InYourCity Advertising
Διαφημιστική Εταιρεία
Scroll to read more

Δημιουργία ιστοσελίδας με πλήρη υποστήριξη

Δημιουργία Ιστοσελίδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κατασκευή Ιστοσελίδων με πρωτότυπο σχεδιασμό.

δημιουργία ιστοσελίδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κατασκευή Ιστοσελίδων με έμφαση στο User Experience 

Η δημιουργία ιστοσελίδας γίνεται με μία σειρά πρωτοποριακών και αξιόπιστων υπηρεσιών που δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα και τις τεχνικές γνώσεις της ομάδας μας, υλοποιούμε αποτελεσματικά την δημιουργία της ιστοσελίδας βήμα βήμα ξεκινώντας πρώτα από τον σχεδιασμό της συνολικής εμπειρίας του χρήστη.

Κατασκευή Ιστοσελίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δημιουργία Ιστοσελίδας User Experience Strategy

Planning & Website Concepts

Στην Δημιουργία Ιστοσελίδας σχεδιάζουμε εξαρχής τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί ο ιστότοπός σας.

Αυτό επιτυγχάνεται προετοιμάζοντας λεπτομερώς τον σχεδιασμό του User Interface, της δομής των σελίδων, των κειμένων και των εικόνων.

Δημιουργία ιστοσελίδας με responsive design

Responsive Design

Δημιουργούμε την σελίδα σας σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες βέλτιστες πρακτικές στο web design.

Κατα τον σχεδιασμό, δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην εμπειρία πλοήγησης του χρήστη ενώ φροντίζουμε η σελίδα σας να λειτουργεί άψογα σε όλες τις κινητές συσκευές, τάμπλετ και υπολογιστές.

Δημιουργία Ιστοσελίδας Σεμινάριο και Εκπαίδευση

Training & Launch

Πραγματοποιούμε εξειδικευμένους ελέγχους ώστε να διασφαλιστεί η ορθή λειτουργία της νέας ιστοσελίδας και στη συνέχεια παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση για τη διαχείρισή της.

Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση και μονοί σας, να πραγματοποιείτε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε.

Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι μόνο η αρχή

Η Google θεωρεί αξιόπιστο ένα site όταν έχει τα παρακάτω:

web hosting

Hosting On Dedicated Servers

Εμπιστευτείτε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας στους υπερσύγχρονους Server μας

SSL Protection

SSL Protection

Ασφαλής περιήγηση και συναλλαγές από τους επισκέπτες

GDPR

GDPR Compliance

Προστασία προσωπικών δεδομένων κάθε επισκέπτη

βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Google Speed

Ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας σε λιγότερο από 3 second

Κατασκευή site σε WordPress ή άλλο CMS;

Διαθέτουμε γνώση και εμπειρία σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία σχεδίασης και διαχείρισης ενός site. Είναι σίγουρο ότι ο ξεχωριστός σχεδιασμός σε συνδιασμό με την εύκολη παραμετροποίηση, θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο.

Design

Development

 


Portfolio – Δείγματα Ιστοσελίδων

Προώθηση SEO

Κατασκευή E-Shop

Διαφήμιση Google 


Συχνές Ερωτήσεις για τη δημιουργία ιστοσελίδων

Μπορώ να κάνω την διαχείριση του site ή της ιστοσελίδας μόνος μου;

Ναι. Με την παράδοση της ιστοσελίδας σας, σας παρέχουμε μία ώρα δωρεάν εκπαίδευσης του διαχειριστικού panel ώστε να μπορείτε να απραγματοποίητε εύκολα αλλαγές σε φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο, ανάρτηση άρθρων στο blog κ.α.

Ποιο είναι το κόστος για την δημιουργία μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας;

Το κόστος για την δημιουργία ενός site για την επιχείρησή σας κυμαίνεται από τα 500€ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10.000€+ ανάλογα τον βαθμό των εξειδικευμένων (custom) λειτουργιών που ενσωματώνει. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να υπολογίσετε επίσης και το κόστος της ετήσιας φιλοξενίας (100€-300€/χρόνο) αλλά και ένα ετήσιο κόστος συντήρησης και αναβάθμισης που κυμαίνεται από 150€ έως και 5.000€+ το χρόνο.

Είναι καλή επιλογή η κατασκευή της ιστοσελίδας μου σε WordPress;

Το WordPress αποτελεί την δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου. Η δημιουργία ιστοσελίδων σε WordPress και όχι με custom κώδικα μας εξασφαλίζει την γρήγορη εύκολη και οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας, πλήρως συμβατής με κάθε online διαφημιστική πλατφόρμα (Facebook,Instagram, Google κ.α.).

Έχω ακούσει για κατασκευή ιστοσελίδας δωρεάν; Ισχύει κάτι τέτοιο και εάν ναι ποιες παγίδες κρύβει;

Υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες εκεί έξω που σας προσφέρουν δωρεάν site. Συνήθως όμως αυτές οι πλατφόρμες σας δίνουν έναν μέρος των βασικών δυνατοτήτων μιας ιστοσελίδας δωρεάν και σας καλούν να πληρώσετε για να «ξεκλειδώσετε» περισσότερες λειτουργίες ενώ κατά πάσα πιθανότητα το site σας δεν θα μπορεί να έχει τη δική του διεύθυνση (Url) αλλά κάτι του τύπου inyourcity.myshopify.com. Μια δωρεάν ιστοσελίδα είναι μια χαρά εάν ξεκινάτε πιλοτικά την επιχείρησή σας. Εάν όμως θέλετε οι πελάτες σας να σας πάρουν στα σοβαρά θα πρέπει να εμπιστευτείτε κάποιον επαγγελματία.

Τι πρέπει να περιέχει μια ιστοσελίδα;

Μια ιστοσελίδα θα πρέπει να παρουσιάζει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και το προϊόντα που πουλάτε, να επικοινωνεί τις αξίες και το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και να παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί ένας δυνητικός πελάτης (τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, email κλπ.).

Ποια χαρακτηριστικά μίας ιστοσελίδας την κάνουν να ξεχωρίζει;

Μοναδικός και πρωτότυπος σχεδιασμός, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο (άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο), χαμηλή ταχύτητα φόρτωσης και πλήρης συμβατότητα με κινητά θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Γιατί υπάρχουν διαφορές στις τιμές στην κατασκευή site/ιστοσελίδων;

Οι διαφορές αυτές προκύπτουν κατά βάση ανάλογα με την πλατφόρμα που θα επιλεγεί αλλά και της πολυπλοκότητας των λειτουργιών που ενσωματώνονται στη σελίδα. Σε έτοιμες πλατφόρμες όπως το Wix, Weebly, Squarespace η διαδικασία του στησίματος μιας νέας ιστοσελίδας απαιτεί πολύ λιγότερες εργατοώρες μιας και οι διαδικασίες είναι τυποποιημένες. Από την άλλη σε ένα CMS (WordPress) η διαδικασία είναι πιο εξειδικευμένη και συνεπώς απαιτεί περισσότερες εργατοώρες.

Αφού δημιουργήσω την ιστοσελίδα μου, ποιο είναι το κόστος διατήρησής της;

Η ιστοσελίδα αποτελεί την ψηφιακή βιτρίνα της επιχείρησής σας. Όπως ακριβώς η βιτρίνα της επιχείρησής σας χρειάζεται ανανέωση και συντήρηση για να συνεχίσει να προσελκύει πελάτες, την ίδια ακριβώς συντήρηση απαιτεί και η ιστοσελίδα σας. Για αυτό το λόγο αφού σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη αναφορικά με την ανανέωση και το τεχνικό support, επιλύοντας όλα πιθανά προβλήματα που εμφανίζουν οι ιστοσελίδες, για να είστε σίγουροι ότι οι πελάτες σας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης σε αυτή. Το κόστος διατήρησης κυμαίνεται από 350€ έως και 5.000€ το χρόνο.

Ποια είναι η διαδικασία σχεδίασης ιστοσελίδων;

Η αποτελεσματική σχεδίαση μιας ιστοσελίδας βασίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες: 1. Την ενοποιημένη σχεδίαση η οποία θα πρέπει να είναι συνεπής με την εταιρική σας ταυτότητα, 2. Να είναι σχετική με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιήστε και 3. Να μπορεί να προσφέρει μια ομαλή ροή στον χρήστη ώστε να αγοράζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας (π.χ. πραγματοποίηση κράτησης στο ξενοδοχείο σας).

Που μπορώ να δω δείγματα ιστοσελίδων που έχετε δημιουργήσει;

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες για λογαριασμό των πελατών μας. Για να δείτε περισσότερα ανατρέξτε στο portfolio που θα βρείτε παραπάνω.


Testimonials

Ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη και προσφέρουμε υπηρεσίες διαφήμισης υψηλού επιπέδου για όλους τους συνεργάτες μας.
"Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet."

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

"Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες."

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO


Our Team

Γίνε το επόμενο μέλος της ομάδας μας!
[email protected] 


Contact

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα