InYourCity Advertising

Digital Marketing Agency

Scroll to read more

Διαφήμιση Google Ads

Η διαφήμιση Google ads είναι μια online υπηρεσία για την διαφήμιση στο Ίντερνετ που λειτουργεί εν είδει δημοπρασίας για την προβολή ενός σύντομου διαφημιστικού μηνύματος. Το διαφημιστικό μήνυμα πρέπει να οδηγεί σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που ορίζει ο διαφημιζόμενος και εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google Search για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.

Οι ιστοσελίδες του Google και οι συνεργαζόμενες με το Google ιστοσελίδες είναι σχεδιασμένες να επιλέγουν και να προβάλλουν κατάλληλα τα διαφημιστικά μηνύματα. Το Google προσφέρει επίσης στοχευμένη προς ιστοσελίδες διαφήμιση κειμένου, banner, εμπλουτισμένες διαφημίσεις και άλλα. Το πρόγραμμα διαφήμιση Google Ads καλύπτεται από τοπικά, εθνικά και διεθνή δίκτυα προβολής.
Διαφήμιση Google Ads

Αύξησε τις πωλήσεις σου με διαφήμιση Google Ads

Σκοπός μας είναι να κατακτήσετε την κορυφή των αποτελεσμάτων στη μηχανή αναζήτησης της Google, ώστε ο υποψήφιος πελάτης να έρθει άμεσα σε επαφή με την επιχείρηση σας.

χρόνια Google Partners

επιτυχημένες καμπάνιες

μηνιαίο διαφημιστικό budget

χρόνια εμπειρίας στο χώρο

Εμπιστεύσου μας την διαφήμιση μέσω Google Ads για την επιχείρησή σου


Διαφήμιση Google Ads InYourCity Advertising

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα βήματα που ακολουθούμε για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας στο δίκτυο αναζήτησης & προβολής της Google αποτελούνται από:
  • Ανάλυση στόχου επιχείρησης και επιλογή βέλτιστων τακτικών για την επίτευξή τους.
  • Ανάλυση όγκου αναζητήσεων και έντασης ανταγωνισμού για τις λέξεις κλειδιά (keyword research) που επιθυμείτε, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό ή παγκόσμιο επίπεδο.
  • Βάση των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από την ανάλυση, ακολουθείται επιλογή του καταλληλότερου τύπου καμπάνιας (PPC, CPA, CPM κλπ.), με σκοπό να καλύψει αποτελεσματικότερα τις ανάγκες και τους στόχους σας.
  • Εν συνέχεια, πραγματοποιείται σχεδιασμός που περιλαμβάνει το στήσιμο των καμπανιών και τον διαχωρισμό των λέξεων κλειδιών σε κατάλληλες ομάδες διαφημίσεων.
  • Τέλος, πραγματοποιείται η δημιουργία των διαφημίσεων και των επεκτάσεων διαφημίσεων βάση των βέλτιστων πρακτικών που υπαγορεύει η ίδια η Google.

Τύποι Προώθησης

Paid Search Advertising
Κερδίστε μία θετική απόδοση επένδυσης (ROI) μέσω της αναζήτησης της PPC διαφήμισης. Ξοδέψτε χρήματα με σύνεση και χρησιμοποιήστε την πιο στοχευμένη και αποδοτική μορφή διαφήμισης.

PPC Remarketing
Μετατρέψτε τους «πιθανούς πελάτες σας» σε «πιστούς πελάτες». Η ομάδα των επαγγελματιών μας, θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε ξανά τους χρήστες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, με την ανάπτυξη μιας στρατηγικής που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Google Ads Bid Optimization
Βελτιστοποιούμε τις καμπάνιες Google Ads ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα μέσα στον προϋπολογισμό σας. Με εξειδικευμένες τεχνικές μέτρησης και ανάλυσης της καμπάνιας Google Ads φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για εσάς στο σωστό κόστος.

Remarketing Campaigns (RLSA)
Στόχευση σε όλα τα άτομα που αναζήτησαν πάνω από μία φορά τις καθορισμένες λέξεις κλειδιά και που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα. Πιο συγκεκριμένα, με αυτή τη διαδικασία το κόστος ανά κλικ (CPC) των λέξεων κλειδιών μειώνεται σημαντικά σε σχέση με την πρώτη αναζήτηση.

Google Ads Display

Display Banners:
Γραφιστικές εικόνες πρωτότυπου σχεδιασμού σε όλα τα μεγέθη, με σκοπό την στοχευμένη προβολή τους σε άτομα με ενδιαφέροντα σχετικά με το εκάστοτε brand και σε συγκεκριμένες περιοχές όπου επιλέγεται να γίνει η στόχευση.

Video Advertising
Είμαστε ειδικοί στην online διαφήμιση. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δημιουργώντας διαφημίσεις βίντεο που θα εδραιώσουν την παρουσία της επιχείρησής σας.

Remarketing Display Banners:
Στόχευση στα άτομα που έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα μέσω εξατομικευμένων και διαδραστικών Display Banner.

Διαχείριση & Ανατροφοδότηση

Οι διαφημίσεις της Google αποτελούν μια δυναμική διαδικασία. Το keyword research, ο σχεδιασμός των καμπανιών και το στήσιμο των διαφημίσεων αποτελεί την μια όψη τους νομίσματος. Μεγάλο ποσοστό των διαφημίσεων δυστυχώς αποτυγχάνουν λόγο της μη σωστής εποπτείας και ανατροφοδότησης τους. Στην InYourCity αναλαμβάνουμε:

  • Εβδομαδιαίος έλεγχος της προόδου των διαφημίσεων.
  • Παραμετροποίηση των λέξεων κλειδιών με βάση τις κινήσεις του ανταγωνισμού.
  • Προσθήκη μη σχετικών φράσεων ως αρνητικές λέξεις κλειδιά ώστε να μην σπαταλάτε το διαθέσιμο budget σε αναζητήσεις με χαμηλότερο ποσοστό μετατροπής.
  • Παραμετροποίηση της μέγιστης προσφοράς για τις λέξεις κλειδιά ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη σχέση μέσης θέσης, τιμής και μετατροπών
  • Αποστολή μηνιαίου αναλυτικού report.

Διαχείριση Social Media

Σχεδιασμός Website

Φωτογράφηση για E-Shop


Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.


Our Team

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναλάβει και να αναδειξει το επόμενο σου project. Αν σου αρέσουμε εμείς και η δουλειά μας θα χαρούμε να συζητήσουμε και από κοντά. 


Contact

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικές Πληροφορίες: 2310529700

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 5, 54630, Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ

Γενικές Πληροφορίες: 2102203215

Διεύθυνση:  Ερμού 56, 105 63, Ελλάδα

InYourCity Thessaloniki

InYourCity Athens