Κατασκευη Eshop

Δημιουργούμε e-shop με πλήρη υποστήριξη

Με πάνω από 900 πετυχημένες συνεργασίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία μας εστιάζει στην ικανοποίηση κάθε συνεργάτη σε επίπεδο κατασκευής, υποστήριξης και αποτελεσματικότητας του eshop του σε πωλήσεις.

Για να ολοκληρώσουμε την κατασκευή αποτελεσματικού eshop χρειάζονται πολλές και σύνθετες διαδικασίες από μία πλήρη ομάδα που δεν αποτελείται μόνο από developers.

Τι χρειάζεται για τη δημιουργία ενός e-shop που θα φέρει τις πολυπόθητες πωλήσεις; Δείτε αναλυτικά τον πλήρη οδηγό που έχουμε φτιάξει για εσάς.

Κατασκευή E-SHOP μέσω ΕΣΠΑ (e-λιανικό)

Υπάγεστε στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-Λιανικό και η αίτησή σας έχει γίνει αποδεκτή; Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του e-shop, σύμφωνα με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του προγράμματος, και δημιουργούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα απογειώσει την επιχείρησή σας.

UI/UX

Δημιουργούμε την απόλυτη εμπειρία χρήστη

Η μακρόχρονη εξειδίκευση μας διασφαλίζει ότι η εμπειρία διεπαφής του χρήστη με την ιστοσελίδα σας (UI – UX) θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία web design τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αυτό που ζητάτε: ένα γρήγορο και εύχρηστο eshop όπου οι χρήστες θα μπορούν με ευκολία και ασφάλεια να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Εύκολο διαχειριστικό

Παρακολουθήστε εύκολα τις παραγγελίες και την πορεία των πωλήσεων

Ένα απλό και κατανοητό διαχειριστικό (dashboard) σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ευκολία τις παραγγελίες σας και να ιχνηλατείτε την πορεία των πωλήσεων.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, η InYourCity χρησιμοποιεί μια σειρά από πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως:

✓ WooCommerce
✓ OpenCart
✓ Magento
✓ PrestaShop
✓ Shopify

Πρόσθετες επεκτάσεις

Επεκτείνετε τις λειτουργίες του eshop με επιπλέον plugins

Η πολυετής εμπειρία μας δείχνει ότι το κρίσιμο στοιχείο που διαφοροποιεί μια επιχείρηση πό τον ανταγωνισμό είναι η άμεση και αποτελεσματική προσαρμογή στις τεχνολογικές και επικοινωνιακές ανάγκες που αλλάζουν συνεχώς.

Στις απαιτήσεις που ικανοποιούμε συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι δυνατότητες προσθήκης επιπλέον λειτουργιών, όπως διασύνδεση ERP, Skroutz, Courier, πρόσθετες γλώσσες και εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής.

Υποστήριξη hosting

Φιλοξενεία ιστοσελίδας και tasks on-demand

Εμπιστευτείτε τη φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδα σας στους υπερσύγχρονους ιδιόκτητους server μας.

Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία πάνω στα εργαλεία που χρησιμοποιούμε καθημερινά, τεχνογνωσία που μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε την υλοποίηση task on-demand.

1000+

Clients

Μερικές από τις συνεργασίες με γνωστά brands και δυναμικές επιχειρήσεις.

OUR TEAM

Η ομάδα μας σε περιμένει να υλοποιήσουμε το επόμενο project

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

Το κόστος για την δημιουργία ενός eshop εξαρτάται κατά βάση από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε για την κατασκευή του, μιας και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τιμοκατάλογος ιστοσελίδων. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι πως υπάρχουν 3 εναλλακτικές: Έτοιμες Πλατφόρμες (π.χ. Shopify), Πλατφόρμες Διαχείρισης Περιεχομένου (π.χ. WooCommerce) ή Custom Designs. Δεδομένου ότι οι 3 αυτές εναλλακτικές επιλογές απαιτούν διαφορετικό αριθμό εργατοωρών υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην τιμή τους. Ένα eshop σε Shopify ξεκινάει από τα 900€ και ένα eshop σε WooCommerce από τα 1500€ ενώ τα custom designs από τα 3.000€

Υπάρχουν αρκετές online πλατφόρμες που προσφέρουν έτοιμα πακέτα για τη δημιουργία eshop ή την ενοικίαση eshop. Μερικές από αυτές είναι το Shopify, το Wix, το Squarespace, το BigCommerce κ.α. Κάνοντας εγγραφή στις πλατφόρμας αυτές μπορείτε να δείτε αρκετά δείγματα ιστοσελίδων και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να μπορέσετε να αυξήσετε τις πωλήσεις του Eshop σας. Μερικοί από αυτούς είναι η διαφήμιση στη Google, η διαφήμιση στα Social Media, το email marketing, το SEO κ.α.

Τα τελευταία χρόνια το Facebook αναγνωρίζοντας την ανοδική τάση του ecommerce έχει ενσωματώσει την λειτουργία του Facebook Shop σε όλες τις επαγγελματικές σελίδες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιείτε την λειτουργία αυτή από τις ρυθμίσεις της σελίδας σας και εν συνεχεία να ανεβάσετε τα προϊόντα σας προσθέτοντας φωτογραφίες, περίγραφες και τιμές.

 

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας εξασφαλίζει ότι έχετε ένα κατάστημα που έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Για να ξεκινήσετε ένα Eshop θα χρειαστεί να ταξινομήσετε τα προϊόντα σας σε διακριτές κατηγορίες, να συγκεντρώσετε υλικό και πληροφορίες για αυτά και να επιλέξετε την κατάλληλη πλατφόρμα με βάση τις ανάγκες σας. Επίσης θα χρειαστεί να συνάψετε συμφωνία με μία μεταφορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί την διανομή των προϊόντων σας και να κάνετε διασύνδεση με την τράπεζα ή την viva wallet για να μπορείτε να δέχεστε online πληρωμές.

Η φορολογία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν διαφέρει σημαντικά από τη φορολόγηση ενός παραδοσιακού καταστήματος. Εμφανίζει όμως ορισμένες «σημαντικές» ιδιαιτερότητες. Οι ιδιαιτερότητες αυτές αφορούν κυρίως την επιλογή της κατάλληλης επιχειρηματικής δομής, ζητήματα φορολογικής κατοικίας και μόνιμης εγκατάστασης, σωστή λογιστική παρακολούθηση, πληρωμές που υπάγονται σε παρακράτηση κ.α.

Το WooCommerce στηρίζεται στην δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου. Το WordPress. Αυτό σας εξασφαλίζει πλήρη υποστήριξη από την μεγαλύτερη online προγραμματιστική κοινότητα, πλήρη συμβατότητα με όλες τις online διαφημιστικές πλατφόρμες (Google, Facebook, Instagram), καθώς επίσης και την πλήρη ιδιοκτησία της σελίδας σας, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαίες συνδρομές ή ποσοστά επί των πωλήσεων.

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]