Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Κατακτήστε την 1η θέση στις μηχανές αναζήτησης

Το SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί τη διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις στη Google, μέσω της οργανικής αναζήτησης.

SEO

On Page / Off Page

Αποκτήστε ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η βελτιστοποίηση On Page Seo σε μία ιστοσελίδα έχει άμεση σχέση με τους τίτλους, τις περιγραφές, τα links, τις λέξεις-κλειδιά και την ταχύτητα φόρτωσης.

Παράλληλα, το Off Page Seo αναφέρεται στις τεχνικές που πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας σας για να καταστήσουν το website  ασφαλές, αξιόπιστο και χρήσιμο για την Google.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων (backlinks) από άλλα websites προς το δικό σας, τα οποία αναπτύσσουν τη δημοτικότητα και την αξιοπιστία του brand.

SEO

Keyword research

Βγείτε πρώτοι στις αναζητήσεις των πελατών σας

Το Keyword Research είναι απαραίτητη προϋπόθεση στην προώθηση μέσω SEO και αφορά τον εμπλουτισμό των κειμένων με τις δημοφιλέστερες λέξεις κλειδιά, οι οποίες σχετίζονται με τις αναζητήσεις του κλάδου.

Η συγκεκριμένη τεχνική θα κάνει την ιστοσελίδα “σχετική” για την Google και θα οδηγήσει σε υψηλότερες θέσεις στην αναζήτηση.

Οφέλη SEO

Αυξήστε την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας

Μία μεθοδική στρατηγική προώθησης SEO θα οδηγήσει σε σταδιακή αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας. Οι χρήστες θα μπορούν να σας βρουν εύκολα αναζητώντας το προϊόν/υπηρεσία που τους ενδιαφέρει στις μηχανές αναζήτησης, χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν το δικό σας brand.

Πλεονεκτήματα SEO

Διαφημιστείτε με μακροχρόνιο μηδενικό κόστος

Η προώθηση ιστοσελίδων SEO αποτελεί μία πλήρως αποδοτική μέθοδο διαφήμισης μακροχρόνια, η οποία όμως απαιτεί χρόνο και υπομονή.

Με την κατάλληλη στρατηγική SEO, η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα της Google για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις σχετικά με τον κλάδο της επιχείρησής σας, χωρίς να δαπανήσετε κάποιο επιπλέον κόστος.

1000+

Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.

OUR TEAM

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το επόμενο project

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: marketing[email protected]