Κατασκευή Website | Client: Costa Navarino & Aegean Airlines

Το Aegean Messinia Pro-Am, το 5ο κατά σειρά διεθνές τουρνουά στις εγκαταστάσεις του φημισμένου Costa Navarino με την ευγενική υποστήριξη των Aegean Airlines, θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στην ομάδα μας ανατέθηκε η κατασκευή της βασικής ιστοσελίδας του event, στην οποία θα φιλοξενούνται χρηστικές πληροφορίες για συμμετέχοντες, θεατές και ενδιαφερόμενους: από γενικές πληροφορίες για το τουρνουά και πληροφορίες εγγραφής μέχρι απαραίτητες διευκρινίσεις για την πρόσβαση και στοιχεία για τους χορηγούς.

Λόγω ακριβώς της σημαντικότητας του golf tournament και της εμβέλειας του hosting place και του main sponsor, επιλέξαμε για την ιστοσελίδα ένα plain UI/UX με clean interface, στο οποίο ενσωματώσαμε χαρακτηριστικό φωτογραφικό υλικό από τις πανέμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις του Costa Navarino και τη μοναδική εμπειρία ταξιδιού που προσφέρουν οι Aegean Airlines.

Η ιστοσελίδα, επειδή απευθύνεται σε διεθνές κοινό, είναι γραμμένη στα αγγλικά. Με λόγο προσβάσιμο και ταυτόχρονα κατατοπιστικό, προετοιμάζει, σε επίπεδο λειτουργικότητας και αισθητικής, όσες και όσους συμμετέχουν, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο Aegean Messinia Pro-Am για ένα συναρπαστικό τετραήμερο τουρνουά με παράλληλα θεματικά events.

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]