InYourCity Advertising
Διαφημιστική Εταιρεία
Scroll to read more

Κατασκευή Eshop με Πλήρη Υποστήριξη

Κατασκευή Eshop σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η κατασκευή eshop είναι για εμάς απλή υπόθεση. Με πάνω από 900 επιτυχημένες συνεργασίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία μας εστιάζει στην ικανοποίηση του πελάτη σε επίπεδο υποστήριξης και αποτελεσματικότητας του eshop σε πωλήσεις. Για να πετύχουμε την κατασκευή eshop χρειάζονται πολλές και σύνθετες διεργασίες από μία πλήρη ομάδα που δεν αποτελείται μόνο από developers.

 

δημιουργία ιστοσελίδας

Γιατί να μας εμπιστευτείτε στην κατασκευή eshop

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας φέρνει πιο κοντά με τους πελάτες σας. Είμαστε εδώ για την κατασκευή eshop σε Θεσσαλονίκη και ΑΘήνα, και διασφαλίζουμε ότι η εμπειρία διεπαφής του χρήστη με την σελίδα σας (UI – UX) θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία web design τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αυτό που ζητάτε: Ένα γρήγορο eshop όπου θα μπορούν με ευκολία και ασφάλεια οι χρήστες να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Σε πρώτη φάση, για την κατασκευή του eshop, οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν μια λεπτομερή αξιολόγηση των αναγκών του έργου σας. Στη συνέχεια, σε συνδυασμό με τις κατάλληλες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου σας βοηθούν να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Δημιουργία Eshop

Μην το σκέφτεστε, ξεκινήστε την κατασκευή του eshop σας τώρα

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η InYourCity χρησιμοποιεί μια σειρά από πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως:

✓ WooCommerce
✓ OpenCart
✓ Magento
✓ PrestaShop
✓ Drupal
✓ Shopify

Η έμπειρη ομάδα web developers που διαθέτουμε είναι σε θέση να αναπτύξει οποιαδήποτε προγραμματιστική ενέργεια που χρειάζεται να γίνει από το μηδέν. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται κατόπιν συνεργασίας ολόκληρης της ομάδας μας (developer, graphic designer, marketing manager, photographer, copywriter), γεγονός που οδηγεί σε ένα εξ’ ολοκλήρου τελειοποιημένο project, το οποίο θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους.

Κατασκευή eshop σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Επιπρόσθετα, πέραν της κατασκευής eshop, σας παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση στο διαχειριστικό panel, γιατί θεωρούμε ότι το 2020 πρέπει να γνωρίζετε και εσείς οι ίδιοι κάποιες βασικές λειτουργίες του δικού σας eshop. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, θα είστε σε θέση να: 

  • προσθαφαιρείτε εύκολα και γρήγορα προϊόντα
  • εισάγετε και να εξάγετε δεδομένα πελατών (τηλέφωνα, email κλπ.)
  • δημιουργείτε προσφορές, εκπτώσεις και κουπόνια
  • μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα την διαθεσιμότητα των προϊόντων σας

Κατασκευή eshop – Απαραίτητα Χαρακτηριστικά

Σε λειτουργικό επίπεδο, κατά την κατασκευή του eshop είμαστε σε θέση να ενσωματώσουμε στο νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών σας.
Κατασκευή eshop One Page Checkout Inyourcity services

One Page Checkout

Γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελίας. Όλα τα στοιχεία που χρειάζεται να δώσει ο χρήστης σε μία μόνο σελίδα.

 

Δημιουργία Eshop Hosting | InYourCity Αθήνα Θεσσαλονίκη

Σύστημα αναζήτησης με πολλαπλά φίλτρα Ajax

Γρήγορη εύρεση των προϊόντων με βάση τα ενδιαφέροντα (υλικό, χρώμα, τιμή κ.α.).

 

Κατασκευή eshop erp intergration inyourcity

ERP έλεγχος διαθεσιμότητας

Αυτόματη σύνδεση με το ERP της αποθήκης σας ώστε να είστε πάντα σίγουροι για την διαθεσιμότητα των προϊόντων σας σε πραγματικό χρόνο.
Κατασκευή eshop crm intergration inyourcity

Ενσωμάτωση CRM

Σύνδεση του eshop με το σύστημα διαχείρισης πελατών σας (CRM).
Κατασκευή Eshop αυτοματοποιημένες αποστολές courier

Αυτοματοποίηση Αποστολών Courier

Διασυνδέσεις με τα API των μεγαλύτερων εταιρειών courier στην Ελλάδα. Αυτό επιτρέπει την αυτοματοποιημένη δημιουργία των voucher αποστολής και την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας.
Κατασκευή eshop μαζική εισαγωγή προιόντων inyourcity web design services

Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel ή άλλη βάση δεδομένων

Δεν θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσετε ένα ένα τα προϊόντα στο e-shop. Η εισαγωγή των κωδικών θα γίνει αυτόματα.
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ξεκινήσουμε.

Το 2020, χρειάζονται επιπλέον προδιαγραφές για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Απαραίτητες προδιαγραφές για την κατασκευή Eshop
Hosting - Φιλοξενία στους Servers μας | InYourCity

Hosting On Dedicated Servers

Εμπιστεύτείτε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας στους υπερσύγχρονους Server μας
SSL - Παρέχουμε Ασφάλεα στο site σας | InYourCity

SSL Protection

Ασφαλής περιήγηση και συναλλαγές από τους επισκέπτες

GDPR Compliance

Προστασία προσωπικών δεδομένων κάθε επισκέπτη
Google Speed Site

Google Speed

Ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας σε λιγότερο από 3 second

Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία σε εργαλεία που είμαστε περίφανοι να χρησιμοποιούμε καθημερινά

Συνδυάζουμε:

  • Τους βασικούς στόχους που θέλουμε να πετύχουμε
  • Την αισθητική που μας αρέσει και ταιριάζει με την επιχείρηση μας
  • Την πρόσβαση σε plugins που είναι διαθέσιμα για να αγοραστούν σε χαμηλά κόστοι
  • Την εύκολη διαχείριση του eshop από τον πελάτη
  • Τη γρήγορη πλοήγηση

Design

Development


Portfolio Eshop

Η εμπειρία μας δείχνει ότι το πλέον βασικό στοιχείο είναι η άμεση προσαρμογή στις τεχνολογικές και επικοινωνιακές απαιτήσεις που αλλάζουν συνεχώς.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το κόστος για τη δημιουργία eshop;

Το κόστος για την δημιουργία ενός eshop εξαρτάται κατά βάση από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε για την κατασκευή του, μιας και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τιμοκατάλογος ιστοσελίδων. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι πως υπάρχουν 3 εναλλακτικές: Έτοιμες Πλατφόρμες (π.χ. Shopify), Πλατφόρμες Διαχείρισης Περιεχομένου (π.χ. WooCommerce) ή Custom Designs. Δεδομένου ότι οι 3 αυτές εναλλακτικές επιλογές απαιτούν διαφορετικό αριθμό εργατοωρών υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην τιμή τους. Ένα eshop σε Shopify ξεκινάει από τα 900€ και ένα eshop σε WooCommerce από τα 1500€ ενώ τα custom designs από τα 3.000€

Υπάρχουν έτοιμα πακέτα για τη δημιουργία Eshop;

Υπάρχουν αρκετές online πλατφόρμες που προσφέρουν έτοιμα πακέτα για τη δημιουργία eshop ή την ενοικίαση eshop. Μερικές από αυτές είναι το Shopify, το Wix, το Squarespace, το BigCommerce κ.α. Κάνοντας εγγραφή στις πλατφόρμας αυτές μπορείτε να δείτε αρκετά δείγματα ιστοσελίδων και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Πως θα αυξήσω τις πωλήσεις του Eshop μου;

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να μπορέσετε να αυξήσετε τις πωλήσεις του Eshop σας. Μερικοί από αυτούς είναι η διαφήμιση στη Google, η διαφήμιση στα Social Media, το email marketing, το SEO κ.α.

Πως μπορώ να φτιάξω Eshop στο Facebook;

Τα τελευταία χρόνια το Facebook αναγνωρίζοντας την ανοδική τάση του ecommerce έχει ενσωματώσει την λειτουργία του Facebook Shop σε όλες τις επαγγελματικές σελίδες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιείτε την λειτουργία αυτή από τις ρυθμίσεις της σελίδας σας και εν συνεχεία να ανεβάσετε τα προϊόντα σας προσθέτοντας φωτογραφίες, περίγραφες και τιμές.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός Eshop;

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας εξασφαλίζει ότι έχετε ένα κατάστημα που έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Τι χρειάζεται για να ανοίξω Eshop;

Για να ξεκινήσετε ένα Eshop θα χρειαστεί να ταξινομήσετε τα προϊόντα σας σε διακριτές κατηγορίες, να συγκεντρώσετε υλικό και πληροφορίες για αυτά και να επιλέξετε την κατάλληλη πλατφόρμα με βάση τις ανάγκες σας. Επίσης θα χρειαστεί να συνάψετε συμφωνία με μία μεταφορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί την διανομή των προϊόντων σας και να κάνετε διασύνδεση με την τράπεζα ή την viva wallet για να μπορείτε να δέχεστε online πληρωμές.

Τι φορολογία έχουν τα eshop;

Η φορολογία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν διαφέρει σημαντικά από τη φορολόγηση ενός παραδοσιακού καταστήματος. Εμφανίζει όμως ορισμένες «σημαντικές» ιδιαιτερότητες. Οι ιδιαιτερότητες αυτές αφορούν κυρίως την επιλογή της κατάλληλης επιχειρηματικής δομής, ζητήματα φορολογικής κατοικίας και μόνιμης εγκατάστασης, σωστή λογιστική παρακολούθηση, πληρωμές που υπάγονται σε παρακράτηση κ.α.

Αξίζει ένα WooCommerce Eshop;

Το WooCommerce στηρίζεται στην δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου. Το WordPress. Αυτό σας εξασφαλίζει πλήρη υποστήριξη από την μεγαλύτερη online προγραμματιστική κοινότητα, πλήρη συμβατότητα με όλες τις online διαφημιστικές πλατφόρμες (Google, Facebook, Instagram), καθώς επίσης και την πλήρη ιδιοκτησία της σελίδας σας, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαίες συνδρομές ή ποσοστά επί των πωλήσεων.

Διαχείριση Social Media

Διαφήμιση Google

SEO Ιστοσελίδας


Our Team

Γίνε το επόμενο μέλος της ομάδας μας!
[email protected] 


Testimonials

Ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη και προσφέρουμε υπηρεσίες διαφήμισης υψηλού επιπέδου για όλους τους συνεργάτες μας.
"Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet."

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

"Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες."

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO


Contact

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα