ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας με πλήρη υποστήριξη

Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία σχεδίασης και διαχείρισης μιας ιστοσελίδας. 

Ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για όλους τους συνεργάτες μας.

UX Design

Έμφαση στο User Experience

Σχεδιασμός για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη

Υλοποιούμε την κατασκευή της ιστοσελίδας, βήμα-βήμα, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες βέλτιστες πρακτικές στο web design.

Επιπλέον, κατά τον σχεδιασμό, δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην εμπειρία πλοήγησης του χρήστη, ενώ φροντίζουμε η σελίδα σας να λειτουργεί άψογα σε όλες τις κινητές συσκευές, τάμπλετ και υπολογιστές.

UI Design

Έμφαση στο User Interface

Πρωτοποριακό design σε κάθε σημείο επαφής με το χρήστη

Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός ενός interface αυξάνει την ικανοποίηση του πελάτη.

Στην InYourCity διαθέτουμε γνώση και εμπειρία σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία σχεδίασης και διαχείρισης ενός site.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δημιουργήστε μία έμπιστη ιστοσελίδα για τους πελάτες σας

Η InYourCity σας καλύπτει με υπερσύγχρονους servers, μεθόδους για ασφαλή περιήγηση & συναλλαγές, προστασία GDPR και υψηλές ταχύτητες φόρτωσης.

1000+

Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.

OUR TEAM

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το επόμενο project

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

Ναι. Με την παράδοση της ιστοσελίδας σας, σας παρέχουμε μία ώρα δωρεάν εκπαίδευσης του διαχειριστικού panel ώστε να μπορείτε να απραγματοποίητε εύκολα αλλαγές σε φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο, ανάρτηση άρθρων στο blog κ.α.

Το κόστος για την δημιουργία ενός site για την επιχείρησή σας κυμαίνεται από τα 500€ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10.000€+ ανάλογα τον βαθμό των εξειδικευμένων (custom) λειτουργιών που ενσωματώνει. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να υπολογίσετε επίσης και το κόστος της ετήσιας φιλοξενίας (100€-300€/χρόνο) αλλά και ένα ετήσιο κόστος συντήρησης και αναβάθμισης που κυμαίνεται από 150€ έως και 5.000€+ το χρόνο.

Το WordPress αποτελεί την δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου. Η δημιουργία ιστοσελίδων σε WordPress και όχι με custom κώδικα μας εξασφαλίζει την γρήγορη εύκολη και οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας, πλήρως συμβατής με κάθε online διαφημιστική πλατφόρμα (Facebook,Instagram, Google κ.α.).

Υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες εκεί έξω που σας προσφέρουν δωρεάν site. Συνήθως όμως αυτές οι πλατφόρμες σας δίνουν έναν μέρος των βασικών δυνατοτήτων μιας ιστοσελίδας δωρεάν και σας καλούν να πληρώσετε για να «ξεκλειδώσετε» περισσότερες λειτουργίες ενώ κατά πάσα πιθανότητα το site σας δεν θα μπορεί να έχει τη δική του διεύθυνση (Url) αλλά κάτι του τύπου inyourcity.myshopify.com. Μια δωρεάν ιστοσελίδα είναι μια χαρά εάν ξεκινάτε πιλοτικά την επιχείρησή σας. Εάν όμως θέλετε οι πελάτες σας να σας πάρουν στα σοβαρά θα πρέπει να εμπιστευτείτε κάποιον επαγγελματία.
Μια ιστοσελίδα θα πρέπει να παρουσιάζει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και το προϊόντα που πουλάτε, να επικοινωνεί τις αξίες και το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και να παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί ένας δυνητικός πελάτης (τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, email κλπ.).
Μοναδικός και πρωτότυπος σχεδιασμός, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο (άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο), χαμηλή ταχύτητα φόρτωσης και πλήρης συμβατότητα με κινητά θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Οι διαφορές αυτές προκύπτουν κατά βάση ανάλογα με την πλατφόρμα που θα επιλεγεί αλλά και της πολυπλοκότητας των λειτουργιών που ενσωματώνονται στη σελίδα. Σε έτοιμες πλατφόρμες όπως το Wix, Weebly, Squarespace η διαδικασία του στησίματος μιας νέας ιστοσελίδας απαιτεί πολύ λιγότερες εργατοώρες μιας και οι διαδικασίες είναι τυποποιημένες. Από την άλλη σε ένα CMS (WordPress) η διαδικασία είναι πιο εξειδικευμένη και συνεπώς απαιτεί περισσότερες εργατοώρες.

 
Η ιστοσελίδα αποτελεί την ψηφιακή βιτρίνα της επιχείρησής σας. Όπως ακριβώς η βιτρίνα της επιχείρησής σας χρειάζεται ανανέωση και συντήρηση για να συνεχίσει να προσελκύει πελάτες, την ίδια ακριβώς συντήρηση απαιτεί και η ιστοσελίδα σας. Για αυτό το λόγο αφού σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη αναφορικά με την ανανέωση και το τεχνικό support, επιλύοντας όλα πιθανά προβλήματα που εμφανίζουν οι ιστοσελίδες, για να είστε σίγουροι ότι οι πελάτες σας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης σε αυτή. Το κόστος διατήρησης κυμαίνεται από 350€ έως και 5.000€ το χρόνο.

Η αποτελεσματική σχεδίαση μιας ιστοσελίδας βασίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες: 1. Την ενοποιημένη σχεδίαση η οποία θα πρέπει να είναι συνεπής με την εταιρική σας ταυτότητα, 2. Να είναι σχετική με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιήστε και 3. Να μπορεί να προσφέρει μια ομαλή ροή στον χρήστη ώστε να αγοράζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας (π.χ. πραγματοποίηση κράτησης στο ξενοδοχείο σας).

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες για λογαριασμό των πελατών μας. Για να δείτε περισσότερα ανατρέξτε στο portfolio που θα βρείτε παραπάνω.

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]