Διαφημιση google ads

Εδραιώστε την παρουσία σας στην Google

Ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους για τη διαφήμιση στο Ίντερνετ και για την προβολή της επιχείρησής σας σε νέους ή παλαιότερους πελάτες είναι τα Google Ads.

Υλοποιήστε μια αποδοτική ψηφιακή επένδυση (ROI) μέσω των PPC campaigns, εδραιώστε την παρουσία της επιχείρησής σας στο Display Network και μετατρέψτε τους “πιθανούς” πελάτες σας σε “πιστούς” με στοχευμένες καμπάνιες Remarketing.

Paid Search Ads

Πρώτη θέση στις μηχανές αναζήτησης

Κατακτήσετε την κορυφή των αποτελεσμάτων στην Google, ώστε ο υποψήφιος πελάτης σας να έρθει άμεσα σε επαφή με την επιχείρησή σας.

Εμείς στοχεύουμε μετά από έρευνα στις λέξεις-κλειδιά που αναζητούν περισσότερο οι δυνητικοί σας πελάτες και εσείς επενδύετε, έτσι, τα χρήματά σας με σύνεση και σιγουριά.

Display Ads

Πρωτότυπα banners σε στοχευμένο κοινό

Προβάλλετε την εικόνα της επιχείρησής σας μέσω πρωτότυπων και καλοσχεδιασμένων banners σε στοχευμένο κοινό.

Δημιουργούμε γραφιστικές εικόνες σύμφωνα με τις επιταγές του ψηφιακού σχεδιασμού και των συγκεκριμένων κατευθύνσεων που προτείνονται από τη Google, με σκοπό τη στοχευμένη προβολή τους σε άτομα που δυνητικά ενδιαφέρονται για το brand σας.

Video Ads

Διαφήμιση μέσω YouTube βίντεο

Τα video ads είναι, ίσως, η πιο δυνατή μορφή διαφήμισης για μια επιχείρηση που επιθυμεί να γίνει ευρέως γνωστή και να αυξήσει τα έσοδα της.

Με τη διαφήμιση στο YouTube, κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση μπορεί όχι μόνο να αποκομίσει conversions ή traffic στο website της, αλλά και να χτίσει αποτελεσματικά ένα ποιοτικό brand awareness.

Testimonials

Η ικανοποίηση των συνεργατών μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με αυτούς είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

“Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet.”

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

blank

“Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες.”

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

blank

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO

1000+

Clients

Μερικές από τις συνεργασίες με γνωστά brands και δυναμικές επιχειρήσεις.

OUR TEAM

Η ομάδα μας σε περιμένει να υλοποιήσουμε το επόμενο project

CONTACT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη για εσάς πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]