InYourCity Advertising

Digital Agency

Scroll to read more

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Design UI-UX

If you can dream it, we can build it

Εξειδικευμένες λύσεις για Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων – ESHOP προσαρμοσμένες πλήρως στον τρόπο που λειτουργεί η επιχείρησή σας.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας & Στάδια Υλοποίησης

Η πλήρης σειρά πρωτοποριακών και αξιόπιστων υπηρεσιών για την κατασκευή ιστοσελίδων που σας προσφέρουμε, θα δώσει τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα και τις τεχνικές γνώσεις της ομάδας μας, υλοποιούμε αποτελεσματικά τον σχεδιασμό site των ονείρων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ταλαντούχα ομάδα των web developers μας κατανοεί πλήρως πώς να δημιουργεί ιστοσελίδες που συμβάλλουν στην οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας σας, στην αύξησης των πωλήσεών σας, στην εξάλειψη των λειτουργικών προβλημάτων, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ένα πραγματικά φιλικό προς το χρήστη σύστημα απλό στη συντήρηση και την ενημέρωση του.


Planning & Website Concepts

Στην Κατασκευή Ιστοσελίδων σχεδιάζουμε εξαρχής τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί ο ιστότοπός σας προετοιμάζοντας λεπτομερώς τον σχεδιασμό του User Interface, της δομής των σελίδων, των κειμένων, του εικαστικού και γραφιστικού περιεχομένου.

Εφόσον θέλετε να ενσωματώσετε στην σελίδα σας εξειδικευμένα χαρακτηριστικά κατέχουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να το πέτυχουμε.

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα αντικατοπτρίζει πλήρως την εταιρική σας εικόνα και τις λειτουργίες της επιχείρησής σας.

Custom Web Development

Σύμφωνα με το πλάνο που θέτουμε εξαρχής κατασκευάζουμε την σελίδα σας σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες βέλτιστες πρακτικές στο web design. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην εμπειρία πλοήγησης που λαμβάνει ο χρήστης ενώ φροντίζουμε η σελίδα σας να λειτουργεί άψογα σε όλες τις συσκευές και οθόνες.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, επιλέγει σε συνεργασία με σας, το κατάλληλο CMS που εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Training & Launch

Μετά την πραγματοποίηση εξειδικευμένων ελέγχων από τους τεχνικούς μας ώστε να διασφαλιστεί η ορθή λειτουργία της νέας σας σελίδας, σας παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση στη χρήση του διαχειριστικού πάνελ, ώστε να είστε σε θέση και μονοί σας, να πραγματοποιείτε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε.

Εάν και πάλι χρειάζεστε περαιτέρω υποστήριξη, διαχείριση ή και προώθηση της σελίδας σας είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα εξειδικευμένο πακέτο υποστήριξης και διαφήμισης που να ταιριάζει πλήρως σε εσάς και την Κατασκευή Ιστοσελίδων σας.

Χαρακτηριστικά που θα κάνουν το Eshop σας ξεχωριστό

Κατασκευή Site με τις απαραίτητες προδιαγραφές

Hosting On Dedicated Servers

Εμπιστευτείτε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας στους υπερσύγχρονους Server μας

SSL Protection

Ασφαλής περιήγηση και συναλλαγές από τους επισκέπτες

GDPR Compliance

Προστασία προσωπικών δεδομένων κάθε επισκέπτη

Google Speed

Ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας σε λιγότερο από 3 second

Εργαλεία Κατασκευή Ιστοσελίδων

Χησημοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες για να κατασκευάσουμε ποιοτικά και γρήγορα την ιστοσελίδα σας, βάση των τελευταίων standards για βέλτιστο user experience και για τη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης.

Design

Development

 


Portfolio Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εμπειρία μας δείχνει ότι το πλέον βασικό στοιχείο είναι η άμεση προσαρμογή στις τεχνολογικές και επικοινωνιακές απαιτήσεις των εκάστοτε ψηφιακών μέσων.

Διαχείριση Social Media

Φωτογράφηση E-Shop

Προώθηση Ιστοσελίδας


Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο καιρό χρειάζεται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

Κατά μέσο όρο η δημιουργία μιας ιστοσελίδας διαρκεί 20-30 μέρες, ανάλογα την πολυπλοκότητα των λειτουργικών χαρακτηριστικών και του περιεχομένου (κείμενο, εικόνες, γραφικά, βίντεο) που θα ενσωματώνει.

Σε ποιες περιπτώσεις μου είναι χρήσιμη η ιστοσελίδα;

Κάθε επιχείρηση μπορεί να ωφεληθεί από μία σωστή ηλεκτρονική παρουσία. Είτε θέλετε η επιχείρησή σας να πουλά προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρονικά είτε όχι ένα website θα σας δώσει την δυνατότητα να παρουσιάσετε το brand σας σε ένα μέσο που χρησιμοποιούν 8 στους 10 Έλληνες καθημερινά.

Επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ηλεκτρονική παρουσία τείνουν πλέον να θεωρούνται αναχρονιστικές και παλαιομοδίτικες. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας θα εκσυγχρονίσει την επιχείρησής σας και θα δημιουργήσει πρόσθετη αξία σε νέους αλλά και υφιστάμενους πελάτες, οι οποίοι θα μπορούν πλέον με ευκολία να αναζητήσουν και να βρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας online.

Τι σημαίνει η φράση η ιστοσελίδα μου πρέπει να φορτώνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα;

Η ταχύτητα φόρτωσης ενός ιστοτόπου αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες αξιοπιστίας για 2 λόγους. Πρώτον γιατί αποτελεί ένα από τα βασικότερα κριτήρια για την κατάταξής του στα οργανικά αποτελέσματα της Google και δεύτερον γιατί επηρεάζει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη που τον επισκέπτεται. Το 72,2% των ατόμων που χρησιμοποιούν το ίντερνετ στην Ελλάδα συνδέονται σε αυτό από το κινητό τους τηλέφωνο (ΕΛ.ΣΤΑΤ., 2018) και δυστυχώς με ταχύτητες όχι μεγαλύτερες του 3G.

Η ταχύτητα με την οποία οι χρήστες πλοηγούνται σε μια σελίδα επηρεάζει κατά πολύ την εμπειρία τους (User Experience-UX) και κατ’ επέκταση την άποψη που διαμορφώνουν για την επιχείρησή σας. Ένα site ή eshop σχεδιασμένο αποτελεσματικά τόσο σε τεχνικό οσο και σε εικαστικό επίπεδο, ώστε κάθε σελίδα του να φορτώνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, αυξάνει την εμπειρία διεπαφής του χρήστη και την πιθανότητα να μετατραπεί σε πελάτης.

Η έμπειρη ομάδα προγραμματιστών μας δημιουργεί ιστοσελίδες και eshop που φορτώνουν σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, ώστε οι επισκέπτες της σελίδας σας να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης.

Γιατί να εμπιστευθείς την κατασκευή της ιστοσελίδας σου σε ένα Digital Marketing Agency;

Μια διαφημιστική εταιρεία που είναι σε θέση να αναλύσει μεθοδικά το περιβάλλον και τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας αποτελεί ιδανική λύση στο σχεδιασμό ενός ιστοτόπου, ο οποίος θα μπορεί να ενσωματωθεί με επιτυχία στο πολύπλοκο ψηφιακό περιβάλλον.

 • Μια τέτοια ανάθεση θα εξασφαλίσει:
  πλήρη συμβατότητα του site σας με όλες τις διαφημιστικές πλατφόρμες (διαφήμιση στο Facebook, Instagram, LinkedIn, διαφήμιση στη Google κ.α.)
 • εικαστικό σχεδιασμό που θα συνάδει με την εταιρική σας ταυτότητα
 • εξειδικευμένη γνώση στην ανάλυση δεδομένων μέσω analytics και κατά συνέπεια
 • λήψη στρατηγικότερων αποφάσεων Μάρκετινγκ

Η εταιρία που θα αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να διαθέτει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά όπως η ευελιξία, η φερεγγυότητα, η ταχύτητα και η καλή εξυπηρέτηση. Πέραν αυτών ζωτικής σημασίας παράγοντα για την επιτυχία αποτελούν οι τεχνικές γνώσεις αλλά η εξειδίκευση πάνω στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Η InYourCity ως Digital Agency προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση στην κατασκευή ιστοσελίδας και του eshop σας, με υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρη την διαδικασία του κύκλου ζωής ενός brand.

Από το σχεδιασμό, την τεχνολογική υποστήριξη σε επίπεδο web, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση των social media με την παραγωγή βίντεο και φωτογραφιών για Facebook & Instagram.

Για να επιτευχθεί αυτό, στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας εργάζεται όλη η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από διαφορετικά μέλη με εξειδίκευση στο digital marketing, τον προγραμματισμό και το web design δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο την κατάλληλη ιστοσελίδα για το κοινό που απευθύνεστε.

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιώ έτοιμα templates;

Δυστυχώς, πολλά brand ξεκινούν την κατασκευή site με έτοιμα template που δεν σχετίζονται καθόλου με το ύφος και το στυλ της εταιρικής τους ταυτότητας. Ο σωστός τρόπος για να επιτύχουμε την δημιουργία μίας ιστοσελίδας που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρηση μας είναι να χωρίσουμε την κατασκευή του site σε τμήματα, έχοντας πάντα κατά νου τον στόχο που θέλουμε να πέτυχουμε.

Σύνηθες λάθος πολλών επιχειρήσεων αποτελεί η απευθείας επιλογή ενός έτοιμου προκατασκευασμένου θέματος που δεν σχετίζεται με την υπάρχουσα εταιρική τους ταυτότητα. Τα θέματα αυτά έχουν συνήθως μία δομή αποτελούμενη από υποσελίδες που δεν σχετίζονται πάντοτε με το brand.

Οι παλέτες από έτοιμα θέματα που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο έχουν ως γραφικό περιβάλλον παλέτες χρωμάτων που δεν ταιριάζουν με τα brand guidelines της επιχείρησης σας.

Στην InYourCity επιλέγουμε μαζί σας τον κατάλληλο σκελετό και χτίσουμε την σελίδα σας βάση του brand σας.

Ποιο CMS να επιλέξω για την κατασκευή του Eshop μου;

Για την κατασκευή eshop προτείνεται η χρήση CMS WordPress και το αντίστοιχο plugin WooCommerce που θα φιλοξενήσει τα προϊόντα σας. Το WordPress είναι κατάλληλο για e-shop μέχρι 5.000 προϊόντα. Ο κώδικας που παράγει είναι καθαρός και φιλικός για τις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Η παραμετροποίηση και η σχεδίασή της ιστοσελίδας που θέλουμε μπορεί να γίνει με την βοήθεια εξειδικευμένων builders ενώ είναι σημαντικό να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην εμπειρία του χρήστη σε κινητές συσκευές με μοναδικό σχεδιασμό, βασισμένο στην εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

Το WordPress από προεπιλογή είναι ένα CMS για blogging και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πάρα πολλά plugins διαθέσιμα για SEO τα οποία είναι απαλλαγμένα από «bugs» και βοηθούν στις οργανικές πωλήσεις, από τις πρώτες κιόλας ημέρες υλοποίησης της ιστοσελίδας.

Στην InYourCity η έμπειρη ομάδα τεχνικών μας θα σας βοηθήσει να χτίσετε την σελίδα που ταιριάζει στα μέτρα σας.

Θέλω να πουλήσω τα προϊόντα μου μέσω eshop. Πως μπορώ να ξεκινήσω;

Με την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ξεφεύγετε από τα γεωγραφικά όρια του φυσικού σας καταστήματος και είστε πλέον σε θέση να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε πανελλαδικό ή και παγκόσμιο επίπεδο.

Μια τέτοια επένδυση θα πρέπει να γίνει σωστά και μεθοδικά ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε πλήρως στις απαιτήσεις του νέου σας κοινού.

Στην InYourCity κατασκευάζουμε για σας eshop τα οποία προσφέρουν άριστη εμπειρία πλοήγησης στους πελάτες σας, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να το διαχειρίζεστε εύκολα και αποτελεσματικά.

Μπορούμε να προσθέσουμε στο eshop σας λειτουργίες όπως:

 • αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από excel ή άλλη βάση δεδομένων
 • σύνθετα συστήματα φίλτρων αναζήτησης προϊόντων με χρήση AI
 • αυτόματη σύνδεση των voucher των παραγγελιών με την εταιρεία courier που συνεργάζεστε
 • εύκολη ολοκλήρωση αγορών με την χρήση one page checkout
 • ενσωμάτωση κώδικα Google Analytics και συστημάτων παρακολούθησης του καναλιού διοχέτευσης των επισκεπτών μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς
Στην InYourCity προσφέρετε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και εταιρικών email;

Ναι, παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας για όλες τις νέες ιστοσελίδες που δημιουργούμε ενώ προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά σε υφιστάμενες σελίδες που θέλουν να μεταφερθούν στους υπερσύγχρονους servers μας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε για την σελίδα σας την μέγιστη ταχύτητα φόρτωσης με μηδενικές πιθανότητες downtime ενώ σας παρέχουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη σε θέματα server & emails ώστε τα πάντα στην σελίδα σας να λειτουργούν ρολόι.

Τέλος, επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για σας η επικοινωνία με τους πελάτες σας, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές σας, σας παρέχουμε έως και 5 δωρεάν εταιρικά emails, ενώ διαθέτουμε προνομιακές τιμές για επιχειρήσεις που χρειάζονται περισσοτέρους λογαριασμούς.

Τα site που δημιουργείτε είναι mobile friendly;

Ναι. Κάθε site που έχουμε δημιουργήσει ήδη από το 2014 και μετά είναι mobile friendly. Δικιά μας αρχή αποτελεί το mobile first. Αντιμετωπίζουμε την σχεδίαση της σελίδας σας στο κινητό ως μια ξεχωριστή ιστοσελίδα, βελτιστοποιώντας σε αυτή όλο το χρήσιμο περιεχόμενο (εικόνες, κείμενο, φόρμες κ.α.) με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία για τον χρήστη όταν αυτός πλοηγείται από το smartphone του.

Μετά την ολοκλήρωση της σελίδας μου, θα είμαι σε θέση να πραγματοποιώ εύκολα μόνος μου αλλαγές, να προσθέτω κείμενο, εικόνες ή προϊόντα;

Ναι. Για την κατασκευή των ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε τα καλυτέρα και δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης περιεχόμενου (CMS) -WordPress, Magento, Presta, Drupal, OpenCart κ.α. Το γεγονός αυτό σας επιτρέπει, εφόσον διαθέτετε μια μικρή εξοικείωση με τον υπολογιστή, να μπορείτε να προσθαφαιρείτε εύκολα περιεχόμενο ή/και προϊόντα στην σελίδας σας.

Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της κατασκευής της σελίδας σας, σας παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση στην χρήση του διαχειριστικού πάνελ και στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εισάγετε εικόνες, κείμενο, προϊόντα ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Εάν πάλι δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε ή δεν έχετε χρόνο για αυτό, αναλαμβάνουμε για σας την διαχείριση είτε εφάπαξ είτε σε μηναία βάση.

Τι είναι το USP (Unique selling proposition) και γιατί χρειάζεται στην κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

Το USP είναι η πρόταση αξίας που προσφέρει η επιχείρηση στους πελάτες της ή με αλλά λογία το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. Βασικό βήμα για την αποτελεσματική δημιουργία της εταιρικής σας ιστοσελίδας αποτελεί ο σχεδιασμός ενός μοντέλου που θα περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο θα δομηθούν οι κατηγορίες των υπηρεσιών ή των προϊόντων που διαθέτετε. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε αποσαφηνίσει ποια είναι η μοναδική πρόταση που θέλουμε να διαβάσουν οι χρήστες για την επιχείρηση μας και ποιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρουμε στην αγορά.

Τι πρέπει να προσέξω ώστε η ιστοσελίδα να συνάδει με το brand μου;
 1. Σωστή χρήση του λογοτύπου. Θα πρέπει να τηρηθούν σωστές αναλογίες ώστε το λογότυπο να μην «στρετσάρετε» ή να χρησιμοποιείται δυσανάλογα σε σχέση με άλλες εικόνες και σχήματα που το πλαισιώνουν.
 2. Σωστή επιλογή της παλέτας των χρωμάτων. Έχοντας κατά νου τα χρώματα που συνθέτουν την εταιρική σας ταυτότητα σε συνδυασμό με τα συμπληρωματικά και μη χρώματα, ο σχεδιασμός της σελίδας θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να συνάδει με το εικαστικό ύφος και στυλ του brand σας. Με αυτό το τρόπο δημιουργείτε μεγαλύτερη αλληλεπίδραση του κοινού με το brand σας, ενισχύοντας την πιστότητα των υπαρχόντων πελατών βοηθώντας παράλληλα στην προσέλκυση νέων.
 3. Σωστές γραμματοσειρές. Κάθε brand πέραν της εικόνας και των χρωμάτων του λογοτύπου συνοδεύεται από συγκεκριμένες γραμματοσειρές. Τα κείμενα, οι τίτλοι, το μενού και όλα τα υπόλοιπα μέρη του site τα οποία περιέχουν κείμενο θα πρέπει να είναι γραμμένα με αυτές της γραμματοσειρές.
 4. Illustrations που συμπληρώνουν το brand. Όλα τα εικαστικά vectors και illustrations που πλαισιώνουν το λογότυπο θα πρέπει να είναι συνεπή με την εταιρική εικόνα.
Πόσο θα μου κοστίσει η κατασκευή μίας απλής ιστοσελίδας;

Το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από 500 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και 10.000 ευρώ ανάλογα με τις ανάγκες, την χρήση της (eshop ή απλή εταιρική ιστοσελίδα) και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει. Για το ακριβές κόστος της σελίδας σας, πραγματοποιούμε ραντεβού από το οποίο ξεκαθαρίζονται τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε να ενσωματώσετε σε αυτή και εν συνεχεία σας αποστέλλουμε την τελική προσφορά.


Our Team

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναλάβει και να αναδειξει το επόμενο σου project. Αν σου αρέσουμε εμείς και η δουλειά μας θα χαρούμε να συζητήσουμε και από κοντά. 


Contact

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Συμπλήρωσε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα

InYourCity Thessaloniki

InYourCity Athens