Κατασκευή eshop με WordPress: Πιο εύκολα από ποτέ

Κατασκευή Eshop με Wordpress

Έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να ξεκινήσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας online και η Κατασκευή eshop με WordPress φαντάζει ιδανική επιλογή;

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές πλατφόρμες εκεί έξω οι οποίες υπόσχονται να σας βοηθήσουν στην κατασκευή eshop.  

Έτοιμες Ecommerce πλατφόρμες όπως το shopify ή το wix ίσως να μοιάζουν ιδανική λύση για εσάς που δεν έχετε πολύ μεγάλη εμπειρία με την κατασκευή ιστοσελίδων.  

Είναι κάτι όμως που δεν θα σας προτείναμε να κάνετε. Οι πλατφόρμες αυτές είναι σίγουρο πως θα σας περιορίσουν σημαντικά μόλις το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα ξεκινήσει να αναπτύσσεται. 

Ξεκινήστε σωστά τη κατασκευή eshop WordPress 

Wordpress Hosting

Όπως στο φυσικό έτσι και στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να θέσετε γερές βάσεις.  

Ξεκινήστε λοιπόν την κατασκευή του νέου σας eshop με τη βοήθεια του WordPress. 

Για να το κάνετε σωστά θα πρέπει πρώτα από όλα να επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο για τη φιλοξενία ιστοσελίδων

Σύμφωνα με έρευνα της Google το 51% των χρηστών εγκαταλείπουν ένα website που αργεί να φορτώσει πάνω από 3 δευτερόλεπτα.  

Επιλέγοντας έναν αργό server για να φιλοξενήσετε το νέο σας κατάστημα μειώνετε σημαντικά την εμπειρία που λαμβάνει ο χρήστης, γεγονός που έχει μεγάλη επίπτωση στις πωλήσεις σας. 

Φιλοξενήστε το eshop σας στους ταχύτατους dedicated servers της InYourCity και εξασφαλίστε την μέγιστη δυνατή ταχύτητα πλοήγησης για τους πελάτες σας. 

Εγκατάσταση WordPress και κατασκευή eshop WooCommerce

Κατασκευή Eshop Woocomerce

Αφού ολοκληρώστε τη διαδικασία της επιλογής web hosting και της αγοράς domain, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε την επέκταση του WooCommerce.  

Το WooCommerce αποτελεί το δημοφιλέστερο plugin στο WordPress, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε τα προϊόντα σας online.  

Επιλέξτε ανάμεσα στα χιλιάδες WordPress eshop themes και ξεκινήστε. 

Το WooCommerce διαθέτει ένα πλήρες eCommerce διαχειριστικό panel μέσα από το οποίο μπορείτε με μεγάλη ευκολία να:

  • προσθέσετε προϊόντα
  • τα οργανώσετε σε κατηγορίες
  • σχεδιάσετε τη διαδικασία του checkout 
  • συνδέσετε τους τρόπους πληρωμής

Κατασκευή eshop WordPress κόστος 

Κατασκευή Eshop WordPress κόστος

Τα βασικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν το κόστος της κατασκευής eshop σε WordPress είναι τα εξής: 

  • Ταχύτητα server. Όπως αναφέραμε και παραπάνω η επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ταχύτητα φόρτωσης.  Ένα γρήγορο site προσφέρει μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Δημιουργήστε ένα eshop που θα επιτρέπει στους πελάτες σας να πραγματοποιούν τις αγορές τους χωρίς καθυστερήσεις και είναι βέβαιο πως αυτοί θα σας ανταμείψουν με την αφοσίωση τους. Η αγορά ενός ταχύτατου server για το eshop σας θα σας κοστίσει από 150€ έως και 1.000€ το χρόνο ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων που πουλάτε. 
  • Θέμα (Template). Υπάρχουν χιλιάδες θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Παρότι πολλά από αυτά είναι δωρεάν εμείς θα σας προτείναμε να επιλέξετε ένα θέμα επί πληρωμή. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε μεγαλύτερη αξιοπιστία και ασφάλεια ενώ τα περισσότερα ενσωματώνουν custom λειτουργίες που θα σας λύσουν τα χέρια (π.χ. βελτιωμένο σύστημα αναζήτησης πολλαπλών κριτηρίων). 
  • Premium Plugins. Πρόσθετα τα οποία θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη εξοικονομώντας σας χρόνο από τυποποιημένες διαδικασίες ή θα σας δώσουν χρήσιμα insights και analytics για την συμπεριφορά των πελατών σας εντός του eshop θα πρέπει να τα αγοράσετε. Πρόσθετα επίσης που αφορούν την ασφάλεια της σελίδας σας, ειδικά αν διαχειρίζεστε προσωπικά δεδομένα πελατών, αποτελούν κρίσιμης σημασίας και θα πρέπει να τα αγοράσετε εάν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Τέλος, εργαλεία για την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης όπως το yoast SEO αποτελούν μια έξυπνη επένδυση. 

Εν κατακλείδι  

Η δημιουργία eshop με WordPress έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ. Πλέον χωρίς καμία προγραμματιστική γνώση μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.  

Αν πάλι δεν είστε σίγουροι  για το πως να ξεκινήσετε, απευθυνθείτε στην έμπειρη ομάδα της InYourCity. Έχοντας εμπειρία στη δημιουργία δεκάδων επιτυχημένων eshop είναι βέβαιο πως μπορεί να δημιουργήσει για σας, το eshop των ονείρων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να ξεκινήσουμε. 

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]