Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

Brand Packaging & Merchandising

Η εταιρία Κυριακίδης εδρεύει στη λαχαναγορά Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στον τομέα χονδρικού εμπορίου φρούτων & λαχανικών από το 1935. Έχοντας χαράξει μία πετυχημένη πορεία ως τώρα, αποφασίζει να εισβάλλει στη λιανική αγορά με το εμπόριο οσπρίων και ορύζων (ρυζιών), αλλά και τη δημιουργία ενός e-shop.

Ζητούμενο

Η InYourCity ανέλαβε τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας του brand “Κυριακίδης”, με απώτερο σκοπό την ένταξή του στη λιανική αγορά, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Η προσέγγισή μας

Έπειτα από μελέτες ανταγωνιστών, καταλήξαμε στη δημιουργία ενός minimal σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας. Επιλέξαμε τα χρώματα μαύρο και χρυσό για να αναδείξουμε την υψηλή ποιότητα και την πολυτέλεια, ενώ η παράδοση φροντίσαμε να αποτυπωθεί στο tagline και να είναι εμφανής σε όλα τα σημεία επαφής.

Μεθοδολογία

Αρχικά, σχεδιάσαμε τη νέα εταιρική ταυτότητα. Το λογότυπο αποτυπώθηκε ως σφραγίδα σε ελεύθερη μορφή, πιστοποιώντας την ποιότητα των προϊόντων με σύγχρονο τρόπο. Στοιχεία που επίσης αποτελούν μέρος του λογοτύπου και αποτυπώθηκαν τόσο σχεδιαστικά, όσο και μέσω του motto, είναι η γη, η πολυτέλεια και η παράδοση στην ποιότητα.

Στη συνέχεια, προσαρμόσαμε το λογότυπο στο packaging των νέων προϊόντων. Στόχος μας ήταν το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ταυτόχρονα ποιοτικό και προσιτό στο μάτι του καταναλωτή.

Τέλος, προχωρήσαμε στην παρουσίαση mockup των συσκευασιών που επιλέχθηκαν από τον πελάτη, σε όλα τα ανερχόμενα σημεία επαφής με τον τελικό καταναλωτή. Η εταιρία Κυριακίδης, πρόκειται να διαθέσει τα προϊόντα προς πώληση τόσο στη λαχαναγορά, όπου ήδη δραστηριοποιείται, όσο και στα ράφια των supermarkets αλλά και στο νέο της e-shop.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]