InYourCity Advertising
Διαφημιστική Εταιρεία
Scroll to read more

seo

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Η απάντηση στην ερώτηση “Τι είναι το SEO ιστοσελίδων” μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκη, έως πολύ απλή. Διαλέξαμε τη δεύτερη προσέγγιση και παρακάτω αναλύουμε με απλά λόγια τι είναι η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης και που χρησιμεύει.

SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.


Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Κοινή παρανόηση είναι ότι σκοπός του SEO είναι απλά να εμφανίζεται μια ιστοσελίδα ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Κάτι τέτοιο από μόνο του θα ήταν παράλογο, μιας και δε μπορεί να ισχύει γενικά, παρά μόνο σε συνδυασμό με συγκεκριμένα λήμματα αναζήτησης (λέξεις κλειδιά – keywords).

χρόνια Google Partners

επιτυχημένες καμπάνιες

μηνιαίο διαφημιστικό budget

χρόνια εμπειρίας στο χώρο

Εμπιστεύσου την ομάδα μας


seo προώθηση

On page SEO Optimized

 

Τα βήματα που ακολουθούμε για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας στο δίκτυο αναζήτησης & προβολής της Google αποτελούνται από:

 • Πρόκειται για όλες τις ενέργειες και επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα σας με σκοπό την καλύτερη θέση στον μηχανισμό αναζήτησης της Google με μοναδικά keywords, metadata και customized URL slag.
 • H εντός σελίδας βελτιστοποίηση έχει να κάνει με κρίσιμα βήματα για την επιτυχία, όπως η καλύτερη αντίληψη της αγοράς στόχου, αναζήτηση λέξεων κλειδιών, και στρατηγική περιεχομένου.
 • Περιλαμβάνει την σωστή χρήση των meta-tags (ετικέτες μετακειμένου), των ονομάτων των σελίδων, τη μορφοποίηση του περιεχομένου, την εσωτερική διασύνδεση και την στρατηγική τοποθέτηση των λέξεων κλειδιών.
seo advertising
keyword research

Συμπερίληψη βασικών λέξεων κλειδιών: 

 • Είναι σημαντικό οι βασικές λέξεις κλειδιά να βρίσκονται στην επικεφαλίδα του άρθρου (συγκεκριμένα στις πρώτες 5 λέξεις) γιατί είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζει η μηχανή αναζήτησης και εμφανίζει στα αποτελέσματα που βλέπει ο χρήστης.
 • Ο τίτλος της σελίδας να είναι μεταξύ 35-65 χαρακτήρες.
 • Τα keywords πρέπει να αναφέρoνται 2 φορές για κάθε 300 λέξεις. Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρεται στην πρώτη παράγραφο, ήδη στις πρώτες 10 λέξεις (Προσοχή η υπερβολική επαναλαμβανόμενη χρήση τους αποτελεί κόκκινο καμπανάκι για τις μηχανές αναζήτησης).

Εσωτερική Διασύνδεση (Interlinking)

 • Η εσωτερική διασύνδεση θα πρέπει να είναι απλή, λειτουργική και εύκολα προσπελάσιμη.
 • Η παράλληλη/εσωτερική διασύνδεση είναι πάντα ευκολότερη στην πλοήγηση και στην προσπέλαση από τις μηχανές αναζήτησης.

Συγγραφή και δημιουργία άρθρων.

 

 • Τα άρθρα αυτά θα δίνουν απαντήσεις, tips και συμβουλές στα δημοφιλέστερα ερωτήματα που θέτουν οι χρήστες στις μηχανές αναζήτησης.
 • Ο σκοπός που εξυπηρετούν είναι διττός. Πρώτον, παρέχουν χρήσιμο περιεχόμενο με σκοπό την προσέλκυση μεγάλου αριθμού χρηστών προς το site μέσω των οργανικών αναζητήσεων και δεύτερον, έχουν τη δυνατότητα να προωθηθούν και να αναδημοσιευθούν σε αλλά site είτε δωρεάν, είτε επί πληρωμή (με τη μορφή advertorial, βλ. παρακάτω).
content marketing

Εμπλουτισμός Άρθρων με λέξεις κλειδιά

 • Με τον εμπλουτισμό των κειμένων με τις δημοφιλέστερες λέξεις κλειδια, οι οποίες σχετίζονται με τις αναζητήσεις του κλάδου, θα μπορέσουμε να κάνουμε τη σελίδα πιο “σχετική”.
 • Μετά από έρευνα που πραγματοποιείται συλλέγουμε τις λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις παραπάνω λέξεις κλειδιά και πάνω σε αυτές σχεδιάζουμε την δημιουργία χρήσιμων άρθρων.

 

Χρήση έντονης γραφής (bold) σε λέξεις κλειδιά:

 • Διαβάζοντας η μηχανή αναζήτησης το κείμενο που θα γράψετε θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις λέξεις κλειδιά που είναι με bold.

Σωστή Μορφοποίηση Κειμένου:

 • Η ευκολία αναγνωσιμότητας του άρθρου παίζει σημαντικό ρόλο μιας και διευκολύνει τον χρήστη να skimmarei το κείμενο και να βρει ακριβώς το κομμάτι που τον ενδιαφέρει.
 • Η έκταση του κείμενου να είναι 800-1.500 λέξεις ώστε ούτε να είναι πολύ μικρό αλλά ούτε και πολύ κουραστικό.
 • Να υπάρχουν αριθμημένα bulletpoints.
σωστή μορφοποίηση κειμένων
off page seo

Off-Page Optimization (SΕΟ)

Με λίγα λόγια, η εκτός σελίδας βελτιστοποίηση είναι η αύξηση της δημοτικότητας μιας σελίδας. Η δημοτικότητα μιας σελίδας ορίζεται από τον αριθμό και τον τύπο των ιστοσελίδων που συνδέονται στη συγκεκριμένη σελίδα. Η πιο βασική στρατηγική εκτός σελίδας βελτιστοποίησης είναι το χτίσιμο ποιοτικών συνδέσμων (backlinks) στην σελίδα σας. Ποιοτικοί σύνδεσμοι θεωρούνται οι σύνδεσμοι από σελίδες:

 1. με ίσο ή μεγαλύτερο Google PageRank από τη σελίδας σας
 2. με παρόμοιο περιεχόμενο με την δική σας σελίδα
 3. με σχετικές μετα-ετικέτες (metatags)
 4. που προέρχονται από διαφορετικές πηγές
 5. που παρέχουν ήδη πολλά ποιοτικά sites με τα οποία συνδέονται

Advertorials

Το Advertorial είναι ένα καλογραμμένο, ενδιαφέρον και ελκυστικό άρθρο που περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές, με σκοπό την διαφήμιση ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας ή μάρκας. Είναι αποτελεσματικό μιας και:

 • Αυξάνει την επισκεψιμότητα ενισχύοντας την θέση της ιστοσελίδας σε οργανικές αναζητήσεις.
 • Αποτελεί μία ισχυρή εναλλακτική λύση προβολής, καθώς αποτελεί μέρος ενημερωτικού ή εκπαιδευτικού περιεχομένου, που είναι χρήσιμο στο κοινό και πολύ λιγότερο ενοχλητική από την διαφήμιση στην τηλεόραση ή σε banner.

Αναλαμβάνουμε την επικοινωνία με τους εκδότες των ενημερωτικών ιστοσελίδων και εξασφαλίζουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή τιμή συνεργασίας παράλληλα με μετρήσιμα αποτελέσματα.

seo advertorials

Διαφήμιση Google Ads

Κατασκευή Website

Διαφήμιση Social Media


Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.

Testimonials

Ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη και προσφέρουμε υπηρεσίες διαφήμισης υψηλού επιπέδου για όλους τους συνεργάτες μας.
"Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet."

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

"Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες."

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO


Our Team

Γίνε το επόμενο μέλος της ομάδας μας!
[email protected] 


Contact

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα