InYourCity Advertising
Διαφημιστική Εταιρεία
Scroll to read more

Δημιουργία Λογοτύπου & Branding επιχείρησης

Δημιουργία λογοτύπου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η επαγγελματική δημιουργία λογοτύπου για την επιχείρησή σας δεν είναι μια απλή υπόθεση. Το λογότυπο αντιπροσωπεύει το ποιοι είστε και τι αξία προσφέρετε στους πελάτες σας.

Η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει στρατηγικά στη δημιουργία λογοτύπου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μια συνεπή εταιρική ταυτότητα που θα μεταφέρει αποτελεσματικά το μήνυμα του brand σε όλα τα σημεία επαφής (website, social media, print design, packaging κ.α.)

Η δημιουργία λογοτύπου για την επιχείρησή σας γίνεται με έναν κομψό, καθαρό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Δημιουργία Λογοτύπου

σχεδιασμός λογοτύπου

Τα βήματα για τη σχεδίαση επαγγελματικών λογοτύπων

1. Design Brief & Research

2. Brainstorming & Sketching

3. Design Execution

 

4. Presentation

5. Revisions – Approval

6. Delivery

 


Σχεδιασμός & Κατασκευή Λογοτύπου

Για τη δημιουργία λογοτύπου, η ομάδα της InYourCity αναλύει πρώτα τους στόχους της επιχείρησής και παρουσιάζει αναλυτικά mock up με δείγματα λογοτύπων που ικανοποιούν διαφορετικές οπτικές ανάλογα με το αρχικό brief.

Η τελική επιλογή του λογοτύπου γίνεται ύστερα από μελέτη και συζήτηση με τον πελάτη για το ποια είναι η βέλτιστη επιλογή που αντιπροσωπεύει τη συνολική εικόνα της επιχείρησης (branding).

Δείτε μερικά παραδείγματα από λογότυπα πελατών μας:

Σχεδιάση Ιστοσελίδας

Διαφήμιση Social Media

Διαφήμιση Google Ads


Συχνές Ερωτήσεις

Πως να βρω ένα brand name;

Το brand name που θα επιλέξετε για την επιχείρησή σας θα πρέπει να είναι μοναδικό και να μπορεί να σας χαρακτηρίζει πλήρως, με σκοπό το κοινό το οποίο θα έρχεται σε επαφή μαζί του να μπορεί να αναγνωρίσει απευθείας το τι προσφέρετε.

Ποια είναι η τιμή και το κόστος για τη δημιουργία λογοτύπου;

Βασικός παράγοντας στον καθορισμό της τιμής για τη δημιουργία λογοτύπου για την επιχείρησής σας αποτελεί ο βαθμός παραμετροποίησης που θα ενσωματώνει. Υπάρχουν δεκάδες online πλατφόρμες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα logo βασιζόμενοι σε έτοιμα σχήματα και designs που μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να σας δώσουν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα με ελάχιστο κόστος (20€-50€). Εάν όμως θέλετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο designer που θα σχεδιάσει κάτι μοναδικό στα μέτρα σας.

Τι περιλαμβάνει η εταιρική ταυτότητα;

Τα στοιχεία που συνθέτουν την εταιρική ταυτότητα είναι το λογότυπο, οι γραμματοσειρές, τα συμπληρωματικά σχέδια, τα χρώματα τα οποία θα πρέπει να είναι συνεπή σε όλο το φάσμα τόσο των έντυπων όσο και ψηφιακών μέσων.

Πως να επιλέξω ένα λογότυπο;

Συνήθως η επιλογή του λογοτύπου αποτελεί μια περίπλοκη και συχνά επίπονη διαδικασία. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι να μπορέσουμε να επιλέξουμε ένα λογότυπο που θα αρέσει τόσο σε μας αλλά κυρίως και στο κοινό-στόχος στο οποίο απευθυνόμαστε.

Πόσο κοστίζει η εταιρική ταυτότητα;

Η δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας είναι ένα βήμα παραπάνω από τον απλό σχεδιασμό ενός λογοτύπου και συνεπώς το κόστος της μπορεί να ξεκινάει από τα 500€ και να φτάνει έως και τις 5.000€ ανάλογα τον βαθμό πολυπλοκότητας που ενσωματώνει.

Τι πρέπει να προσέξει η εταιρεία που θα αναλάβει τη δημιουργία λογοτύπου επιχείρησης;

Ο designer σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα ενός agency που θα αναλάβουν τον σχεδιασμό του λογοτύπου και της εταιρικής σας εικόνας σας θα πρέπει να έχουν κατανοήσει τις βασικές αξίες του brand σας ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν ένα λογότυπο που θα σας χαρακτηρίζει πλήρως.

Αναλαμβάνει η InYourCity επανασχεδιασμό λογοτύπου;

Η μεγαλύτερη πρόκληση για οποιοδήποτε design agency είναι να μπορέσει να επανασχεδιάσει ένα υπάρχον λογότυπο. Απαιτεί διορατικότητα και υψηλό βαθμό εξειδίκευσης ώστε να μπορέσει να αναγνωρίσει αποτελεσματικά όλα εκείνα τα σημεία του παλιού σας λογοτύπου που δεν λειτουργούσαν και να προτείνει λύσεις για τον επανασχεδιασμό τους.


Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.

Testimonials

Ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη και προσφέρουμε υπηρεσίες διαφήμισης υψηλού επιπέδου για όλους τους συνεργάτες μας.
"Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet."

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

"Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες."

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO


Our Team

Γίνε το επόμενο μέλος της ομάδας μας!
[email protected] 


Contact

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα