Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

OAK Beltmakers Success FB Campaign: 1 Mήνας 200% ROAS

ROAS 200% 

924,62€ Διαφημιστικά Έξοδα (Ad Spent) 

2.770€ Έσοδα από Πωλήσεις (Revenue)

E-SHOP: oakbeltmakers.gr

Η Oak Beltmakers είναι μια ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται για πάνω από 50 χρόνια στην κατασκευή  χειροποίητων δερμάτινων ζωνών. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν είναι κυρίως Ιταλικές και επιλέγονται με αυστηρές προδιαγραφές, με στόχο τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων, τόσο σχεδιαστικά όσο και ποιοτικά.

Ο Στόχος

Αύξηση πωλήσεων στον κλάδο της λιανικής

Η OAK Beltmakers ασχολούνταν κυρίως με το χονδρικό εμπόριο μέχρι πρότινος, διανέμοντας τα προϊόντα της σε γνωστά ελληνικά brands. Επικοινώνησε μαζί μας με σκοπό να γνωστοποιήσει την ελληνική χειροποίητη δερμάτινη ζώνη σε ένα ευρύτερο κοινό και να κάνει την είσοδό της και στο λιανικό εμπόριο.

Η Λύση

Δυναμικές Διαφημίσεις Καταλόγου

Πρώτη κίνηση ήταν μία έρευνα ανταγωνισμού στον κλάδο της χειροποίητης ζώνης για να δούμε τους διαθέσιμους τρόπους δημιουργίας μιας ελκυστικής διαφήμισης. 

Δεδομένου ότι είχαμε στα χέρια μας ποιοτικό υλικό από φωτογραφίσεις που είχε κάνει το brand, αποφασίσαμε να τις αξιοποιήσουμε και να δώσουμε έμφαση στην εικόνα και πιο συγκεκριμένα στο προϊόν.

Προχωρήσαμε στο στήσιμο μιας καμπάνιας προϊοντικού καταλόγου στοχεύοντας αρχικά μόνο στο γυναικείο κοινό. Άλλωστε, αυτό ήταν και το άμεσα ενδιαφερόμενο, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που προηγήθηκε.

Testing με πολλαπλά δημιουργικά

Καθώς η επιχείρηση στο παρελθόν δεν έχει τρέξει κάποια αντίστοιχη διαφήμιση στον κλάδο της λιανικής, φροντίσαμε να στήσουμε πολλαπλά δημιουργικά για να δοκιμάσουμε ποια μορφή λειτουργεί καλύτερα.

Η Επιτυχία

Αύξηση αναγνωρισιμότητας στο λιανικό εμπόριο

Η OAK Beltmakers μέσα στο πρώτο τρίμηνο και ξεκινώντας από το 0, κατάφεραν να πετύχυν έναν εύλογο αριθμό πωλήσεων και να εισχωρούν σταδιακά στον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες καταναλωτές έδειξαν την προτίμησή τους στις ποιοτικές χειροποίητες δερμάτινες ζώνες της OAK και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Το brand, φιλοδοξεί, να εντάξει στην γκάμα του, πέρα από τις ζώνες, και χειροποίητες δερμάτινες τσάντες. Στόχος του άλλωστε είναι να δίνει μία ποικιλία επιλογών στο κοινό του, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Περίοδος 10/03/2020 – 10/04/2021

Spend 924,62€

Revenue 2.770€

ROAS : 2,99 (3:1)

*Οι διαφημιστικές δαπάνες είναι υπολογισμένες χωρίς το Φ.Π.Α

*ROAS: Return On Ad Spend

blank

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]