Κατασκευή E-shop μέσω ΕΣΠΑ

360º Digital Branding Strategy

Η LingoFlex αποτελεί μία νέα καινοτόμα πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης, μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στα Αγγλικά ή σε άλλες ξένες γλώσσες οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Ζητούμενο

Η InYourCity ανέλαβε τη 360º Digital Branding στρατηγική της LingoFlex. Σκοπός μας ήταν το brand να ενταχθεί ομαλά στην αγορά και να επικοινωνήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κύρια ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα. Συνεπώς, η στρατηγική που ακολουθήσαμε περιελάμβανε τα εξής βήματα:

Μεθοδολογία

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας

Σε πρώτο στάδιο, δημιουργήθηκε το αντιπροσωπευτικό λογότυπο και η βασική χρωματική παλέτα της επιχείρησης.

Δεδομένου ότι η επιχείρηση ανήκει στον εκπαιδευτικό κλάδο και το κοινό – στόχο αποτελούν και μικρότερες ηλικίες, θελήσαμε να δώσουμε μια πιο fun διάθεση με τη λέξη “Flex”.

Πέρα από την ενσωμάτωσή της επικοινωνιακά σε κειμενογραφία και λεζάντες, κάναμε και κάποιες σχεδιαστικές επεμβάσεις στο λογότυπο για να ολοκληρωθεί και οπτικά το εν λόγω concept .

blank

Δημιουργήσαμε branded icons για τα παρεχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις υπηρεσίες και άλλα, πιο γενικά, τύπου “emoji”, για την επικοινωνία στα social media.

blank
blank

UI/UX & Δημιουργία Εταιρικής Ιστοσελίδας

Ακολούθησε ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της εταιρικής ιστοσελίδας lingoflex.gr. Το website βασίστηκε στην εταιρική ταυτότητα, προκειμένου να υπάρχει μια ενιαία εικόνα της επιχείρησης, απέναντι στον χρήστη.

blank

Social Media: Facebook, Instagram, Linked In, YouTube

Δημιουργήθηκαν τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας περιεχομένου, μέσω των οποίων η επιχείρηση πλέον διατηρεί επαφή με τους χρήστες και τους ακόλουθους.

Στρατηγική περιεχομένου

Το περιεχόμενο που παράγεται για τα social media είναι κυρίως ενημερωτικό (νέα προγράμματα, offers) και εκπαιδευτικό (ξένες γλώσσες και ποια η σημασία τους, quizzes). Η επικοινωνία του γίνεται μέσα από εικόνες και video, σε γραφιστικά post και stories.

blank

Την στρατηγική περιεχομένου ολοκληρώνει το branded promo video που δημιουργήσαμε, το οποίο αναδεικνύει παραστατικά την πλατφόρμα της LingoFlex. Μέσα από το συγκεκριμένο promo, εξηγείται ο τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας, σε ποιους απευθείνεται αλλά και γιατί κανείς να το επιλέξει.

blank

Omnichannel Promo Strategy

Ως τελευταίο στάδιο, προχωρήσαμε στη σύνθεση ενός 360º πλάνου προώθησης. Ως εκ τούτου, η διαφήμιση της επιχείρησης υλοποιείται από διάφορα κανάλια επικοινωνίας ταυτόχρονα, με σκοπό το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πλάνο περιλαμβάνει διαφημίσεις αναζήτησης και προβολής στη Google (Search – Display), επαναστόχευσης κοινού (Remarketing), καμπάνιες αύξησης επαφών (Lead Generation), συνεργασίες με influencers και PR advertorials σε άλλους ιστοτόπους.

blank
blank

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]