Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Label Design & Social Media

Ζητούμενο

Η εταιρεία Brain2Energy δημιούργησε ένα νέο προϊόν, το Brain2Zero, για το οποίο η InYourCity ανέλαβε τη δημιουργία της προϊοντικής του ετικέτας. 

blank

Προσέγγιση

Ως χρωματική παλέτα επιλέχθηκε το γκρι /ασημί, με σκοπό να παραπέμπει στον όρο “zero” (= μηδενικό), καθώς το γκρι θεωρείται “άχρωμη” απόχρωση και ως πρώτη σκέψη φαίνεται πως εκπροσωπεί κατάλληλα το προϊόν.

blank

Μεθοδολογία

Υλοποιήθηκε ένας τρισδιάστατος σχεδιασμός της συσκευασίας, προκειμένου να οπτικοποιηθεί η ετικέτα επάνω στο προϊόν πριν το τελικό λανσάρισμα. Με τον τρόπο αυτό, υπάρχει η δυνατότητα να δούμε το προϊόν ακριβώς έτσι όπως θα ήταν στην πραγματικότητα και να διορθωθούν τυχόν ατέλειες που θα προέκυπταν με την τελική εκτύπωση της ετικέτας.

blank

Social Media & Instagram Features

Για την καλύτερη επικοινωνία του νέου προϊόντος Brain2Zero στα social media, δημιουργήθηκε ένα καλαίσθητο και βασισμένο σε concept Instagram feed και αντίστοιχο Facebook cover.

Επιπλέον, δημιουργήθηκαν Instagram Stickers, τόσο για το ήδη υπάρχον προϊόν Brain2Energy, όσο και για το νέο, Brain2Zero, με σκοπό οι χρήστες να ανεβάζουν stories, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα GIF stickers του brand.

blank
blank
blank

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]