InYourCity Advertising
Digital Agency

Scroll to read more


seo

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Η απάντηση στην ερώτηση “Τι είναι το SEO” μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκη, έως πολύ απλή. Διαλέξαμε τη δεύτερη προσέγγιση και παρακάτω αναλύουμε με απλά λόγια τι είναι η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης και που χρησιμεύει.

SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.


Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Κοινή παρανόηση είναι ότι σκοπός του SEO είναι απλά να εμφανίζεται μια ιστοσελίδα ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Κάτι τέτοιο από μόνο του θα ήταν παράλογο, μιας και δε μπορεί να ισχύει γενικά, παρά μόνο σε συνδυασμό με συγκεκριμένα λήμματα αναζήτησης (λέξεις κλειδιά – keywords).

χρόνια Google Partners

επιτυχημένες καμπάνιες

μηνιαίο διαφημιστικό budget

χρόνια εμπειρίας στο χώρο

Εμπιστεύσου την ομάδα μας


seo προώθηση

On page SEO Optimized

 

Τα βήματα που ακολουθούμε για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας στο δίκτυο αναζήτησης & προβολής της Google αποτελούνται από:

 • Πρόκειται για όλες τις ενέργειες και επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα σας με σκοπό την καλύτερη θέση στον μηχανισμό αναζήτησης της Google με μοναδικά keywords, metadata και customized URL slag.
 • H εντός σελίδας βελτιστοποίηση έχει να κάνει με κρίσιμα βήματα για την επιτυχία, όπως η καλύτερη αντίληψη της αγοράς στόχου, αναζήτηση λέξεων κλειδιών, και στρατηγική περιεχομένου.
 • Περιλαμβάνει την σωστή χρήση των meta-tags (ετικέτες μετακειμένου), των ονομάτων των σελίδων, τη μορφοποίηση του περιεχομένου, την εσωτερική διασύνδεση και την στρατηγική τοποθέτηση των λέξεων κλειδιών.
seo advertising
keyword research

Συμπερίληψη βασικών λέξεων κλειδιών: 

 • Είναι σημαντικό οι βασικές λέξεις κλειδιά να βρίσκονται στην επικεφαλίδα του άρθρου (συγκεκριμένα στις πρώτες 5 λέξεις) γιατί είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζει η μηχανή αναζήτησης και εμφανίζει στα αποτελέσματα που βλέπει ο χρήστης.
 • Ο τίτλος της σελίδας να είναι μεταξύ 35-65 χαρακτήρες.
 • Τα keywords πρέπει να αναφέρoνται 2 φορές για κάθε 300 λέξεις. Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρεται στην πρώτη παράγραφο, ήδη στις πρώτες 10 λέξεις (Προσοχή η υπερβολική επαναλαμβανόμενη χρήση τους αποτελεί κόκκινο καμπανάκι για τις μηχανές αναζήτησης).

Εσωτερική Διασύνδεση (Interlinking)

 • Η εσωτερική διασύνδεση θα πρέπει να είναι απλή, λειτουργική και εύκολα προσπελάσιμη.
 • Η παράλληλη/εσωτερική διασύνδεση είναι πάντα ευκολότερη στην πλοήγηση και στην προσπέλαση από τις μηχανές αναζήτησης.

Συγγραφή και δημιουργία άρθρων.

 

 • Τα άρθρα αυτά θα δίνουν απαντήσεις, tips και συμβουλές στα δημοφιλέστερα ερωτήματα που θέτουν οι χρήστες στις μηχανές αναζήτησης.
 • Ο σκοπός που εξυπηρετούν είναι διττός. Πρώτον παρέχοντας χρήσιμο περιεχόμενο θα προσελκύσουν μεγάλο αριθμό χρηστών προς το σίτε μέσω των οργανικών αναζητήσεων και δεύτερων θα έχουν την δυνατότητα να προωθηθούν και να αναδημοσιευθούν σε αλλά σίτε είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή (με την μορφή advertorial βλέπε παρακάτω).
content marketing

Εμπλουτισμός Άρθρων με λέξεις κλειδιά

 • Με τον εμπλουτισμό των κειμένων με τις δημοφιλέστερες λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με τις αναζητήσεις που του κλάδου που θα μπορέσουμε να κάνουμε την σελίδα ποιο “σχετική” με αυτές στις μηχανές αναζήτησης αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη οργανική απήχηση.
 • Μετά από έρευνα που πραγματοποιείται συλλέγουμε τις λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις παραπάνω λέξεις κλειδιά και πάνω σε αυτές σχεδιάζουμε την δημιουργία χρήσιμων άρθρων.

 

Χρήση έντονης γραφής (bold) σε λέξεις κλειδιά:

 • Διαβάζοντας η μηχανή αναζήτησης το κείμενο που θα γράψετε θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις λέξεις κλειδιά που είναι με bold.

Σωστή Μορφοποίηση Κειμένου:

 • Η ευκολία αναγνωσιμότητας του άρθρου παίζει σημαντικό ρόλο μιας και διευκολύνει τον χρήστη να skimmarei το κείμενο και να βρει ακριβώς το κομμάτι που τον ενδιαφέρει.
 • Η έκταση του κείμενου να είναι 800-1.500 λέξεις ώστε ούτε να είναι πολύ μικρό αλλά ούτε και πολύ κουραστικό.
 • Να υπάρχουν αριθμημένα bulletpoints.
σωστή μορφοποίηση κειμένων
off page seo

Off-Page Optimization (SΕΟ)

Με λίγα λόγια, η εκτός σελίδας βελτιστοποίηση είναι η αύξηση της δημοτικότητα μιας σελίδας. Η δημοτικότητα μιας σελίδας ορίζεται από των αριθμό και των τύπο των ιστοσελίδων που συνδέονται στη συγκεκριμένη σελίδα. Η πιο βασική στρατηγική εκτός σελίδας βελτιστοποίησης είναι:

 • Το χτίσιμο ποιοτικών συνδέσμων (backlinks) στην σελίδα σας. Ποιοτικοί σύνδεσμοι είναι οι σύνδεσμοι από σελίδες με:
 1. Ίσο ή μεγαλύτερο Google PageRank από τη σελίδας σας
 2. Παρόμοιο περιεχόμενο με την δική σας σελίδα Σχετικές μετα-ετικέτες (metatags)
 3. Προέρχονται από διαφορετικές πηγές
 4. Έχουνε ήδη πολλά ποιοτικά sites να συνδέονται με αυτά

Advertorials

Το Advertorial είναι ένα καλογραμμένο, ενδιαφέρον και ελκυστικό άρθρο που περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές, με σκοπό την διαφήμιση ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας ή μάρκας. Είναι αποτελεσματικό μιας και:

 • Αυξάνει την επισκεψιμότητα ενισχύοντας την θέση της ιστοσελίδας σε οργανικές αναζητήσεις.
 • Αποτελεί μία ισχυρή εναλλακτική λύση προβολής, καθώς αποτελεί μέρος ενημερωτικού ή εκπαιδευτικού περιεχομένου, που είναι χρήσιμο στο κοινό και πολύ λιγότερο ενοχλητική από την διαφήμιση στην τηλεόραση ή σε banner.

Αναλαμβάνουμε την επικοινωνία με τους εκδότες των ενημερωτικών ιστοσελίδων και εξασφαλίζουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή τιμή συνεργασίας παράλληλα με μετρήσιμα αποτελέσματα.

seo advertorials

Διαφήμιση Google Ads

Κατασκευή Website

Διαφήμιση Social Media


Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.


Our Team

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναλάβει και να αναδειξει το επόμενο σου project. Αν σου αρέσουμε εμείς και η δουλειά μας θα χαρούμε να συζητήσουμε και από κοντά. 


Contact

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Διδότου 37, 10680, Ελλάδα

InYourCity Thessaloniki

InYourCity Athens