Η All Around Fun είναι μια ελληνική εταιρεία, το ηλεκτρονικό κατάστημα της οποίας δίνει προτεραιότητα στα πρωτοποριακά εκπαιδευτικά παιχνίδια για όλες τις παιδικές ηλικίες. Η αγάπη για τη δημιουργική ψυχαγωγία των παιδιών αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για ένα eshop στο οποίο οι γονείς μπορούν να βρουν, πέραν της πολύ πλούσιας συλλογής παιχνιδιών, από σχολικά είδη και διακοσμητικά παιδικού δωματίου μέχρι είδη πάρτυ και αποκριατίκες στολές.

Η All Around Fun απευθύνθηκε στην ομάδα μας προκειμένου να επανασυγκροτήσει την εταιρική της ταυτότητα μέσω επανασχεδιασμού του λογοτύπου, αλλά και να διεξάγει επιμέρους ψηφιακές καμπάνιες, στa social media (Facebook & Instagram) και στην πλατφόρμα της Google, με στόχο το awareness του brand και την ανάπτυξη των online costumers.

Το logo re-design θα έπρεπε να ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες της εταιρικής ταυτότητας ενός eshop, που δεν θα υπολείπεται, όμως, ως προς τη νοηματική αποτύπωση της φιλοσοφίας της All Around Fun. Έτσι, η λογική της εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας αποδόθηκε μέσα από τη δημιουργική σύνθεση ενός παζλ προσχολικής ηλικίας, το οποίο συγκροτείται από παιγνιώδεις χρωματικούς συνδυασμούς και συμβολοποιείται μέσα από το σχήμα ενός σπιτιού που παραπέμπει σε παιδική ζωγραφιά.

Η επικαιροποιημένη και ψηφιακά προσανατολισμένη εταιρική ταυτότητα έδωσε τη δυνατότητα για την προσαρμογή ενός ανανεωμένου ύφους στο packaging της All Around Fun, η εικόνα της οποίας συγκροτείται, πλέον, με ένα πιο διακριτό στίγμα και αποπνέει ένα πιο fresh & confident στυλ.

Οι performance marketing ενέργειες που έλαβαν χώρα ώστε να δημιουργηθεί ροή δυνητικών ενδιαφερόμενων για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της All Around Fun περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία τμηματοποιημένων διαφημίσεων για την πλατφόρμα της Google, την κατασκευή προσαρμοσμένών διαφημιστικών κοινών, την παραγωγή διαφορετικών εικαστικών για πολυκαναλική παρουσία και τη διεξαγωγή συνεχών testing για τη βελτιστοποίηση των αποδόσεων.

Την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και το στοχευμένο ψηφιακό μάρκετινγκ πωλήσεων πλαισίωσε η επικοινωνία μέσα από social media, η οποία υλοποιήθηκε με γνώμονα την παραγωγή εμπορευματικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου σε ένα aesthetic feed που σέβεται τις αξίες της γονικής μέριμνας και, ταυτόχρονα, προσαρμόζεται στις αισθητικές προτιμήσεις των μικρών μας ηρώων.

Η All Around Fun έχει πετύχει με την επικαιροποίηση της εταιρικής ταυτότητας και την υλοποίηση πετυχημένων καμπανιών για αναγνωρισιμότητα και προσέλκυση υποψήφιων πελατών να συνδέσει το όνομα της με τις έννοιες της εκπαιδευτικής διασκέδασης, της δημιουργικής ενασχόλησης και της χαράς των παιδιών.