Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Branding: Identity, Logo & Web Design

branding philoxenia index case study

To Philoxenia Index βασίζεται στο ερευνητικό έργο “Μέτρον Φιλοξενίας” και η υλοποίησή του γίνεται σε συνεργασία με τη σχολή Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και της Μέντωρ Συστήματα Πληροφορικής ΕΠΕ.

Στόχος του έργου είναι η δημιουργία μίας διαδικτυακής πλατφόρμας που θα λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης για τον δυνητικό πελάτη, ο οποίος θα αναζητά κατάλυμα με βάση τις προτιμήσεις του και την κατάταξη των ξενοδοχείων βάσει του Δείκτη Φιλοξενίας. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει αξιολογήσεις πελατών προς τα καταλύματα, αλλά με το οποίο η Διοίκηση του ξενοδοχείου θα αξιολογεί την απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού της.​

Ζητούμενο

Η InYourCity ανέλαβε τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και την κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας του Philoxenia Index.

Logo Design

Το τελικό λογότυπο είναι απλό και λειτουργικό, βασισμένο σε μια πιο σύγχρονη οπτική. Ο σχεδιασμός λογοτύπου ολοκληρώθηκε με ένα συνοδευτικό design σε μορφή πλέγματος που μοιάζει με χάρτη. Στόχος ήταν η απεικόνιση της κεντρικής ιδέας του έργου, δηλαδή η σύνδεση πελατών με ξενοδοχεία βάση του δείκτη φιλοξενίας, σε ένα μεγαλύτερο εύρος.

Logo process philoxenia index case study

Με την ολοκλήρωση της δημιουργίας λογοτύπου, και στα πλαίσια της νέας εταιρικής ταυτότητας, δημιουργήσαμε εκτυπώσιμα flyers για τη γνωστοποίηση του έργου και την offline επικοινωνία του project.

flyer design philoxenia index case study

Στη συνέχεια, προχωρήσαμε στο σχεδιασμό των εταιρικών καρτών, δίνοντας έμφαση στο πλέγμα για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η εταιρική ταυτότητα.

business cards philoxenia index case study

Τελευταίο στάδιο αποτέλεσε η εταιρική ιστοσελίδα www.philoxeniaindex.com. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε με σκοπό να επικοινωνήσει το περιεχόμενο και τον σκοπό του έργου, αλλά και να αξιοποιηθεί ως landing page σε μελλοντικές καμπάνιες.

web design philoxenia index case study
blank

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]ourcity.gr