Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Website Redesign

Brief.

H Routee είναι μια εταιρεία που προσφέρει λύσεις επικοινωνίας, δημιουργώντας κανάλια που συνδέουν τις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους εδώ και είκοσι χρόνια. Αποστολή της Routee είναι η καλύτερη επικοινωνία για όλους. Μια τέτοια προσπάθεια θα ήταν αδύνατο να “πείσει” χωρίς ένα website design που να συμβαδίζει στην άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Solution.

Απευθυνόμενη σε μας, η AMD Routee διέθετε ήδη ψηφιακή παρουσία, η οποία όμως δεν ακολουθούσε τα σύγχρονα standars που έχουν θέσει μεγάλοι παγκόσμιοι ανταγωνιστές στον κλάδο της API επικοινωνίας.

Για την Routee πραγματοποιήσαμε μελέτη του συνόλου του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου αλλά και της εικόνας της εταιρικής της ταυτότητας ώστε να μπορέσουμε παράλληλα με τους επικοινωνιακούς στόχους που μας έθεσε, να προβάλουμε μια συνεπή φρέσκια και ανανεωμένη εικόνα στην ιστοσελίδα. Μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια ολόκληρου του γραφιστικού τμήματος έγινε επιλογή και παραμετροποίηση των γραφιστικών στοιχείων και mockups, τα οποία σε συνεργασία με την Routee ανέβηκαν σταδιακά στην ιστοσελίδα.

Η ομάδα παρουσίασε σύγχρονες επιλογές εμφάνισης και αισθητικής που θα σέβονταν τη μάρκα ενώ παράλληλα προέτρεπαν τον χρήση σε δράση (Call to action).

Results.

Η σελίδα απέκτησε νέα υφή και ύφος το οποίο πλέον συμβάδιζε με την δυναμική της εταιρείας. Το website απέκτησε μια ενιαία εικόνα που ενίσχυε την εικόνα του brand στο μυαλό των καταναλωτών, βοηθώντας παράλληλα στην χρηστικότητα της σελίδας και της εμπειρίας του χρήστη (UI/UX).

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]