσματικά στοχευμένη διαφήμιση.

στοχευμένη διαφήμιση

2. Δημιουργία πολλαπλών διαφημίσεων σε μία καμπάνια

Το κουμπί “Προώθηση δημοσίευσης” αφορά τη δημιουργία χορηγούμενης διαφήμισης ενός συγκεκριμένου post στο Facebook. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικό κείμενο ή εικόνα στην ίδια καμπάνια για να σιγουρευτείτε ότι μία από τις περιπτώσεις θα προσελκύσει το κοινό σας;

Στο διαχειριστικό Ads Manager και στο επίπεδο Ad, μπορείτε να δημιουργήσετε παραπάνω από μία διαφημίσεις, χρησιμοποιώντας διαφορετικό κείμενο ή δημιουργικό κάθε φορά.

δημιουργία διαφήμισης

3. Χορηγούμενη διαφήμιση Facebook με τον κατάλληλο στόχο καμπάνιας

Το Facebook θέλοντας να απλουστεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία μιας χορηγούμενης διαφήμισης έχει αφαιρέσει οτιδήποτε θα μπορούσε να μπερδέψει τον μέσο χρήστη. Έτσι, με απλά βήματα μπορείτε να έχετε μία αποτελεσματικά στοχευμένη διαφήμιση. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Πλέον, οι βασικοί στόχοι μάρκετινγκ περνούν στον “αυτόματο πιλότο”. Αυτοί οι στόχοι είναι οι εξής:

  • αύξηση της αλληλεπίδρασης
  • βελτιστοποίηση για την έναρξη συζητήσεων μέσω μηνυμάτων
  • βελτιστοποίηση για την αύξηση επισκεψιμότητας του website

Δυστυχώς, στην περίπτωση αυτή, το Facebook περιορίζει τη στόχευση σε λίγες μόνο διαθέσιμες επιλογές, οι οποίες δεν αντικατοπτρίζουν πάντα πλήρως τον στόχο σας.

Από την άλλη, δημιουργώντας μία καμπάνια στο Ads Manager, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 11 διαφορετικούς στόχους μάρκετινγκ εξασφαλίζοντας έτσι μία στοχευμένη χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook. Με λίγα λόγια, σας διαβεβαιώνει ότι η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται στα σωστά άτομα.

στοχευμένη διαφήμιση στο Facebook

4. Διαχείριση απήχησης και συχνότητας εμφάνισης σε χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook

Τι είναι η απήχηση και η συχνότητα εμφάνισης σε μία χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook; Αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται κυρίως από εξειδικευμένους διαφημιστές και αποτελεί εναλλακτική επιλογή στόχευσης στο σύστημα δημοπρασίας του Facebook.

χορηγούμενη δημοσίευση

Η απήχηση και η συχνότητα διαφημίσεων, σας επιτρέπει να καλύψετε το κοινό στόχο και να προβλέψετε τα αποτελέσματα που θέλετε να έχετε.

χορηγούμενη δημοσίευση

5. Split Test: Ποια χορηγούμενη διαφήμιση λειτουργεί καλύτερα;

Τι λειτουργεί καλύτερα σε μία χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook; Θα έπρεπε να στοχεύετε τα άτομα που επισκέπτονται το website σας ή ένα γενικό κοινό με βάση τα ενδιαφέροντα; Σε ποιες τοποθετήσεις λειτουργούν καλύτερα οι διαφημίσεις; Τι είδους κείμενο ή δημιουργικό πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε μία χορηγούμενη δημοσίευση για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Ο γρήγορος τρόπος διαφήμισης στο Facebook μέσω του “Boost post” δεν μπορεί να δώσει απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα. 

Αντίθετα, στην περίπτωση του Ads Manager σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε διαχωρισμό (split) στις διαφημίσεις σας και να ελέγξετε ποια λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

split test χορηγούμενη δημοσίευση

Τρέξτε ένα κανονικό A/B split test για να αποφασίσετε το καλύτερο δυνατό δημιουργικό, βελτιστοποίηση, το κοινό και τη τοποθέτηση για τη διαφήμισή σας.

6. Δυναμικό δημιουργικό

Παρόμοια με το split testing, το δυναμικό δημιουργικό (Dynamic Creative), εμφανίζει τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό εικόνας, headline, λεζάντας, περιγραφής και cta για τη χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook.

δυναμικό δημιουργικό

Αν έχετε μόνο posts, στα οποία έχετε χρησιμοποιήσει το κουμπί προώθησης, δε θα μπορέσετε ποτέ να έχετε την δυνατότητα της παραπάνω επιλογής.

7. Πολλαπλές επιλογές κειμένου

Μία πιο απλοϊκή μορφή του Dynamic Creative είναι η πολλαπλή επιλογή κειμένου, η οποία επιτρέπει στους διαφημιστές να παράγουν πολλές επιλογές ίδιων διαφημίσεων με διαφορετικό κείμενο.

πολλαπλές επιλογές κειμένου χορηγούμενη δημοσίευση

Το Facebook κάνει μόνο του την βελτιστοποίηση και επιλέγει να εμφανίζει πιο πολλές φορές τη διαφήμιση με το κείμενο που προσελκύει περισσότερο τους χρήστες.

8. Βελτιστοποίηση κόστους καμπάνιας σε χορηγούμενη δημοσίευση

Πόσο κοστίζει μία διαφήμιση στο internet; Πολλοί έχετε κάνει αυτήν την ερώτηση και εδώ οι απαντήσεις ποικίλλουν. Στην προκειμένη περίπτωση, σε μία διαφήμιση Facebook, με τη βελτιστοποίηση κόστους καμπάνιας, μπορείτε να θέσετε εσείς το κόστος και το Facebook να καθορίσει πόσο και που θα διανεμηθεί. 

Επιλέγετε εσείς το συνολικό budget από το επίπεδο της καμπάνιας και το Facebook το διανέμει μεταξύ των ad sets στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βελτιστοποίηση αυτή γίνεται με βάση τον τρόπο που λειτουργεί ο αλγόριθμος του Facebook, με τον οποίο εμφανίζει τις διαφημίσεις.

βελτιστοποίηση κόστους καμπάνιας Facebook

Φυσικά, στην περίπτωση που προωθείτε τα post με το κουμπί “Boost post”, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο ένα ad set. Επιπλέον, δεν έχετε καθόλου έλεγχο για το πώς βελτιστοποιεί το Facebook τη διαφήμιση σας.

9. Διαφημίσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Lead ads)

Οι διαφημίσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι ένας τρόπος διαφήμισης που μπορεί να φέρει γρήγορα αποτελέσματα σε μία επιχείρηση. Η δυνατότητα να συλλέγετε τα leads χωρίς να «φύγει» ο χρήστης από το Facebook είναι εκπληκτικός,

lead facebook ads

Το Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα στοιχεία που συμπληρώνουν οι χρήστες, όπως το ονοματεπώνυμο, το email, το τηλέφωνο κ.ά.. Αυτά, συνήθως, εμφανίζονται απευθείας στους χρήστες πριν πατήσουν το κουμπί επιβεβαίωσης.

Αυτό συμβαίνει γιατί όταν δημιουργούμε έναν λογαριασμό στο Facebook, δηλώνουμε όλοι οι χρήστες τα στοιχεία αυτά. Συνεπώς, το Facebook τα γνωρίζει και τα εμφανίζει κατευθείαν στις φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος που συμπληρώνουν οι χρήστες. Αυτό γίνεται καθαρά για λόγους ευκολίας και μπορεί να γίνει μόνο από το Ads Manager. 

10. Δυναμικές διαφημίσεις

Σίγουρα έχετε δει δυναμικές διαφημίσεις απλά δε θα ξέρατε ποιες ήταν εκείνη την στιγμή που τις είδατε. Είναι η κλασική περίπτωση που βλέπετε ένα προϊόν από ένα eshop και στη συνέχεια, βλέπετε μία διαφήμιση στο Facebook με το ίδιο προϊόν.

Οι δυναμικές διαφημίσεις σας επιτρέπουν να ανεβάσετε ένα προϊοντικό feed και να δημιουργήσετε ένα template διαφήμισης. Αυτό γίνεται για  να βλέπουν οι χρήστες δυναμικά μία διαφήμιση βασισμένη στη συνολική τους διαδικτυακή πλοήγηση.

δυναμικές διαφημίσεις Facebook

Αν χρησιμοποιείτε μόνο το boost post, για να κάνετε χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook, δε θα έχετε ποτέ αυτή τη δυνατότητα.

11. Δημιουργία προσαρμοσμένων κοινών

Αν επιλέγετε να κάνετε χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook με το κουμπί “Boost post”, μπορείτε να επιλέξετε προσαρμοσμένα κοινά που είχατε δημιουργήσει προηγουμένως από το Ads Manager. 

Τα προσαρμοσμένα κοινά, σας επιτρέπουν να στοχεύσετε σε άτομα που είναι ήδη συνδεδεμένα με το brand σας, είτε μέσω μιας λίστας τηλεφώνων, ή ατόμων που έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας, είτε με άτομα που έχουν αλληλεπιδράσει με το περιεχόμενο της σελίδα σας στο Facebook κ.α. Με λίγα λόγια, προσεγγίζετε κατά πολύ στο κοινό – στόχο σας, δημιουργώντας μία αποτελεσματικά στοχευμένη διαφήμιση.

προσαρμοσμένα κοινά σε χορηγούμενη διαφήμιση facebook

Είναι πολύ σημαντικό το ότι μπορείτε να στοχεύσετε σε αυτό το κοινό μέσω της διαφήμισης. Τα αποτελέσματα των διαφημίσεων είναι απίστευτα.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε παρόμοια κοινά, με βάση τα προσαρμοσμένα κοινά που είναι ήδη στοχευμένα. Η επιλογή αυτή, σας δίνει την δυνατότητα να στοχεύσετε σε ένα νέο κοινό που έχει παρόμοια συμπεριφορά με το ήδη στοχευμένο κοινό σας.

προσαρμοσμένα κοινά χορηγούμενης διαφήμισης

12. Πλήρως προσαρμοσμένες τοποθετήσεις διαφήμισης

Σε μία χορηγούμενη διαφήμιση, το Facebook από προεπιλογή, θα τρέξει αυτόματα τις διαφημίσεις σε όλες τις τοποθετήσεις, είτε χρησιμοποιήσετε το Boost post, είτε το Ads Manager. Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις τοποθετήσεις που δεν θέλετε ανά πάσα στιγμή.

προσαρμοσμένες τοποθετήσεις διαφημίσεων

Από την άλλη μεριά, η πλήρης προσαρμογή τοποθετήσεων στη διαχείριση διαφημίσεων είναι σαφώς πολύ πιο αναλυτική.

προσαρμοσμένες τοποθετήσεις διαφημίσεων

13. Στόχευση με βάση τη συσκευή του χρήστη

Πραγματοποιώντας μία χορηγούμενη διαφήμιση Facebook, ίσως να θέλετε να στοχεύσετε σε άτομα, τα οποία χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο είδος συσκευής ή λειτουργικού συστήματος γιατί μπορεί να έχετε ένα προϊόν που σχετίζεται με αυτό το κοινό. Για να έχουμε μία τέτοιου είδους στοχευμένη διαφήμιση, θα πρέπει να γίνει χρήση αποκλειστικά και μόνο του Ads Manager.

στόχευση βάση συσκευής

14. Αποκλεισμός λιστών και φίλτρα αποθέματος

Η επιλογή αυτή βρίσκεται αποκλειστικά στο Ads Manager. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο εργαλείο εάν θέλετε να αποκλείσετε την περίπτωση να εμφανιστούν οι διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, σελίδες Facebook, ή εφαρμογές, κατά την προώθηση μίας χορηγούμενης διαφήμισης Facebook.

αποκλεισμός λιστών φίλτρα αποθέματος

Σε περίπτωση που θέλετε να αποτρέψετε η διαφήμισή σας να εμφανίζεται μαζί με συγκεκριμένο περιεχόμενο άλλης σελίδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα αποθέματος. Με τον τρόπο αυτό, είστε σε θέση να ελέγξετε τον τύπο περιεχομένου που εμφανίζεται μαζί με τις διαφημίσεις σας.

15. Περισσότερες επιλογές βελτιστοποίησης διαφημίσεων

Το Facebook, κατά βάση δίνει τέσσερις τρόπους για να βελτιστοποιήσετε τη χορηγούμενη δημοσίευσή σας όταν χρησιμοποιείτε το κουμπί προώθησης. Αυτό γίνεται ανάλογα με το είδος περιεχομένου. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που θέλετε να έχετε περισσότερο έλεγχο;

Αλλάζοντας το είδος της καμπάνιας μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις διαφημίσεις σας ακόμη περισσότερο.

Υποθέτουμε ότι έχετε ένα κοινό το οποίο θεωρείται “ζεστό” (γνωρίζει καλά το brand σας). Έστω ότι θέλετε να βελτιστοποιήσετε την διαφήμιση με βάση την απήχηση και τον έλεγχο συχνότητας της διαφήμισης που θα εμφανίζεται.

επιπλέον επιλογές βελτιστοποίησης

Η διαχείριση διαφημίσεων Ads Manager σας δίνει τον πλήρη έλεγχο να το κάνετε.

επιπλέον επιλογές βελτιστοποίησης

16. Επιλογή διάρκειας μετατροπής παραθύρου (Conversion Window)

Ένας μέσος χρήστης αγοράζει το πολύ σε μία ημέρα από την στιγμή που έχει εκτεθεί στη διαφήμιση σας; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί όντως, για δωρεάν ή πολύ φθηνά προϊόντα χαμηλής ανάμιξης.

conversion window χορηγούμενης διαφήμισης facebook

Αλλά τι συμβαίνει στην περίπτωση των luxury προϊόντων; Τι γίνεται όταν η δέσμευση είναι πολύ μεγαλύτερη; Σε αυτή τη περίπτωση η αγοραστική απόφαση μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο από 1 ημέρα.

Στη διαχείριση διαφημίσεων, το Facebook σας επιτρέπει να θέσετε την επιλογή της χρονικής διάρκειας του παραθύρου μετατροπής, για να βελτιστοποιηθεί η διαφήμιση σας με βάση τα προϊόντα που στοχεύετε.

17. Έλεγχος κόστους σε χορηγούμενη δημοσίευση

Οι χορηγούμενες διαφημίσεις στο Facebook εμφανίζονται με βάση έναν αρχικό στόχο. Το Facebook, πριν εμφανίσει για πρώτη φορά τη διαφήμιση σας, θα προσπαθήσει να ξεκινήσει ένα είδος δημοπρασίας για να δείξει τις διαφημίσεις στο στοχευμένο κοινό σας. Ο μόνος περιορισμός είναι το συνολικό κόστος που έχετε θέσει στην καμπάνια.

έλεγχος κόστους χορηγούμενης διαφήμισης facebook

Η ενισχυμένη επιλογή ελέγχου του κόστους σε μία χορηγούμενη διαφήμιση, είναι διαθέσιμη μόνο στο Ads Manager.

18. Εμφάνιση χορηγούμενης διαφήμισης σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες

Ίσως να έχετε μια προσφορά, η οποία να μην ισχύει για ένα χρονικό διάστημα ή θέλετε να διαφημίσετε μία ειδική προσφορά με ένα πρωινό γεύμα. Αν χρησιμοποιείτε το κουμπί προώθησης Boost Post, θα χρειαστεί να ανοιγοκλείνετε τις διαφημίσεις σας και αυτή η διαδικασία είναι πολύ κουραστική.

Μέσα στη διαχείριση διαφημίσεων όμως, μπορείτε να ορίσετε εξ αρχής πότε και ποια ώρα θέλετε να παίζουν οι χορηγούμενες δημοσιεύσεις.

εμφάνιση συγκεκριμένες ώρες και μέρες χορηγούμενης δημοσίευσης

19. Επιταχυνόμενα αποτελέσματα εμφάνισης διαφημίσεων

Από προεπιλογή, το Facebook “σερβίρει” τις διαφημίσεις με βάση το ημερήσιο κόστος που έχει τεθεί, ισόποσα, για όλη τη διάρκεια της μέρας. 

Σε περιπτώσεις που θέλετε να προωθήσετε κάτι γρήγορα επειδή προέκυψε τελευταία στιγμή, μπορείτε να ωθήσετε το Facebook να τρέξει πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης τη διαφήμισή σας. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στο Ads Manager και όχι με το Boost Post.

επιταχυνόμενα αποτελέσματα εμφάνισης χορηγούμενης δημοσίευσης

20. Προσαρμογή δημιουργικού με βάση την τοποθέτηση

Η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται διαφορετικά, ανάλογα την τοποθέτηση που θα επιλέξετε. News feed, Instagram, stories, Messenger κ.ά. , το καθένα έχει διαφορετικό τρόπο εμφάνισης στο διαδίκτυο. Αυτή η διαφορετικότητα είναι, συνήθως, τα μεγέθη των εικόνων ή ο περιορισμός κειμένου.

προσαρμογή δημιουργικού

Το Facebook θα κάνει crop και resize τις εικόνες και θα προσαρμόσει τις διαφημίσεις σας αυτόματα για κάθε τοποθέτηση. Ακόμη, μπορείτε να προσαρμόσετε εσείς το κείμενο και το δημιουργικό ξεχωριστά ανά τοποθέτηση, μόνο στο Ads manager.

21. Χορηγούμενη διαφήμιση Facebook από το μηδέν

Πώς θα βάλετε χορηγούμενη στο Facebook όταν δεν υπάρχει το αντίστοιχο post; Το Ads Manager επιτρέπει, είτε να προωθήσετε ένα ήδη υπάρχον post που έχει δημοσιευθεί στο χρονολόγιο της σελίδας ή να δημιουργήσετε μία διαφήμιση από το μηδέν.

πώς βάζω χορηγούμενη διαφήμιση facebook

Ίσως να μην θέλετε να δημοσιεύσετε ένα post στο χρονολόγιο της σελίδας με το κοινό που σας ξέρει ήδη και να θέλετε να στοχεύσετε μόνο σε νέο κοινό. Αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη όταν κάνετε “Boost Post”.

22. Παράμετροι δυναμικών συνδέσμων σε χορηγούμενη δημοσίευση

Ίσως να θέλετε να εντοπίσετε τη συμπεριφορά του κοινού που στοχεύετε μετά το πρώτο κλικ στις διαφημίσεις. Στο Ads Manager σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δυναμικά τους συνδέσμους όταν κλικάρουν οι χρήστες. Με τον τρόπο αυτό, ομαδοποιούνται οι τοποθετήσεις, οι ονοματοδοσίες των καμπανιών, τα ονόματα των ad sets, των διαφημίσεων κ.α.

παράμετροι δυναμικών συνδέσμων χορηγούμενης διαφήμισης

23. Βελτιστοποίηση Ξένης Γλώσσας

Έχετε στοχευμένο διεθνές κοινό; Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές περιπτώσεις χορηγούμενων διαφημίσεων σε διαφορετικές γλώσσες. Το Facebook μπορεί να μεταφράσει ακόμη και από μόνο του το περιεχόμενο σας, αυτόματα.

βελτιστοποίηση ξένης γλώσσας

Δυναμικά, μπορούν να εμφανίζουν τη σωστή διαφήμιση στο σωστό κοινό – στόχο, με βάση τη γλώσσα που μιλούν. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι διαθέσιμη στο Ads Manager.

Χορηγούμενη δημοσίευση: το εύκολο κουμπί Boost Post

Στο ερώτημα “πώς βάζω μία χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook;”, το κουμπί “Boost Post” είναι η εύκολη λύση. Δεν υπάρχει κάποιο λάθος σχετικά με την χρήση του κουμπιού προώθησης, ειδικά για όσους ξεκινούν τώρα τις διαφημίσεις στο Facebook. Ωστόσο, να είστε πάντα σε ετοιμότητα για ένα βήμα παραπέρα. 

Αν θέλετε περισσότερο έλεγχο και πρόσβαση σε πιο σύνθετες λειτουργίες για μία αποτελεσματική στοχευμένη διαφήμιση, ξεκινήστε με την διαχείριση διαφημίσεων Ads Manager.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]