Κατασκευη E-shop InΥourcity

Δημιουργία e-shop με πλήρη υποστήριξη

Με πάνω από 900 επιτυχημένες συνεργασίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία μας εστιάζει στην ικανοποίηση του πελάτη σε επίπεδο κατασκευής, υποστήριξης και αποτελεσματικότητας του eshop σε πωλήσεις.

Για να πετύχουμε την κατασκευή eshop χρειάζονται πολλές και σύνθετες διεργασίες από μία πλήρη ομάδα που δεν αποτελείται μόνο από developers.

UI/UX

Δημιουργούμε την απόλυτη εμπειρία χρήστη

Διασφαλίζουμε ότι η εμπειρία διεπαφής του χρήστη με την σελίδα σας (UI – UX) θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία web design τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αυτό που ζητάτε: ένα γρήγορο eshop, όπου θα μπορούν με ευκολία και ασφάλεια οι χρήστες να κάνουν τις συναλλαγές τους.

 

Εύκολο διαχειριστικό

Παρακολουθήστε εύκολα τις παραγγελίες και την πορεία των πωλήσεων

Ένα απλό διαχειριστικό (dashboard) σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ευκολία τις παραγγελίες σας και να ιχνηλατείτε την πορεία των πωλήσεων.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η InYourCity χρησιμοποιεί μια σειρά από πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως:

✓ WooCommerce
✓ OpenCart
✓ Magento
✓ PrestaShop
✓ Shopify

Πρόσθετες επεκτάσεις

Επεκτείνετε τις λειτουργίες του eshop με επιπλέον plugins

Η εμπειρία μας δείχνει ότι το πλέον βασικό στοιχείο είναι η άμεση προσαρμογή στις τεχνολογικές και επικοινωνιακές απαιτήσεις που αλλάζουν συνεχώς.
 
Συνεπώς, υπάρχει δυνατότητα προσθήκης επιπλέον λειτουργιών, όπως διασύνδεση ERP, Skroutz, Courier, πρόσθετες γλώσσες και τρόποι πληρωμής.

Υποστήριξη hosting

Φιλοξενεία ιστοσελίδας και tasks on-demand

Εμπιστευτείτε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας στους υπερσύγχρονους server μας.

Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία σε εργαλεία που είμαστε περήφανοι να χρησιμοποιούμε καθημερινά και αναλαμβάνουμε την υλοποίηση task on-demand.

1000+

Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.

HOW WE DO IT

CASE STUDIES

BRANDING WEB DEVELOPMENT SEO LEAD GENERATION PPC CAMPAIGNS SOCIAL MEDIA

Παραδείγματα από επιτυχημένα eshop που έχουμε φέρει εις πέρας.

Testimonials

Στην InYourCity η ικανοποίηση των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

blank

“Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet.”

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

blank

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

blank

“Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες.”

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

blank

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO

OUR TEAM

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το επόμενο project

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

Το κόστος για την δημιουργία ενός eshop εξαρτάται κατά βάση από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε για την κατασκευή του, μιας και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τιμοκατάλογος ιστοσελίδων. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι πως υπάρχουν 3 εναλλακτικές: Έτοιμες Πλατφόρμες (π.χ. Shopify), Πλατφόρμες Διαχείρισης Περιεχομένου (π.χ. WooCommerce) ή Custom Designs. Δεδομένου ότι οι 3 αυτές εναλλακτικές επιλογές απαιτούν διαφορετικό αριθμό εργατοωρών υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην τιμή τους. Ένα eshop σε Shopify ξεκινάει από τα 900€ και ένα eshop σε WooCommerce από τα 1500€ ενώ τα custom designs από τα 3.000€

Υπάρχουν αρκετές online πλατφόρμες που προσφέρουν έτοιμα πακέτα για τη δημιουργία eshop ή την ενοικίαση eshop. Μερικές από αυτές είναι το Shopify, το Wix, το Squarespace, το BigCommerce κ.α. Κάνοντας εγγραφή στις πλατφόρμας αυτές μπορείτε να δείτε αρκετά δείγματα ιστοσελίδων και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να μπορέσετε να αυξήσετε τις πωλήσεις του Eshop σας. Μερικοί από αυτούς είναι η διαφήμιση στη Google, η διαφήμιση στα Social Media, το email marketing, το SEO κ.α.

Τα τελευταία χρόνια το Facebook αναγνωρίζοντας την ανοδική τάση του ecommerce έχει ενσωματώσει την λειτουργία του Facebook Shop σε όλες τις επαγγελματικές σελίδες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιείτε την λειτουργία αυτή από τις ρυθμίσεις της σελίδας σας και εν συνεχεία να ανεβάσετε τα προϊόντα σας προσθέτοντας φωτογραφίες, περίγραφες και τιμές.

 

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας εξασφαλίζει ότι έχετε ένα κατάστημα που έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Για να ξεκινήσετε ένα Eshop θα χρειαστεί να ταξινομήσετε τα προϊόντα σας σε διακριτές κατηγορίες, να συγκεντρώσετε υλικό και πληροφορίες για αυτά και να επιλέξετε την κατάλληλη πλατφόρμα με βάση τις ανάγκες σας. Επίσης θα χρειαστεί να συνάψετε συμφωνία με μία μεταφορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί την διανομή των προϊόντων σας και να κάνετε διασύνδεση με την τράπεζα ή την viva wallet για να μπορείτε να δέχεστε online πληρωμές.

Η φορολογία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν διαφέρει σημαντικά από τη φορολόγηση ενός παραδοσιακού καταστήματος. Εμφανίζει όμως ορισμένες «σημαντικές» ιδιαιτερότητες. Οι ιδιαιτερότητες αυτές αφορούν κυρίως την επιλογή της κατάλληλης επιχειρηματικής δομής, ζητήματα φορολογικής κατοικίας και μόνιμης εγκατάστασης, σωστή λογιστική παρακολούθηση, πληρωμές που υπάγονται σε παρακράτηση κ.α.

Το WooCommerce στηρίζεται στην δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου. Το WordPress. Αυτό σας εξασφαλίζει πλήρη υποστήριξη από την μεγαλύτερη online προγραμματιστική κοινότητα, πλήρη συμβατότητα με όλες τις online διαφημιστικές πλατφόρμες (Google, Facebook, Instagram), καθώς επίσης και την πλήρη ιδιοκτησία της σελίδας σας, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαίες συνδρομές ή ποσοστά επί των πωλήσεων.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]