Έτοιμα πακέτα e shop: Ποιο να επιλέξετε για την επιχείρησή σας

έτοιμα πακέτα e shop

Τι είναι τα “έτοιμα πακέτα eshop” και τι περιλαμβάνουν;

Τα έτοιμα πακέτα e-shop είναι, στην ουσία, ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν διάφορες υπηρεσίες για την κατασκευή eshop, ανάλογα με τις απαιτήσεις και το μέγεθος μιας επιχείρησης. 

Συνήθως, περιλαμβάνουν την κατοχύρωση του domain name, την επιλογή cms, την ολοκληρωτική διαμόρφωση της εικόνας του site, το web hosting και επιπλέον υπηρεσίες για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τα συνδρομητικά πακέτα eshop είναι στην ουσία μια βάση, πάνω στην οποία πραγματοποιείται η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι βάσεις αυτές είναι έτοιμα templates πάνω στα οποία θα χτιστεί το δικό σας e-shop. 

Τι πρέπει να προσέξετε πριν τη δημιουργία του e-shop σας;

Η παρουσία κάθε επιχείρησης στο διαδίκτυο είναι πολύ σημαντική, σχεδόν απαραίτητη, στις μέρες μας. Είναι μια μορφή επικοινωνίας με τους πελάτες και ένας αποτελεσματικός τρόπος να διευρύνετε το κοινό και την επιχείρησή σας.

Πριν αποφασίσετε που θα κατευθυνθείτε για τη δημιουργία του eshop σας, θα πρέπει να έχετε ένα πλάνο στο μυαλό σας για την επιχείρησή σας και τον σκοπό, για τον οποίον θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα.

Αυτό θα σας βοηθήσει να διαλέξετε σωστά την κατηγορία του λογισμικού που θα χρησιμοποιηθεί και θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο όμορφο και αξιόπιστο.

Ποια είναι όμως αυτά που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πριν το καθοριστικό βήμα; Σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας αλλά και το budget σας. 

Τι ανάγκες έχει το μελλοντικό e-shop σας;

σχεδιασμός ιστοσελίδων

Πριν προβείτε στην δημιουργία e-shop, θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν πρόκειται για μια επιχείρηση, η οποία προβάλλει ένα μόνο προϊόν ή είναι ένα online κατάστημα με πολλά προϊόντα όπως π.χ ένα μαγαζί με ρούχα.

Αυτό γιατί, η πολυπλοκότητα του e-shop θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του λογισμικού που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του.

Επίσης, έχει μεγάλη σημασία αν η επιχείρηση θα προωθεί φυσικά προϊόντα ή ψηφιακά. Για παράδειγμα, μπορεί να μην διαθέτει φυσικά προϊόντα, τα οποία θα αποστέλλονται σε πελάτες, αλλά μπορεί να πρόκειται για ένα online βιβλιοπωλείο, το οποίο προωθεί μόνο ψηφιακά βιβλία. Στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστεί ένα καλάθι αγορών και μια πιο πολύπλοκη διαδικασία.

Οι πιο απαιτητικές επιχειρήσεις, οι οποίες προσφέρουν πληθώρα υπηρεσιών, έχουν αυξημένες προσδοκίες και ο σχεδιασμός ιστοσελίδας αλλά και η διαδικασία κατασκευής του e-shop είναι πιο δαπανηρές και σύνθετες διαδικασίες.  

Ποιο είναι το διαθέσιμο budget σας;

κόστος ηλεκτρονικού καταστήματος

Ένα σημαντικό στάδιο, το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψιν πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, είναι το προσωπικό σας budget. Είναι αυτό που θα καθορίσει την επιλογή του e-shop σας. 

Εάν το budget σας είναι μικρό και ξεκινάτε τώρα την επιχείρησή σας, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα για το e-shop σας. 

Εάν αναζητάτε μια φθηνή κατασκευή ιστοσελίδας μπορείτε να επιλέξετε κάποια cms που έχουν αρκετά χαμηλό κόστος κατασκευής και θα σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές για την δημιουργία του e-shop σας;

Για την δημιουργία e-shop μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε: 

 1. Open Source CMS Λογισμικά 
 2. CMS Πλατφόρμες Ενοικίασης 
 3. Closed Source CMS

Και τα τρία μπορούν να παρέχουν έτοιμα πακέτα eshop. Τι είναι όμως το καθένα από τα παραπάνω; Ποια είναι τα θετικά που έχουν; Υπάρχουν αρνητικά και εάν ναι, ποια είναι αυτά; Θα αναλύσουμε τις έννοιες και τα χαρακτηριστικά τους παρακάτω.

Ουσιαστικά τα CMS είναι εργαλεία, τα οποία δημιουργούν ιστοσελίδες και e-shop χωρίς να χρειάζεται να γράψουμε έναν κώδικα από την αρχή. Είναι φιλικά προς τον χρήστη και η διαχείριση περιεχομένου στις πλατφόρμες τους είναι απλή.

Τα περισσότερα CMS προγράμματα μας δίνουν την ευκαιρία να διαλέξουμε το βασικό template (σχέδιο) και στην συνέχεια να το μορφοποιήσουμε ανάλογα με τις δικές μας ανάγκες. Έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, τα μεγέθη κ.ά. , με βάση το πώς εμείς θέλουμε να είναι.

Τα πιο γνωστά και εύχρηστα CMS λογισμικά για κατασκευή e-shop είναι τα: WordPress (με το Woocommerce plugin), Wix, Squarespace, Joomla, Shopify, Drupal, Blogger, Prestashop, Magento και Bitrix. Στη συνέχεια θα δούμε τις δυνατότητες που προσφέρουν ορισμένα από αυτά.

 Έτοιμα πακέτα e-shop με CMS (Content Management Systems)

έτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα cms

Τα e-shop που διαθέτουν CMS λογισμικά (Content Management System) είναι έτοιμα συστήματα περιεχομένου, τα οποία δημιουργούν εύκολα και γρήγορα ιστοσελίδες. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα τεχνικά skills για την χρήση τους και κάνουν πολύ πιο εύκολη την δουλειά του προγραμματιστή.

Πλεονεκτήματα CMS λογισμικών για την κατασκευή e-shop

Τα CMS μπορούν να προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα ειδικά σε μικρές επιχειρήσεις που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Ας δούμε λοιπόν γιατί τα open course λογισμικά είναι μια καλή επιλογή για εσάς:

 • Χωρίς χρήση κώδικα
 • Εύκολο στην χρήση
 • Χαμηλό κόστος e-shop
 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Μικρός χρόνος παραγωγής
 • Μπορείτε να έχετε και εσείς πρόσβαση και δυνατότητα επεξεργασίας δεδομένων μαζί με τον προγραμματιστή σας
 • Οι CMS ιστοσελίδες είναι πιο SEO-friendly 

Μειονεκτήματα CMS

Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν ακριβώς μειονεκτήματα. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, στις οποίες η επιλογή των CMS δεν είναι αρκετή και χρειάζεται κάτι παραπάνω. Τι εννοούμε όμως με αυτό; Ας δούμε τους λόγους που τα CMS μπορεί να μην ταιριάζουν σε αυτό που θέλουμε να φτιάξουμε:

 • Όσο πιο συγκεκριμένα είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε για το e-shop σας τόσο λιγότερο λειτουργικά θα είναι τα CMS για εσάς.
 • Για να μπορείτε να ενημερώνετε (update) και να λειτουργείτε μόνοι σας ένα e-shop CMS χρειάζεται κάποιο βασικό επίπεδο γνώσης στην χρήση τέτοιων προγραμμάτων.
 • Ίσως μια ιστοσελίδα CMS να είναι εύκολο να χακαριστεί από spammers ή hackers. 

Ποια είναι όμως τα διαθέσιμα CMS λογισμικά και ποιο το καταλληλότερο για εσάς και την επιχείρησή σας;

Κατασκευή eshop με open source CMS

δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Τι είναι τα Open Source λογισμικά;

O όρος open source αναφέρεται σε κάτι, το οποίο μπορεί να επεξεργαστεί και να μοιραστεί από όλους, αφού έχει φτιαχτεί για να έχουν πρόσβαση όλοι παγκοσμίως.

Τα open source λογισμικά διαθέτουν κώδικα που μπορεί ο καθένας να τον επεξεργαστεί. Ο κώδικας είναι κάτι που οι περισσότεροι χρήστες δεν βλέπουν όταν προβάλλουν μια ιστοσελίδα αλλά είναι αυτό που κρύβεται πίσω από την δημιουργία του.

Opencart

Το Opencart είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο είναι φτιαγμένο σε ανοιχτό κώδικα και θεωρείται open source λογισμικό. Είναι ουσιαστικά το πιο παλιό πρόγραμμα που υπάρχει για την κατασκευή eshop και είναι πολύ εύκολο στην χρήση.

Πρόκειται για ένα free open source πρόγραμμα, το οποίο διαθέτει πολλά extensions που μπορείτε να προσθέσετε στην πορεία στην ιστοσελίδα σας. 

E-shops που θέλουν να υποστηρίξουν και μετάφραση σε άλλες γλώσσες θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουν το opencart. Δίνει ένα πιο παραδοσιακό και κλασικό αποτέλεσμα στην τελική εικόνα.

Drupal

To drupal είναι ένα CMS. Είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με δική του φιλοξενία (self-hosted). Είναι ελεύθερο στην χρήση, καθώς είναι open source λογισμικό.

Απαιτεί περισσότερες γνώσεις προγραμματισμού, καθώς είναι από τα πιο πολύπλοκα λογισμικά. Θα χρειαστεί να ζητήσετε την βοήθεια ενός έμπειρου προγραμματιστή, προκειμένου να βγει ένα καλαίσθητο και σωστό αποτέλεσμα.

Μπορεί να εκτελεστεί σε διάφορες πλατφόρμες όπως τα MAC OS X, Windows, Linux. Είναι επίσης και mobile friendly.

Prestashop

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και θέματα στο Prestashop. Φυσικά κάποιος που γνωρίζει HTML και CSS μπορεί πολύ εύκολα να επέμβει στον κώδικα και να αλλάξει την μορφολογία του site.

Το Prestashop, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δωρεάν εφόσον θέλετε να προσθέσετε στατικές σελίδες ή και blog.  

H κατασκευή e-shop με Prestashop δεν παρέχει φιλοξενία στο eshop σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε hosting εσείς για αυτήν από κάποια εταιρεία διαδικτυακής φιλοξενίας.

WordPress

οικονομικό ηλεκτρονικό κατάστημα wordpress

To WordPress ξεκίνησε ως μια online πλατφόρμα κυρίως για χρήση blogging. Στη συνέχεια αναπτύχθηκε και πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο CMS με την περισσότερη χρήση. Η πλατφόρμα του WordPress είναι πολύ εύκολη στην χρήση και μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και e-shop. Η δημιουργία eshop μέσω του WordPress γίνεται μόνο με την προσθήκη plugin. Συγκεκριμένα με την προσθήκη του woocommerce.

Τι είναι το woocommerce; To woocommerce είναι ένα plugin του WordPress. Είναι ένα open source e-commerce plugin.

Η χρήση του έχει να κάνει με την πώληση προϊόντων. Το woocommerce ουσιαστικά σας βοηθάει να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας από την WordPress ιστοσελίδα σας. 

Διαθέτει πάρα πολλές επιλογές και χαρακτηριστικά και είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Μπορεί να μετατρέψει την ιστοσελίδα σας σε ένα φανταστικό και ολοκληρωμένο woocommerce e-shop.

Joomla 

έτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα joomla

Η πλατφόρμα του Joomla έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, τόσο στην χρήση του, όσο στα στοιχεία που προσφέρει, με αυτή του WordPress.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από το WordPress είναι ότι πρόκειται για μια επιλογή που αφορά πιο εξειδικευμένες ιστοσελίδες με αυξημένες απαιτήσεις και περιεχόμενο. 

Προσφέρει μια σειρά από extensions, τα οποία βοηθούν την εμφάνιση και το design της ιστοσελίδας να φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο. Plugins, κατάλογοι, φόρμες σχολίων, chats και άλλα δεδομένα, υπάρχουν για να δώσουν μια πληθώρα επιλογών.

Εάν έχετε ένα απλό site με λίγες σελίδες και περιορισμένο περιεχόμενο, δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε το Joomla, καθώς δεν θα αξιοποιήσετε τις παροχές που προσφέρει.

Επίσης, για την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας απαιτείται δυνατός server και για την διαμόρφωσή της χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση προγραμματισμού.

Έτοιμες Πλατφόρμες cms με ενοικίαση e-shop

Αυτές οι πλατφόρμες e-shop είναι στην ουσία έτοιμες λύσεις, οι οποίες απευθύνονται στις επιχειρήσεις που θέλουν να κατασκευάσουν το δικό τους e-shop.

Προσφέρουν έτοιμα πακέτα συνδρομής και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να διαλέξετε το κατάλληλο πακέτο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Έχετε στην ουσία ένα έτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα

Σας προσφέρουν έτοιμα e-shop με τον μήνα. Η πληρωμή τους γίνεται συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα, προκειμένου να φιλοξενήσουν το e-shop σας.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το domain name, ούτε για τον server που θα φιλοξενήσει το e-shop σας. Ούτε θα χρειαστεί να προβείτε σε αγορά eshop. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να διαμορφώσετε το design του e-shop σας με βάση τα δικές σας επιθυμίες και είστε έτοιμοι!

Ποιες είναι όμως οι πιο αξιόπιστες και διαδεδομένες έτοιμες πλατφόρμες eshop και ποια πρέπει να επιλέξετε; 

Έτοιμα πακέτα eshop με Wix

Έτοιμα πακέτα e-shop με Wix

To wix είναι ένας online builder ιστοσελίδων. Είναι εν μέρη δωρεάν. Εάν το subdomain που θα χρησιμοποιήσετε θα έχει το όνομα π.χ https://yourwebsite.wix.com/ και οι ρυθμίσεις που θέλετε να κάνετε είναι περιορισμένες, τότε θα μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν.

Εάν χρειάζεστε ένα δικό σας domain name και απαιτητικά templates στο e- shop σας, τότε θα πρέπει να αποκτήσετε ένα από τα premium πακέτα που προσφέρουν πιο ολοκληρωμένες επιλογές. 

Διαθέτει πολλά δωρεάν templates (θέματα), τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν μικρές επιχειρήσεις και blogs. 

Στην περίπτωση που οι δωρεάν επιλογές δεν σας αρκούν, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα επί πληρωμή πακέτα που διαθέτει. Τι περιλαμβάνουν όμως και τι ανάγκες καλύπτουν τα πακέτα;

VIP:  

 • Τιμή πακέτου: 15,57 £ / μήνα (δηλαδή περίπου 17 ευρώ)
 • Απεριόριστος χώρος
 • 20GB χώρο αποθήκευσης
 • Σύνδεση με το δικό σας domain
 • Δωρεάν domain
 • Αφαίρεση των wix διαφημίσεων
 • Προσαρμοσμένο εικονίδιο του website (Customized Favicon)
 • Κουπόνι για τα Google AdWords, αξίας 75$ (δηλαδή περίπου 66 ευρώ)

eCommerce:

 • Τιμή πακέτου: 10,10 £ / μήνα (δηλαδή περίπου 11 ευρώ)
 • 10GB bandwidth
 • 20GB χώρο αποθήκευσης
 • Σύνδεση με το δικό σας domain
 • Δωρεάν domain
 • Αφαίρεση των wix διαφημίσεων
 • Προσαρμοσμένο εικονίδιο του website (Customized Favicon)
 • Κουπόνι για τα Google AdWords, αξίας 75$ (δηλαδή περίπου 66 ευρώ)

Unlimited:

 • Τιμή πακέτου: 7,76 £ / μήνα (δηλαδή περίπου 9 ευρώ)
 • Απεριόριστος χώρος
 • 10GB χώρο αποθήκευσης
 • Σύνδεση με το δικό σας domain
 • Δωρεάν domain
 • Αφαίρεση των wix διαφημίσεων
 • Προσαρμοσμένο εικονίδιο του website (Customized Favicon)
 • Κουπόνι για τα Google AdWords, αξίας 75$ (δηλαδή περίπου 66 ευρώ)

Combo: 

 • Τιμή πακέτου: 5,16 £ / μήνα (δηλαδή περίπου 6 ευρώ)
 • 2GB bandwidth
 • 3GB χώρο αποθήκευσης
 • Σύνδεση με το δικό σας domain
 • Δωρεάν domain
 • Αφαίρεση των wix διαφημίσεων
 • Προσαρμοσμένο εικονίδιο του website (Customized Favicon)
 • Κουπόνι για τα Google AdWords, αξίας 75$ (δηλαδή περίπου 66 ευρώ)

Connect Domain: 

 • Τιμή πακέτου: 2,55 £ / μήνα (δηλαδή περίπου 3 ευρώ)
 • 1GB bandwidth
 • 500MB χώρο αποθήκευσης
 • Σύνδεση με το δικό σας domain

Το wix αναφέρεται σε πιο μικρές επιχειρήσεις και είναι μια αρκετά καλή επιλογή για ένα οικονομικό e-shop. Εάν μια επιχείρηση δεν θέλει να ξοδέψει αρκετά χρήματα, είναι μια καλή επιλογή καθώς παρέχεται δωρεάν εκτός από τις περιπτώσεις που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε premium πακέτα.

Έτοιμα πακέτα eshop με Shopify

ηλεκτρονικό κατάστημα με τον μήνα shopify

To shopify είναι το πιο user friendly από όλα. Ακόμη και απλοί χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μόνοι τους την ιστοσελίδα τους. Προσφέρει ένα μηνιαίο κόστος στην ενοικίαση eshop για την επιχείρησή σας.

Εκεί, επιλέγετε ένα θέμα ανάλογα με την κατηγορία της επιχείρησής σας, όπως π.χ Τέχνη και Φωτογραφία, Κοσμήματα, Φαγητό κλπ.

Το μόνο “μειονέκτημα” που υπάρχει στο λογισμικό αυτό, είναι ότι σχεδόν όλα τα θέματα είναι επί πληρωμή.

Ωστόσο, είναι fully hosted και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την φιλοξενία στον server και τα κόστη. Γενικότερα, είναι μια καλή και πρακτική λύση για επιχειρήσεις με πωλησιακά προϊόντα.

To shopify προσφέρει μηνιαία πακέτα hosting, τα οποία προσφέρουν φιλοξενία στο e-shop σας. Αυτά είναι:

Basic Shopify :  

 • Κοστίζει 29$ /μήνα (δηλαδή περίπου 26 ευρώ)
 • Δημιουργία δικού σας ecommerce website
 • Δυνατότητα διαχείρισης της ιστοσελίδας έως και 2 άτομα (έως δύο staff accounts)
 • Απεριόριστο bandwidth και χώρος αποθήκευσης – εισαγωγή απεριόριστων προϊόντων στο store
 • Δυνατότητα δημιουργίας εκπτωτικών κωδικών και δωρεάν SSL
 • Πρόσβαση στο Shopify Payments και στο Shopify Support

Shopify: 

 • Κοστίζει 79$ /μήνα (δηλαδή περίπου 70 ευρώ)
 • Δημιουργία δικού σας ecommerce website
 • Δημιουργία εως 5 staff accounts
 • Απεριόριστο bandwidth και χώρος αποθήκευσης – εισαγωγή απεριόριστων προϊόντων στο store
 • Δυνατότητα δημιουργίας εκπτωτικών κωδικών, gift cards και δωρεάν SSL
 • Πρόσβαση στο Shopify Payments και στο Shopify Support
 • Εγκατεστημένη λειτουργία ανάκτησης καλαθιού (cart recovery)
 • Επαγγελματικές Αναφορές (professional reports)

Advanced Shopify: 

 • Κοστίζει 299$ /μήνα (δηλαδή περίπου 270 ευρώ)
 • Δημιουργία εως 15 staff accounts
 • Χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών
 • Απεριόριστο bandwidth και χώρος αποθήκευσης – εισαγωγή απεριόριστων προϊόντων στο store
 • Δυνατότητα δημιουργίας εκπτωτικών κωδικών, gift cards και δωρεάν SSL
 • Πρόσβαση στο Shopify Payments και στο Shopify Support
 • Εγκατεστημένη λειτουργία ανάκτησης καλαθιού (cart recovery)
 • Επαγγελματικές Αναφορές (professional reports)
 • Advanced Report Builder

Το shopify είναι κατάλληλο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς δίνει τη δυνατότητα καταχώρησης πολλών προϊόντων. Είναι επίσης ιδανικό για τις επιχειρήσεις που δεν θέλουν να επενδύσουν πολλά χρήματα στην συντήρηση του e-shop τους.

Ακόμα, λόγω του ότι είναι user friendly μπορεί να δώσει την ευκαιρία στον ιδιοκτήτη να πραγματοποιεί μόνος του τις αλλαγές στο e-shop του οπότε με τρόπο αυτόν εξοικονομεί και χρήματα. 

Closed Source CMS e-shop 

Έτοιμα πακέτα eshop με closed source CMS

Τι είναι τα closed source CMS; Είναι συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που ανήκουν και αναπτύσσονται από developers που έχουν ιδιωτικό τον κώδικα και δεν μπορεί να τροποποιηθεί από τρίτους. Η εταιρεία ανάπτυξης κατέχει το λογισμικό και το πουλά δίνοντας αδειοδότηση (licence).

Η περίπτωση αυτή, είναι ουσιαστικά ένα custom CMS που έχει δημιουργήσει ένα agency προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Συνήθως αυτά τα CMS οικονιμικές λύσεις για ένα έτοιμο e-shop.

Πλεονεκτήματα Closed Source CMS e-shop

 • Δυνατότητα προσθήκης επεκτάσεων έτοιμων εφαρμογών (plugins, modules)
 • Πλήρης υποστήριξη
 • Παραμετροποίηση
 • Χαμηλός κίνδυνος κακόβουλων επιθέσεων

Μειονεκτήματα Closed Source CMS e-shop

 • Δεν είναι τόσο σταθερή η λειτουργία καθώς υλοποιείται από μικρή ομάδα προγραμματιστών
 • Το κόστος είναι συνήθως υψηλό παρόλο που είναι έτοιμη πλατφόρμα
 • Οι επεκτάσεις και οι εφαρμογές έχουν συνήθως προβλήματα καθώς δεν υπάρχει μεγάλο κοινό που που δίνει συνεχώς feedback για debugging

Ποια πακέτα e-shop, μπορούν να λειτουργήσουν στην δική σας επιχείρηση;

Διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο ίσως αναρωτιέστε ποιο είναι το κατάλληλο πακέτο για την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.

Για παράδειγμα, εάν η επιχείρησή σας είναι σχετικά μικρή, μία επιλογή δημιουργίας e-shop θα μπορούσε να είναι η ενικοίαση έτοιμου e-shop. Αν πρόκειται για μία πιο αναπτυγμένη και μεγάλη επιχείρηση, ίσως η επιλογή ενός open source ή closed source CMS να είναι αυτό που χρειάζεστε. 

Εάν δεν έχετε αποφασίσει ή εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το ποιο πακέτο είναι το ιδανικό για την επιχείρηση σας, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε μία εταιρεία κατασκευής e shop και να φτάσετε την επιχείρησή σας στην κορυφή.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]