Κατασκευη Eshop

Δημιουργούμε e-shop με πλήρη υποστήριξη

Για να ολοκληρώσουμε την κατασκευή αποτελεσματικού eshop χρειάζονται πολλές και σύνθετες διαδικασίες από μία πλήρη ομάδα που δεν αποτελείται μόνο από developers.

UI/UX

Δημιουργούμε την απόλυτη εμπειρία χρήστη

Η μακρόχρονη εξειδίκευση μας διασφαλίζει ότι η εμπειρία διεπαφής του χρήστη με την ιστοσελίδα σας (UI – UX) θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία web design τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αυτό που ζητάτε: ένα γρήγορο και εύχρηστο eshop όπου οι χρήστες θα μπορούν με ευκολία και ασφάλεια να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Εύκολο διαχειριστικό

Παρακολουθήστε εύκολα τις παραγγελίες και την πορεία των πωλήσεων

Ένα απλό και κατανοητό διαχειριστικό (dashboard) σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ευκολία τις παραγγελίες σας και να ιχνηλατείτε την πορεία των πωλήσεων.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, η InYourCity χρησιμοποιεί μια σειρά από πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως:

✓ WooCommerce
✓ OpenCart
✓ Magento
✓ PrestaShop
✓ Shopify

Πρόσθετες επεκτάσεις

Επεκτείνετε τις λειτουργίες του eshop με επιπλέον plugins

Η πολυετής εμπειρία μας δείχνει ότι το κρίσιμο στοιχείο που διαφοροποιεί μια επιχείρηση πό τον ανταγωνισμό είναι η άμεση και αποτελεσματική προσαρμογή στις τεχνολογικές και επικοινωνιακές ανάγκες που αλλάζουν συνεχώς.

Στις απαιτήσεις που ικανοποιούμε συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι δυνατότητες προσθήκης επιπλέον λειτουργιών, όπως διασύνδεση ERP, Skroutz, Courier, πρόσθετες γλώσσες και εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής.

Υποστήριξη hosting

Φιλοξενεία ιστοσελίδας και tasks on-demand

Εμπιστευτείτε τη φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδα σας στους υπερσύγχρονους ιδιόκτητους server μας.

Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία πάνω στα εργαλεία που χρησιμοποιούμε καθημερινά, τεχνογνωσία που μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε την υλοποίηση task on-demand.

1000+

Clients

Μερικές από τις συνεργασίες με γνωστά brands και δυναμικές επιχειρήσεις.

OUR TEAM

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]