InYourCity Advertising
Διαφημιστική Εταιρεία
Scroll to read more

Δημιουργία Ιστοσελίδας WordPress

If you can dream it, we can build it

Εξειδικευμένες λύσεις για δημιουργία ιστοσελίδας σε WordPress βήμα βήμα με προσαρμοσμένα οικονομικά πακέτα στα μέτρα της επιχείρησης σου.

Προσφορά για Δημιουργία Ιστοσελίδας

Προσφέρουμε μία σειρά πρωτοποριακών και αξιόπιστων υπηρεσιών για την δημιουργία ιστοσελίδας που θα δώσει τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα και τις τεχνικές γνώσεις της ομάδας μας, υλοποιούμε αποτελεσματικά την δημιουργία της ιστοσελίδας βήμα βήμα ξεκινώντας πρώτα από τον σχεδιασμό.

δημιουργία ιστοσελίδας wordpress

δημιουργία ιστοσελίδας βήμα βήμα

Planning & Website Concepts

Στην Δημιουργία Ιστοσελίδας σχεδιάζουμε εξαρχής τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί ο ιστότοπός σας.

Αυτό επιτυγχάνεται προετοιμάζοντας λεπτομερώς τον σχεδιασμό του User Interface, της δομής των σελίδων, των κειμένων και των εικόνων.

δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου

Custom Web Development

Κατασκευάζουμε την σελίδα σας σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες βέλτιστες πρακτικές στο web design.

Κατα τον σχεδιασμό, δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην εμπειρία πλοήγησης του χρήστη ενώ φροντίζουμε η σελίδα σας να λειτουργεί άψογα σε όλες τις κινητές συσκευές, τάμπλετ και υπολογιστές.

δημιουργία ιστοσελίδας προσφορά

Training & Launch

Πραγματοποιούμε εξειδικευμένους ελέγχους ώστε να διασφαλιστεί η ορθή λειτουργία της νέας ιστοσελίδας και στη συνέχεια παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση για τη διαχείριση του.

Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση και μονοί σας, να πραγματοποιείτε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε.

Χαρακτηριστικά που θα κάνουν το Website σας ξεχωριστό

Κατασκευή Site με τις απαραίτητες προδιαγραφές

web hosting

Hosting On Dedicated Servers

Εμπιστευτείτε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας στους υπερσύγχρονους Server μας

SSL Protection

SSL Protection

Ασφαλής περιήγηση και συναλλαγές από τους επισκέπτες

GDPR

GDPR Compliance

Προστασία προσωπικών δεδομένων κάθε επισκέπτη

βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Google Speed

Ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας σε λιγότερο από 3 second

Δωρεάν Εργαλεία Δημιουργία Ιστοσελίδας

Web Design & Developement

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες και εργαλεία για να κατασκευάσουμε ποιοτικά και γρήγορα την ιστοσελίδα σας.

Design

Development

 


Portfolio Web Design

Η εμπειρία μας δείχνει ότι το πλέον βασικό στοιχείο είναι η άμεση προσαρμογή στις τεχνολογικές και επικοινωνιακές απαιτήσεις των εκάστοτε ψηφιακών μέσων.

Διαχείριση Social Media

Κατασκευή E-Shop

Προώθηση Ιστοσελίδας


Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο καιρό χρειάζεται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

Κατά μέσο όρο η δημιουργία μιας ιστοσελίδας διαρκεί 20-30 μέρες, ανάλογα την πολυπλοκότητα των λειτουργικών χαρακτηριστικών και του περιεχομένου (κείμενο, εικόνες, γραφικά, βίντεο) που θα ενσωματώνει.

Σε ποιες περιπτώσεις μου είναι χρήσιμη η ιστοσελίδα;

Κάθε επιχείρηση μπορεί να ωφεληθεί από μία σωστή ηλεκτρονική παρουσία. Είτε θέλετε η επιχείρησή σας να πουλά προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρονικά είτε όχι ένα website θα σας δώσει την δυνατότητα να παρουσιάσετε το brand σας σε ένα μέσο που χρησιμοποιούν 8 στους 10 Έλληνες καθημερινά.

Επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ηλεκτρονική παρουσία τείνουν πλέον να θεωρούνται αναχρονιστικές και παλαιομοδίτικες.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας θα εκσυγχρονίσει την επιχείρησής σας και θα δημιουργήσει πρόσθετη αξία σε νέους αλλά και υφιστάμενους πελάτες, οι οποίοι θα μπορούν πλέον με ευκολία να αναζητήσουν και να βρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας online.

Τι σημαίνει η φράση η ιστοσελίδα μου πρέπει να φορτώνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα;

Η ταχύτητα φόρτωσης ενός ιστοτόπου αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες αξιοπιστίας για 2 λόγους.

Πρώτον γιατί αποτελεί ένα από τα βασικότερα κριτήρια για την κατάταξής του στα οργανικά αποτελέσματα της Google και δεύτερον γιατί επηρεάζει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη που τον επισκέπτεται.

Το 72,2% των ατόμων που χρησιμοποιούν το ίντερνετ στην Ελλάδα συνδέονται σε αυτό από το κινητό τους τηλέφωνο (ΕΛ.ΣΤΑΤ., 2018) και δυστυχώς με ταχύτητες όχι μεγαλύτερες του 3G.

Η ταχύτητα με την οποία οι χρήστες πλοηγούνται σε μια σελίδα επηρεάζει κατά πολύ την εμπειρία τους (User Experience-UX) και κατ’ επέκταση την άποψη που διαμορφώνουν για την επιχείρησή σας.

 

Γιατί να εμπιστευθείς την κατασκευή της ιστοσελίδας σου σε ένα Digital Marketing Agency;

Μια διαφημιστική εταιρεία που είναι σε θέση να αναλύσει μεθοδικά το περιβάλλον και τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας αποτελεί ιδανική λύση στο σχεδιασμό ενός ιστοτόπου, ο οποίος θα μπορεί να ενσωματωθεί με επιτυχία στο πολύπλοκο ψηφιακό περιβάλλον.

  • Μια τέτοια ανάθεση θα εξασφαλίσει:
    πλήρη συμβατότητα του site σας με όλες τις διαφημιστικές πλατφόρμες (διαφήμιση στο Facebook, Instagram, LinkedIn, διαφήμιση στη Google κ.α.)
  • εικαστικό σχεδιασμό που θα συνάδει με την εταιρική σας ταυτότητα
  • εξειδικευμένη γνώση στην ανάλυση δεδομένων μέσω analytics και κατά συνέπεια
  • λήψη στρατηγικότερων αποφάσεων Μάρκετινγκ
Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιώ έτοιμα templates;

Δυστυχώς, πολλά brand ξεκινούν την κατασκευή site με έτοιμα template που δεν σχετίζονται καθόλου με το ύφος και το στυλ της εταιρικής τους ταυτότητας.

Ο σωστός τρόπος για να επιτύχουμε την δημιουργία μίας ιστοσελίδας που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρηση μας είναι να χωρίσουμε την κατασκευή του site σε τμήματα, έχοντας πάντα κατά νου τον στόχο που θέλουμε να πέτυχουμε.

Σύνηθες λάθος πολλών επιχειρήσεων αποτελεί η απευθείας επιλογή ενός έτοιμου προκατασκευασμένου θέματος που δεν σχετίζεται με την υπάρχουσα εταιρική τους ταυτότητα. Τα θέματα αυτά έχουν συνήθως μία δομή αποτελούμενη από υποσελίδες που δεν σχετίζονται πάντοτε με το brand.

 

Ποιο CMS να επιλέξω για την κατασκευή του Eshop μου;

Για την κατασκευή eshop προτείνεται η χρήση CMS WordPress.

Το WordPress από προεπιλογή είναι ένα CMS για blogging και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πάρα πολλά plugins διαθέσιμα για SEO τα οποία είναι απαλλαγμένα από «bugs» και βοηθούν στις οργανικές πωλήσεις, από τις πρώτες κιόλας ημέρες υλοποίησης της ιστοσελίδας.

Στην InYourCity η έμπειρη ομάδα τεχνικών μας θα σας βοηθήσει να χτίσετε την σελίδα που ταιριάζει στα μέτρα σας.

Στην InYourCity προσφέρετε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και εταιρικών email;

Ναι, παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας για όλες τις νέες ιστοσελίδες που δημιουργούμε ενώ προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά σε υφιστάμενες σελίδες που θέλουν να μεταφερθούν στους υπερσύγχρονους servers μας.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε για την σελίδα σας την μέγιστη ταχύτητα φόρτωσης με μηδενικές πιθανότητες downtime ενώ σας παρέχουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη σε θέματα server & emails ώστε τα πάντα στην σελίδα σας να λειτουργούν ρολόι.

Τα site που δημιουργείτε είναι mobile friendly;

Ναι. Κάθε site που έχουμε δημιουργήσει ήδη από το 2014 και μετά είναι mobile friendly. Δικιά μας αρχή αποτελεί το mobile first.

Αντιμετωπίζουμε την σχεδίαση της σελίδας σας στο κινητό ως μια ξεχωριστή ιστοσελίδα, βελτιστοποιώντας σε αυτή όλο το χρήσιμο περιεχόμενο (εικόνες, κείμενο, φόρμες κ.α.) με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία για τον χρήστη όταν αυτός πλοηγείται από το smartphone του.

Μετά την ολοκλήρωση της σελίδας μου, θα είμαι σε θέση να πραγματοποιώ εύκολα μόνος μου αλλαγές, να προσθέτω κείμενο, εικόνες ή προϊόντα;

Ναι. Για την κατασκευή των ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε τα καλυτέρα και δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης περιεχόμενου (CMS) -WordPress, Magento, Presta, Drupal, OpenCart κ.α.

Το γεγονός αυτό σας επιτρέπει, εφόσον διαθέτετε μια μικρή εξοικείωση με τον υπολογιστή, να μπορείτε να προσθαφαιρείτε εύκολα περιεχόμενο ή/και προϊόντα στην σελίδας σας.

Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της κατασκευής της σελίδας σας, σας παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση στην χρήση του διαχειριστικού πάνελ και στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εισάγετε εικόνες, κείμενο, προϊόντα ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Εάν πάλι δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε ή δεν έχετε χρόνο για αυτό, αναλαμβάνουμε για σας την διαχείριση είτε εφάπαξ είτε σε μηναία βάση.

Δημιουργία ιστοσελίδας ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από 500 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και 10.000 ευρώ ανάλογα με τις ανάγκες, την χρήση της (eshop ή απλή εταιρική ιστοσελίδα) και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει.

Για το ακριβές κόστος της σελίδας σας, πραγματοποιούμε ραντεβού από το οποίο ξεκαθαρίζονται τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε να ενσωματώσετε σε αυτή και εν συνεχεία σας αποστέλλουμε την τελική προσφορά.

Πως να φτιάξω ιστοσελίδα δωρεάν μόνος μου;

Η δημιουργία ιστοσελίδας δεν είναι για αρχάιους. Είναι μία διαδικασία που απαιτεί πρώτα εκπαίδευση αν θελήσετε να την δημιουργήσετε μόνοι σας.

Βέβαια για τη δημιουργία ιστοσελίδας υπάρχουν έτοιμα δωρεάν συστήματα διαχείρισης περιεχομένου χωρίς κόστος, με τα οποία χωρίς γνώσεις προγραμματισμού μπορείτε να καταφέρετε να δημιουργήσετε το site της επιχείρησης σας.


Our Team

Γίνε το επόμενο μέλος της ομάδας μας!
[email protected] 


Contact

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα