Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Healthy Instagram Planning

Brief

Η διακεκριμένη διατροφολόγος Ευγενία Ρεστέμη διατηρεί εδώ και περίπου 10 χρόνια από το 2009 το διαιτολογικό της γραφείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η Ευγενία αναγνωρίζοντας την νέα τάση που θέλει τις επιχειρήσεις σας την δικιά της να εναρμονίζονται με τι σύγχρονες απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής, απευθύνθηκε σε εμάς για να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική εικόνα για το προφίλ της στο Instagram.

Στόχος της ήταν να μπορέσει να αλληλεπιδράσει ενεργά με το κοινό της μέσω των Social Media και να μεταδώσει σε αυτό τις βασικές της αξίες:

  • αγάπη για το σώμα
  • σωστή διατροφή
  • απώλεια βάρους

Solution

Πρώτο και βασικότερο συστατικό σε μια επιτυχημένη επικοινωνιακή στρατηγική Instagram είναι η παραγωγή εικαστικού-φωτογραφικού υλικού.

Η Ευγενία φωτογραφήθηκε στο στούντιό μας σε μια φωτογράφηση με ιδιαίτερο concept που περιελάμβανε διάφορα φρούτα και λαχανικά που αποτελούν τα βασικά συστατικά μιας ισορροπημένης διατροφής.

Στην συνέχεια πραγματοποιήσαμε στήσιμο του επαγγελματικού λογαριασμού της Ευγενίας στο Instagram με τέτοιο τρόπο ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι σωστά δομημένες.

Συγκεκριμένα το επαγγελματικό Instagram Setup περιελάμβανε:

  • Σωστή τοποθέτησή εικόνας προφίλ
  • Μετατροπή λογαριασμού σε επαγγελματικό
  • Ορθή επιλογή τύπου επιχείρησης
  • Σύντομη περιγραφή της επιχείρησης και brand moto
  • Αναφορά των στοιχείων της επιχείρησης (Διεύθυνση, τηλέφωνο, ιστοσελίδα, email)
  • Σχεδιασμός εικόνων Instagram Highlights
  • Σχεδιασμός Μοναδικού Aesthetic Feed βάση της εταιρικής ταυτότητας

Το πλάνο που ακολουθήσαμε για την ανάρτηση των μηνιαίων post περιλάμβανε έναν συνδυασμό χρήσιμων διατροφικών tips και συνταγών που συνοδεύονταν από φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Σκοπός μας ήταν να βοηθήσουμε το κοινό στο να παραμένει ενημερωμένο σχετικά με θέματα που αφορούν την υγεία και την διατροφή του.

Μηνιαίο Πλάνο Instagram

Το πλάνο των post για το Instagram δημιουργείται από την εταιρεία μας μηνιαία και αποστέλλετε για έγκριση στην επιχείρηση μαζί με τις λεζάντες.

Με αυτό το τρόπο η Ευγενία δεν χρειαζόταν να σπαταλά χρόνο στην συνεχή επιβλέψει των posts που είχαμε αναλάβει για το προφίλ της, εξασφαλίζοντας της έτσι χρόνο στο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Να μας βοηθά να αγαπήσουμε την υγιεινή διατροφή.

Results

Το προφίλ της Ευγενίας κατάφερε να λάβει πάνω από 800 followers μέσα σε λίγες μόνο μέρες από τη δημιουργία του, αυξάνοντας κατακόρυφα την αναγνωρισιμότητα της Ευγενίας, η οποία αύξησε σημαντικά και την πελατειακή της βάση δίνοντας χρήσιμες συμβουλές διατροφής μέσω του Instagram.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]