Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Brand Packaging

Ζητούμενο

Η InYourCity ανέλαβε τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας του brand “Enjoeat”, με τη δημιουργία της συσκευασίας των προϊόντων που θα εκπροσωπούσε, τα οποία είναι τα μπισκότα μούσλι.

Η προσέγγισή μας

Έπειτα από μελέτες ανταγωνιστών και άλλων προϊόντων του κλάδου, προχωρήσαμε στη δημιουργία τριών εναλλακτικών stylescapes, για την καλύτερη αποτύπωση του design. Τα stylescapes βασίστηκαν σε ξεχωριστά concepts, προκειμένου να προχωρήσουμε με το ιδανικότερο και αυτό που αντιπροσωπεύει καλύτερα το προϊόν.

Μεθοδολογία

Μέχρι την τελική επιλογή του design, χρειάστηκαν δύο παρεμβάσεις με παραλλαγές στην σχεδιαστική προσέγγιση του packaging. H τελική επιλογή, όμως, είναι βέβαιο πως δικαίωσε την όλη προσπάθεια, αφού τόσο σχεδιαστικά, όσο και χρωματικά η συσκευασία συνδέεται άψογα με το προϊόν.

Τα χρώματα του design βασίστηκαν σε γήινους συνδυασμούς, καθώς βασικός στόχος ήταν να δοθεί η αίσθηση του φρέσκου και του υγιεινού. Τα χρώματα κίτρινο και πράσινο που κυριαρχούν στην τελική συσκευασία είναι εμπνευσμένα από το χρώμα των πολυδημητριακών (μούσλι), αλλά και της φύσης.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]