Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

360º Branding Process

oikoenergeia branding

Έπειτα από 20 χρόνια δραστηριοποίησης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας και στην προμήθεια κατασκευαστικών υλικών, η Οικοενέργεια με έδρα τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, θέλησε να αποκτήσει μία ταυτότητα στην αγορά, να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητά της και να εδραιώσει την παρουσία στα social media.

Ζητούμενο

Σκοπός μας ήταν να εφαρμόσουμε την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης σε όλο το φάσμα του Branding. Από το φυσικό κατάστημα στα Κουφάλια και το εταιρικό όχημα, μέχρι τα φυλλάδια διανομής και την ψηφιακή της παρουσία στα social media.

Μεθοδολογία

Ξεκινήσαμε, με τη δημιουργία ενός 3D Design της όψης του καταστήματος.

Μοντελοποίηση | Τρισδιάστατη Σχεδίαση | Πρόσοψη Καταστήματος

Σχεδίαση Εταιρικού Οχήματος| Προσομοίωση Τελικού Σχεδίου | Τελική Μορφή Οχήματος

Προχωρήσαμε στη σχεδίαση και εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας στο κύριο εταιρικό όχημα.

Σχεδιασμός Έντυπου Φυλλαδίου

Στη συνέχεια, σχεδιάσαμε έντυπα φυλλάδια, με έξυπνα γραφιστικά και motto που σχετίζονται με το brand και ελκύουν ταυτόχρονα και το ενδιαφέρον του κοινού.

Καμπάνια Social Media

Ολοκληρώσαμε το Branding Process της επιχείρησης με τη δημιουργία προφίλ στα Social Media και τη δημιουργία χορηγούμενης καμπάνιας. Πρωτεύον στόχος ήταν η γνωστοποίηση του brand και η ενίσχυση του engagement (αλληλεπίδρασης).

Σε δεύτερο στάδιο δημιουργήσαμε καμπάνιες carousel με προϊόντα σε προσφορά, έχοντας ως βασικό στόχο αυτή τη φορά, τις πωλήσεις.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]