Διαφημιση google ads

Εδραιώστε την παρουσία σας στην Google

Ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους για τη διαφήμιση στο Ίντερνετ και κατά συνέπεια την προβολή της επιχείρησής σας σε νέους ή υπάρχοντες πελάτες είναι τα Google Ads.

Κερδίστε μία θετική απόδοση επένδυσης (ROI) μέσω των PPC campaigns, εδραιώστε την παρουσία της επιχείρησής σας στο Display Network και  μετατρέψτε τους “πιθανούς” πελάτες σας σε “πιστούς” με στοχευμένες καμπάνιες Remarketing.

Paid Search Ads

Πρώτη θέση στις μηχανές αναζήτησης

Κατακτήσετε την κορυφή των αποτελεσμάτων στη Google, ώστε ο υποψήφιος πελάτης να έρθει άμεσα σε επαφή με την επιχείρησή σας.

Στοχεύουμε στις λέξεις-κλειδιά που αναζητούν περισσότερο οι δυνητικοί σας πελάτες και ξοδεύετε χρήματα με σύνεση. 

Display Ads

Πρωτότυπα banners σε στοχευμένο κοινό

Προβάλλετε την εικόνα της επιχείρησής σας μέσω πρωτότυπων banners σε στοχευμένο κοινό.

Δημιουργούμε γραφιστικές εικόνες πρωτότυπου σχεδιασμού σε όλα τα μεγέθη που προτείνονται από τη Google, με σκοπό την στοχευμένη προβολή τους σε άτομα που ενδιαφέρονται για το brand.

Video Ads

Διαφήμιση μέσω YouTube βίντεο

Τα video ads είναι η πιο δυνατή μορφή διαφήμισης για μια επιχείρηση που επιθυμεί να γίνει ευρέως γνωστή και να αυξήσει τα έσοδα της.

Με τη διαφήμιση στο YouTube, κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, αν δεν αποκομίσει conversions ή traffic στο website, σίγουρα θα χτίσει ένα ποιοτικό brand awareness.

Testimonials

Στην InYourCity η ικανοποίηση των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

“Mας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βλέποντας την τόσο καλή δουλειά που κάνουμε μαζί με την InYourCity στα Social Media και γενικότερα στο internet.”

Stelios Roumeliotis
Owner & Founder, CoffeeLab

“Η συνεργασία μας με την InYourCity είναι άψογη καθώς συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους που έχουν πάντα προτότυπες ιδέες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να μας εξυπηρετήσουν.”

Lina Tsiailiani
Digital Marketing Executive, Terkenlis

“Αυτό που άλλαξε με την συνεργασία μας με την InYourCity είναι ότι αξιοποιώντας την digital επικοινωνία, ήρθαμε πιο κοντά με τους πελάτες μας και προσελκύσαμε νέους πελάτες.”

Theodosis Kaxiras
Commercial Account Manager, Ariane

“Μετά από την συνεργασία της εταιρείας μας με την InYourCity άλλαξε η παρουσία μας στο χώρο. Έγινε πιο σύγχρονη και ενισχύθηκε σημαντικά το brand name μας.”

Anestis Papadopoulos
Chief Operating Officer, Auto-Technik IKTEO

1000+

Clients

Μερικές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζουμε σε όλο το φάσμα των ψηφιακών μέσων.

OUR TEAM

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το επόμενο project

CONTACT

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία προσαρμοσμένη πρόταση συνεργασίας.

E-mail: [email protected]