ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας με πλήρη υποστήριξη

Διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία για όλα τα σύγχρονα εργαλεία σχεδίασης και διαχείρισης μιας ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα, που αποτελεί το πλέον αναλυτικό σημείο διεπαφής των χρηστών με το brand σας, πρέπει να προσφέρεται ως μια συνολική ψηφιακή εμπειρία επικοινωνίας της εταιρικής ταυτότητας, των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προσφερόμενων προϊόντων της επιχείρησής σας.

UX Design

Έμφαση στο User Experience

Σχεδιασμός για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη

Υλοποιούμε την κατασκευή της ιστοσελίδας βήμα-βήμα, σύμφωνα με τις πλέον επικαιροποιημένες και βέλτιστες πρακτικές στο web design.

Κατά τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην εμπειρία πλοήγησης του χρήστη, ενώ φροντίζουμε να λειτουργεί άψογα και προσαρμοσμένα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και υπολογιστές.

UI Design

Έμφαση στο User Interface

Πρωτοποριακό design σε κάθε σημείο επαφής με το χρήστη

Ο προσεκτικός και λεπτομερής σχεδιασμός ενός interface αυξάνει την ικανοποίηση του πελάτη.

Η αποτελεσματική λειτουργία μιας ιστοσελίδας σημαίνει ότι το εύχρηστο design δίνει τη δυνατότητα για εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση πληροφορίας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δημιουργήστε μία έμπιστη ιστοσελίδα για τους πελάτες σας

Η InYourCity σας καλύπτει όλες τις ανάγκες για hosting με υπερσύγχρονους servers, άρτιες μεθόδους για ασφαλή περιήγηση & συναλλαγές, προστασία GDPR και υψηλές ταχύτητες φόρτωσης.

1000+

Clients

Μερικές από τις συνεργασίες με γνωστά brands και δυναμικές επιχειρήσεις.

OUR TEAM

Η ομάδα μας σε περιμένει να υλοποιήσουμε το επόμενο project

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

Ναι. Με την παράδοση της ιστοσελίδας σας, σας παρέχουμε μία ώρα δωρεάν εκπαίδευσης του διαχειριστικού panel ώστε να μπορείτε να απραγματοποίητε εύκολα αλλαγές σε φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο, ανάρτηση άρθρων στο blog κ.α.

Το κόστος για την δημιουργία ενός site για την επιχείρησή σας κυμαίνεται από τα 500€ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10.000€+ ανάλογα τον βαθμό των εξειδικευμένων (custom) λειτουργιών που ενσωματώνει. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να υπολογίσετε επίσης και το κόστος της ετήσιας φιλοξενίας (100€-300€/χρόνο) αλλά και ένα ετήσιο κόστος συντήρησης και αναβάθμισης που κυμαίνεται από 150€ έως και 5.000€+ το χρόνο.

Το WordPress αποτελεί την δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου. Η δημιουργία ιστοσελίδων σε WordPress και όχι με custom κώδικα μας εξασφαλίζει την γρήγορη εύκολη και οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας, πλήρως συμβατής με κάθε online διαφημιστική πλατφόρμα (Facebook,Instagram, Google κ.α.).

Υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες εκεί έξω που σας προσφέρουν δωρεάν site. Συνήθως όμως αυτές οι πλατφόρμες σας δίνουν έναν μέρος των βασικών δυνατοτήτων μιας ιστοσελίδας δωρεάν και σας καλούν να πληρώσετε για να «ξεκλειδώσετε» περισσότερες λειτουργίες ενώ κατά πάσα πιθανότητα το site σας δεν θα μπορεί να έχει τη δική του διεύθυνση (Url) αλλά κάτι του τύπου inyourcity.myshopify.com. Μια δωρεάν ιστοσελίδα είναι μια χαρά εάν ξεκινάτε πιλοτικά την επιχείρησή σας. Εάν όμως θέλετε οι πελάτες σας να σας πάρουν στα σοβαρά θα πρέπει να εμπιστευτείτε κάποιον επαγγελματία.
Μια ιστοσελίδα θα πρέπει να παρουσιάζει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και το προϊόντα που πουλάτε, να επικοινωνεί τις αξίες και το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και να παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί ένας δυνητικός πελάτης (τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, email κλπ.).
Μοναδικός και πρωτότυπος σχεδιασμός, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο (άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο), χαμηλή ταχύτητα φόρτωσης και πλήρης συμβατότητα με κινητά θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Οι διαφορές αυτές προκύπτουν κατά βάση ανάλογα με την πλατφόρμα που θα επιλεγεί αλλά και της πολυπλοκότητας των λειτουργιών που ενσωματώνονται στη σελίδα. Σε έτοιμες πλατφόρμες όπως το Wix, Weebly, Squarespace η διαδικασία του στησίματος μιας νέας ιστοσελίδας απαιτεί πολύ λιγότερες εργατοώρες μιας και οι διαδικασίες είναι τυποποιημένες. Από την άλλη σε ένα CMS (WordPress) η διαδικασία είναι πιο εξειδικευμένη και συνεπώς απαιτεί περισσότερες εργατοώρες.

 
Η ιστοσελίδα αποτελεί την ψηφιακή βιτρίνα της επιχείρησής σας. Όπως ακριβώς η βιτρίνα της επιχείρησής σας χρειάζεται ανανέωση και συντήρηση για να συνεχίσει να προσελκύει πελάτες, την ίδια ακριβώς συντήρηση απαιτεί και η ιστοσελίδα σας. Για αυτό το λόγο αφού σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη αναφορικά με την ανανέωση και το τεχνικό support, επιλύοντας όλα πιθανά προβλήματα που εμφανίζουν οι ιστοσελίδες, για να είστε σίγουροι ότι οι πελάτες σας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης σε αυτή. Το κόστος διατήρησης κυμαίνεται από 350€ έως και 5.000€ το χρόνο.

Η αποτελεσματική σχεδίαση μιας ιστοσελίδας βασίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες: 1. Την ενοποιημένη σχεδίαση η οποία θα πρέπει να είναι συνεπής με την εταιρική σας ταυτότητα, 2. Να είναι σχετική με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιήστε και 3. Να μπορεί να προσφέρει μια ομαλή ροή στον χρήστη ώστε να αγοράζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας (π.χ. πραγματοποίηση κράτησης στο ξενοδοχείο σας).

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες για λογαριασμό των πελατών μας. Για να δείτε περισσότερα ανατρέξτε στο portfolio που θα βρείτε παραπάνω.

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]